Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

LA MULTI ANICorina_sSa ai parte numai de fericire si bucurii!
Brambu, merci de cafea. eu acum o astept pe mama, sa stea cam o ora cu Stefan, eu trebuie sa merg pana la munca.
O zi frumoasa tuturor!

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bebeta, mutumesc, si tie felicitari!!
Ralu,mutumesc!
La multi ani fericiti, Corina!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matza2

buna dimineatza si multumesc de intampinari, sarcini frumoase tuturor!

vreau sa intreb - face careva sport? adica aerobic, pilates, inot, aquagym sau alta forma despre care nu am auzit?
eu tare as vrea sa ma apuc, ma gandesc ca nu poate decat sa ajute.

eu mergeam de 2 x pe sapt la sala ,la sport terapeutic ,caci am muschii spatelui cu probleme .combinatii de pilates cu yoga ,exercitii de relaxare ,foarte incantata am fost ,dar de cand cu sangerarea in sarcina am intrerupt la sfatul medicului .in trim 2 pot reincepe .merg la un curs special de gym pt mamici si suplimentar la inot .cursul de lamaze am sa il urmez si eu ,e interesant oricum .

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

La multi ani Corina!
Sa fii sanatoasa si bebe la fel, sa fii iubita, fericita si o mama implinita!

Noi am fost la dr.........
suntem bine
ar fi trebuit sa am 10 sapt si 6 zile, la echo a iesit 11s2z......
CRL=47mm
DBP=18mm
LF=5mm
DFO=21mm
MCF=170batai/min

a ok tot
toate bune si frumoase!

Doamne ajuta in continuare!!!!!!!!!

Sa avem bebei sanatosi nascuti la termen......si necolicosi si papaciosi..........

aveti grija de burtici!

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

La multi ani, Corina!! Sanatate si fericire pe toate planurile!!

ralu, mada - deci e "boala" comuna limbarnita asta pe la 3 ani asa ... eu am crezut ca sunt genele din familie, ca are cu cine sa semene .Si exact aceleasi temeri le am si eu prea vorbeste cu oricine si oriunde si nu are teama de nimic (decat de caini). In rest, ma bucur ca nu e timida, sa se ascunda dupa fusta mea. Ca sa nu mai spun ca ma distrez teribil ce perle scoate.

matza - mai sport decat Silvia, nu am ce sa fac ... e intr-o continua miscare. Nu stiu sa inot ca as merge cu mare drag la piscina, e un sport care imi place, mi se pare ff relaxant si potrivit pt. oricine, nu numai pt. gravide.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

beatrice - felicitari pt. samburelul ok si toate masuratorile lui in norma.

Mi-a sarit in ochi ... la eco de ieri, la 11 sapt. si 6 zile noi avem CRL 51 mm. Nu ca ar interesa pe careva, da' mi-am adus aminte citind cifrele tale .

Deci, azi fac fix 12 sapt. Adica fix 3 luni, nu?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

offf ieri am fost as de obosita incat dupa ce am scris mesajul cu vestile bune de la echo nu am mai intrat deloc pe net.
am dormit cu Bianca dupa masa si aseara m-am culcat devreme..........azi m-am trezit la 10.....
ati scris nu gluma, pana sa ajung la pagina actulaala uit si ce am citit....
felicit toate mamicile( fara nume ca mie ca scap pe cineva) pentru vestile bune de la echo!!!!!!!!!
sa o tinem tot asa pana la termen
la multi ani pentru ieri de ziua numelui Irina!!!!!!!!!
eu chiar nu stiam de acest sfant.........
la multi ani Corina!!!!!!!!
fetelor cu o cezariana la activ vreau sa va pun o intrebare si sa va povestesc ce mi-a zis dr. mea ieri la echo:
mi-a zis ca de la 28 de saptamani o sa imi masoare cicatricea de pe uter la fiecare echo sa nu cumva sa se subtieze si sa se rupa uerul................o sa il tina sub observatie pana nasc.prin cezariana bineanteles.....
voua va zis ceva dr. vostru???

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Mi'am adus aminte de ce'am mai citit aseara
Carla ce pui de depresie? Da'l incolo ca nu iti trebuie! Sper ca totul e bine! V'am admirat pe facebook si mi'ai facut un chef de mareeee. Noi am programat primul weekend pe la jumatatea lui iunie! Abia astept!!

Beatrice felicitari pentru bebe maricel!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

da baby, in teorie exista riscul. in practica eu nu am auzit. n-ar trebui sa te panicheze dr. ta, si daca e a 3-a cezariana (nu stiu cum a fost la sarcina cu gemenii). sunt femei care nasc natural dupa 2,3 cezariene. altfel exista un risc, infim, dar exista, sa se rupa uterul si la o primipara. sarcina e un risc, nasterea de asemenea..
felicitari beatrice pentru bebe si masuratori.
brambu eu am inceput sa port multe discutii cu fi-miu pe tema " cu cine vb si cu cine nu, cu faptul ca nu are voie sa ia bomboane de la straini"-e un portar la el la gradi care-i da mereu caramele. tipul in mod evident il place mult pe tudor, insa pe mine ma dispera ca desi l-am rugat de zeci de ori sa nici nu-i mai ofere, nu aude oricum cel mai bine e sa inteleaga copilul cum sta treaba si de ce nu trebuie sa accepte anumite lucruri, altfel n-ai cum sa-l pazesti de toti "binevoitorii".

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 13+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

multumesc fetele entru urari
sa fim toate fericite si ne tinem bebei sanatosi in brate la sfarstiul sarcinii

8+

Mergi la inceput