Pufi veseli de ian-feb 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata fetele!

noi am dormit bine............

sondaj
are perna facuta de mine...........e lunga pe tot patul, ca lui ii place sa se foiasca.........si doarme cu placere pe ea

la noi se stie ca am scos patul din functiune demulttttttttttttttttttttttttttt

asa ca are patul lui care se trage si doarme singurel de atunci.......
nu a dormit in pat cu noi doar doua sapt cand l-am adus acasa, de stres sa ila ud.............

nu ii place sa il dau cu lotinue
nu i-a placut veci.........
nush daca l-am dat de doua ori de cand e.pe fata si pe maini insa il dau, ca acolo ii place ca linge de pe botic, lotiunea, nush ce doamne ii place de acolo..........

so........
nu are deloc pielea uscata
bea apa multaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ceai nu ii palce nu stiu daca a baut de 3 ori de cand e

in laptele de vaca nu pun nik, il bea asa..........nu stiu cum ca totusi e o diferenta intre LP si LV ca una e dulce una nu...........dar nu comenteaza...........

i-am luat cereale de noapte buna, si iii dau seara ori cu lingurita ori in lapte, i-am luat tetina X, si parca doarme mai bine

eu nasol..........in continuare
am simtit ceva alalta seara, dar nu stiu daca a fost bebe..........

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

bea, cam devreme pt simtit micuta dansatoare, dar cine stie?! si eu am avut impresia asta, undeva pe la 14-15 saptamani, ca niste bule care se plimbau de colo colo...dar de simtit klumea l-am simtit la 18 saptamani. v-ati gandit la nume?

am ajuns in sfarsit si in dulap si mi-am dat seama ca am o tona de haine pe care an de an le gasesc in acelasi loc, nemiscate/nepurtate si tot nu ma indur sa fac ceva cu ele. dar imi dau seama ca imi ocupa loc prea mult, deja nu mai am loc pt ale lui stefan, asa ca va trebui sa ma urnesc sa fac totusi ceva.....bine, o solutie ar fi sa scot un sac in strada si in secunda 2 ar dispare(sau disparea?)

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

danasor, tocmai ti-am admirat printesa...moamaaa, ce de albastru in ochii ei!!!!!!!! frumos si cainele, impresionant!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

L-am insarcinat pe ticu sa-l invete asa:
- sa arunce la tinta (in caldarusa) - nu stie sa arunce, daca e sa arunce mingea la "cos" o pune frumos ca pe ou
- sa dea cu piciorul in minge ca sa ma pot juca ca lumea cu el pe-afara (dar nu stiu daca nu e prematur, adica mai intai trebuie sa aiba echilibru bun si abia apoi putem vorbi de dat cu piciorul in minge?)

ticu nostru e foarte bun la jucat cu bebe, am impresia uneori ca sunt cam de-o minte... de ex. azi ii baga o mingiuca in pantaloni prin crac pe jos... mie nu mi-ar fi venit asa ceva in minte, ca nu e o abilitate care sa-i foloseasca la ceva, lui i-a venit...
si mai nou am impresia ca nu-l prea il iau in brate, cand se intampla ma mir de cat de greu e, deci mai mult e pe jos pe picioarele lui, am si uitat cum e sa-ti spanzure de gat 10 kile all day long...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Sorina sarumana pt cafelutza... foaaarte buna. Felicitari pt noaptea buna. Bravo Iris

Ana cand termini de sortat hainele din dulapul tau, poate ai timp sa treci si pe la mine.... ca ce-i si-n dulapul meu.... ii pusesem gand rau de Paste... la copii am reusit sa fac, dar la noi ...ioc.
MP...atat? Voi ce mai faceti?

1. ii pun o penutza dreptunghiulara foarte, foarte turtita... mai mult de decor...
2. cu lotiune nu-i mai dau de mult pt ca nu are rabdare.
3. baie in fiecare seara pe corp si de 2 ori pe saptamana pe cap.
4. ceai nu mai bea de pe la 6 luni... e adevarat ca nici nu am mai incercat sa-i dau. Eu ii indulcesc nimic, in schimb mama soacra, i-a facut odata un orez cu lapte, si manca David al meu de nu se mai oprea. Dupa ca l-a mancat, am intrebat daca l-a indulcit cumva, si mi-a spus ca a pus putin zahar, sa fie mai dulce... vreo 2 linguri ... asta e... data viitoare stie ce are de facut.... sper.

Sunt bucuroasa ca am reusit sa scot copiii vreo 2 ore pe afara. Acum sunt bagata intr-o sedintza de infrumusetzare: manechiura, pedichiura, epilat (daca am timp, daca nu las mai pe seara)... abdomene... apropo de asta, trebuie sa va spun ca sunt foarte multumita de felul cum scade burta mea. Poate o sa va pun si voua curand niste poze ca sa vedeti diferenta. Nici mie nu-mi vine sa cred ca intr-un timp atat de scurt se poate vedea ceva... si ca am asteptat 1 an si 4 luni ca sa fac ceva in privintza asta...

Am inceput mesajul asta de dimineatza... as mai fi avut de zis, dar nu ma mai lasa Tarzan... incerc sa intru mai tarziu..

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

D-ale Marei...

Trecem azi pe langa o taraba cu jucarii (porcarioare cu care eu nu sunt de acord si dupa care e ea innebunita).
Mara: mami, imi iei si mie o jucarie?
Eu: nu mami, pentru ca nu am bani la mine.
Mara: pai nu cu bani mami, zic multumesc......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

danasor, tocmai ti-am admirat printesa...moamaaa, ce de albastru in ochii ei!!!!!!!! frumos si cainele, impresionant!

_

Daaa, da am vazut-o si eu ... e frumoasa raaaaauu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

D-ale Marei...

Trecem azi pe langa o taraba cu jucarii (porcarioare cu care eu nu sunt de acord si dupa care e ea innebunita).
Mara: mami, imi iei si mie o jucarie?
Eu: nu mami, pentru ca nu am bani la mine.
Mara: pai nu cu bani mami, zic multumesc......

super tare copila!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

cu mare greu mi-a adormit acum 10 minute.....el care de obicei adoarme la 1-2.......ii era somn inca de atunci, dar nu s-a dat batut, umbla prin casa ca un om beat, asa ca l-am scos afara, l-am lasat sa-si faca mendrele, hai, poate adoarme....se facuse 3.....era sa adorm eu cu el in brate....ma gandesc..ia sa-l schimb...scutec plin de pipi, schimbat de toate, ca s-a pishat pe el cand s-a vazut la putza goala...si ma gandeam io ca e numai bun de adormit..da de unde, copilu era fresh, ca dupa un dus racoritor.....i-am dat si niste lapte cu miere, am zis ca suptul poate il calmeaza, ca era tare agitat si de la masele....cauta sa ma suga..deci n-a uitat, saracu....s-a mai plimbat de colo colo, iar in brate, iar dansu ploii, observ si niste sange la maseaua de sus....intr-un final, cu plansete si arcuieli a adormit, epuizat....si eu la fel....si am o gramada de treaba, am stat dupa kuru lui...bietu copil, ce-o fi la gura lui, intr-una isi freaca obrajii, barbia.....

scuze de placinta....

ruxi, si eu incerc sa-l invat sa dea cu picioru in minge, dar ma multumesc deocamdata ca o arunca spre mine, sau nu neaparat spre mine, il distreaza cum sare mingea.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ziua buna,dragele mele!

M-am mai uitat putin prin poze,pai ce mamici tinere si frumoase pe aici,mama,mama...De puiuti,ce sa mai zic,e asa frumos sa ii vazi,toti frumosi,si asa diferiti,e o placere sa te plimbi prin poze...O sa fac un efort sa fac si eu un album...

Noi am fost astazi cu prietenul la plimbare,nu stiu ce e cu fiica-mea,e topita de dragul prietenei mele,se duce la ea,se lipeste de ea,dragoste mare...O dragalesc si eu mult,ne imbratisam tot timpul,deci nu e ca i-ar lipsi astea,pur si simplu o iubeste...Ma topeste cand o vad asa...Astazi am elegantit-o,ca de regula e cu blugi,tricouri,din astea...Arata a fetita pretioasa,si cu 2 codite,o scumpeteAici e foarte cald,25 de grade acum,e tare frumos...Cred ca o sa avem frig la vara ca sa ne scoatem parleala...

Nyny,ce scumpa Mara cu multumesc

Raspund si eu la intrebari:
Lara are o pernuta speciala de bebe,cred ca asa cum zicea si Sorina,are foarte putin puf,si e ca si inexistenta,dar i-o pun ca am lenjeriile si cu fata de perna
Cu crema nu o dau in mod regulat,decat daca vad ca e pielea pe undeva mai uscata sau cu crema antiiritatii daca are vreo problemutza pe undeva...Mai punem protectie solara acum si cand era frig aveam o crema de protectie,astea doar pe fata si eventual pe manutze cand iesim afara,si cam atat...
Baie face cam la 3 zile,pana acum am spalat-o pe cap la 4-5 zile,dar de acum cred ca trebuie mai des,ca daca ii e cald miroase ca un pui oparitInsa in fiecare seara avem ritualul in baie cu spalat funduletul,picioarele,pe maini,fata si dintii,astea insa la chiuveta...

Legat de bauturi,Lara nu bea ceai,doar apa,am incercat odata sa-i dau,avea rosu in gat,si am vrut sa-i dau ceai cu miere,dar nu l-a baut...Bea apa la greu...

Lara bea inca lapte din biberon si as vrea sa incerc sa ii scot tetinele,nu stiu cu ce fel de cana sa incerc...Oare care ar fi bune dupa biberon pentru lapte?Apa o bea din sticlute cu cioc,cica,dar sunt tot din silicon...Nu stiu care ar fi pasul urmator...Experiente?

Ah,voiam sa povestesc...Dimineata tati se trezeste primul ca sa stea putin cu Lara pana pleaca,adica pe la 8:30,9:00,si eu mai zabovesc putin in pat...El o schimba pe Lara,se joaca impreuna,si la un moment dat Lara vrea sa ma trezesc si eu,si vine la mine la pat si zice suav:mamaaa,si imi pune ochelarii de pe noptiera pe cap,pe nas,unde ii poate puneCumva parca imi zice,hai pune-ti ochelarii pe nas si ridica-te ca mi-e foame

Mergi la inceput