Pufi veseli de ian-feb 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza!
Mama e la mine si ce credeti ca facem??? S-a urcat ieri pe autobus, de la 13 a ajuns azi dimineata la 7... a baut un ceai si o bucata de paine unsa cu cutitul si acum mutam pat, dulap, pune perdele, spala, freaca, drege... am negociat la sange ca dulaptul ramane, ca vroia sa-l mute, o comoda mi-a urcat-o de-asupra, patul mare l-am mutat in alta parte, vroia sa mi-l puna pe mijloc ca sa pot matura de-o parte si de alta, am insistat pe securitatea copilului... in fine, ma asteapta zi grea...

Dece, condoleantele mele!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

......bine, ne-ai avertizat in privinta ei, dar totusi....o varuiala, ceva, o gresie de schimbat, nu serveste?!
bine ca e sanatoasa si in putere

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Ce zi de kko... e frig, ploua ... si eu care ziceam ca stau acasa azi toata ziua, iacata-ma pe baricade la servici.

Ruxita lasa mama femeia sa-si descarce energiile.. ce-ai cu ea? Atata timp cat face cu placere si nu tranteste si bufneste e . Nici eu n-as lasa-o sa-mi mute mobila decat daca as constata ca intr-adevar e mai practic , dar legat de curatenia ei excesiva eu n-as avea nici o problema.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Decenuela condoleante...

imi pare rau.......pentru ea.......mereu ziceai ce praji bun facea.......
asta este viata.........

cat despre jiji, nus tiu ce sa zic............tu esti mama tu stii cel mai bine........
stiu ca e greu sa il lasi, dar eu nu l-as lua......stiu cum e....si nu e locul lui acolo.........

Dumnezeu sa o odihneasca in pace...
si la voi multa putere sa puteti trece peste asta...

aseara zicea mama ca tare urat fac cainii, si ca asta inseamna ca o sa moara cineva..........
si dimineata deja trageau clopotele, am ramas masca................
deci cainii vad moartea............si latra..........dar nu obisnuit, asa urat..........ca si cum fac lupii la luna plina..ceva de genul..........
of of
saracu om, cred ca nu avea mult peste 50, sotia spanzurata de vreo 2 ani, cred, si acu l-a dus si pe el...
are un nepotel deodata cu Ivan.............
Dumnezeu sa il ierte si pe el...........

noi am dormit foarte prost........................
cred ca s-a trezit de vreo 10 ori..............nashpa, eu eram chiauna de somn............

in rest ok...asa cum ne stiti............

ma intebea cred ca ana ce nume punem,..........
am scris odata un mesaj dar nu apare.........

daca e fetita.....
Clara
Timea
Odett
Ivett
Vera

la baieti e mai greu
Sotul vreaa Adam, dar mie nu imi place asa mult
mie imi place Eduard.....strigat Eddy........:)
nu stiu...............

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Dece, condoleante! Sa fie primita cafeaua! Dumnezeu sa o ierte!

Imi pare rau ca treceti prin monente asa grele, sa aveti multa putere si sanatate lui Jiji sa te linistesti macar din punctul asta de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza!
Mama e la mine si ce credeti ca facem??? S-a urcat ieri pe autobus, de la 13 a ajuns azi dimineata la 7... a baut un ceai si o bucata de paine unsa cu cutitul si acum mutam pat, dulap, pune perdele, spala, freaca, drege... am negociat la sange ca dulaptul ramane, ca vroia sa-l mute, o comoda mi-a urcat-o de-asupra, patul mare l-am mutat in alta parte, vroia sa mi-l puna pe mijloc ca sa pot matura de-o parte si de alta, am insistat pe securitatea copilului... in fine, ma asteapta zi grea...

Dece, condoleantele mele!

--------------------------------------------------------------------------------------------

......bine, ne-ai avertizat in privinta ei, dar totusi....o varuiala, ceva, o gresie de schimbat, nu serveste?!
bine ca e sanatoasa si in putere

_

pai a vrut sa zugraveasca dar am mintit-o ca n-am lavabil si a zis las' ca cumparam... dar tot era ceva sa nu zugravim din prima zi!!!

Totul tine pana la urma de perceptie (nu de realitate!) - mama sta doar in vile luxoase unde totul straluceste de curatenie, in mare parte datorita ei... si apartamentul meu e mai mult decat modest...

si 2)una e curatenie ca pentru tine si alta e menajul profesionist, or pentru ea nu exista aceasta deosebire...

am reusit s-o bag pana la urma intr-o baie cu sare... cica e asa de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Ce zi de kko... e frig, ploua ... si eu care ziceam ca stau acasa azi toata ziua, iacata-ma pe baricade la servici.

Ruxita lasa mama femeia sa-si descarce energiile.. ce-ai cu ea? Atata timp cat face cu placere si nu tranteste si bufneste e . Nici eu n-as lasa-o sa-mi mute mobila decat daca as constata ca intr-adevar e mai practic , dar legat de curatenia ei excesiva eu n-as avea nici o problema.

Mamica fericita de Mara si de David

anul trecut a stat la noi cat timp am fost eu in maternitate, vreo 5 zile, si toata curatenia ei a constat in a intoarce casa cu fundul in sus si deranjul e foarte mare, ca totul e "in lucru"... si acum, azi dimi cand a venit parca era totul curatel, pus la locul lui, acum e totul cu fundul in sus, asteapta rezolutiile ei finale...

si atata am ros la frigider, si tot nu i-a placut, cica nu pun corect alimentele in el, a rearanjat totul, nu i-a placut ca tin in pungi, ei ii place sa puna in servetele de hartie, folii din alea speciale, s.a.m.d.

Daca as fi avut casa luna, ea oricum ar fi gasit multe de facut!

In privinta mobilelor, a avut partial dreptate, si eu am vrut sa mut patul, dar n-am avut cu cine si am camuflat gaura cu niste saci (solutie provizorie), ca nu-mi pot convinge consortul sa mutam mobilele dupa cum am eu chef. Si asa a facut culoar liber la fereastra sa o putem deschide oricand (mai inainte era cu risc, geam deschis, patul langa trebuia sa fim cu ochii in patru ca piticu sa nu aiba ce cauta la geam).

Pana la urma toate solutiile pozitive si salutare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ruxita, atunci e de inteles de ce ii place ei sa faca tot cum vrea........:)

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Condoleante dece, nu stiu cum sa te sfatuiesc, dar sigur ai sa alegi cum e mai bine pt Luca. Daca putem ajuta cu ceva, sa ne spui.

Noi suntem cu tuse, muci, febra, maraiala dupa mami all day long.

Vroiam sa zic mai multe dar dupa 2 ore de chinuiala de adormit copilul am cam uitat.

Solutii pt baut....noi avem o banala cana cu pai de la Bertoni, luata din cora cu 9 lei. A vazut-o Mara la Luca in parc si si-a dorit-o. De cand i-am luat-o bea f des din ea, puteti incerca.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Bea ma uitam la semnatura ta si ma gandeam ca e doar un rand scris, dar cat de MULT inseamna. Cum s-a schimbat viata pt tine in ultimii doi ani si cat de curajoasa si puternica esti. Ai putut duce deodata si greturile (e singurul lucru de care mi-e groaza in sarcina) si maseleala lui Ivan.

Eu inca nu indraznesc sa ma gandesc la bb2.

PS: Toata copilaria am visat sa am o fetita cu numele Clara, dar s-a nimerit ca pe fosta lu' al meu sa o cheme si asa, deci am zis pas.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

PS: Toata copilaria am visat sa am o fetita cu numele Clara, dar s-a nimerit ca pe fosta lu' al meu sa o cheme si asa, deci am zis pas.

_

din acelasi motiv, daca voi avea vreodata o fata, nu o s-o cheme Laura, chiar daca imi place f mult numele

_

Mergi la inceput