Blender super meserias!! :). De care???
Raspunsuri - Pagina 3
Tzuni spune:
Denizel, cat ai dat pe el? Ma intetereseaza si pe mine...
multu 
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
denizel spune:
Tzuniii, nu te-am mai vazut de-o mie de secole!!!!! :) Ma bucur sa te revad! 
Mai, a costat 2500 de lei :D. E de 5 ori mai scump decat tot robotul Braun pe care l-am avut (niciodata nu mai cumpar 100 de chestii intr-una singura, nu-s de fapt nici una foarte buna), dar il ai mult timp.
Ocebine zicea mai sus ca ea il are de 11 ani si merge la fel ca in prima zi :).
Tzuni spune:
Denizel, multam de re-primire 
2500? hmmmm.... tre' sa vand matza! sau daca vin in fiecare dimi la tine la usa cu 5 ron in mana sa ma lasi sa-mi fac laptele.... iti scoti banii in ceva timp! 
![]()
Merci frumos, cred ca-mi comand si eu unul, ca-i musai! 
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
P&ANA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabrielama Denizel, unde (pe ce site) l-ai comandat? Multumesc. Gabi There is no way to happiness. Happines is the way. |
de aici :http://rawveganmall.ro/roboti-de-bucatarie
esti la rand dupa mine
denizel spune:
Gabi, sotul meu a comandat, nu stiu site-ul, dar daca vrei il intreb.
Blenderul nu are 7 ani garantie asa cum am spus aseara.
Scrie pe cutie ca are 7 ani, dar asta e valabil numai pt. UK. La noi are garantie 5 ani.
terishka spune:
Offf, deci asa bun e? Nimic-nimicut de rau?
Mai, trebuie sa ma prinda si pe mine febra asta a smoothie-urilor, pe care deocamdata nu le-am incercat, probabil atunci am sa ma dau de ceasul mortii sa ma fac de-un Vitamix
Eu fac la blenderul meu obisnuit, parca Braun, mai mult creme gen "branza" de migdale, caju, macadamia. Drept e ca au o consistenta mai... zgrunturoasa asa
. Pana acum am reusit sa vrajesc numai juniorul cu branza de caju, fetita mea nu se prinde la nimic deocamdata. Tot la salamurile de le mai ia bunica-sa viseaza
. Mai fac pateu de linte si eu si diverse supe-crema de legume, imi plac mult. Am incercat o singura data un smoothie cu ceva spanac dar au ramas bucatele mici de la frunzele de spanac si nu l-am putut bea, chiar daca era combinat cu fructe. La asta cred ca ar fi bun blenderul asta minune.
Gabrielama spune:
Denizel,
multumesc, stai linistita. Am gasit pe vreo 2 site-uri, dar spuneau ca are garantie 5 ani si credeam ca nu este cel potrivit, pentru ca al tau avea garantie 7 ani. Acum m-am lamurit! ![]()