Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ioi, astea-s preturile la gradi particulare? Io platesc 130 euro/luna, program de la 9 la 4 fara un sfert. Mi se par incredibil de mari ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

La multi ani Irina!
merci brambu de informatie, tocmai am sunat-o pe finuta mea sa ii transmit la multi ani

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ioi, astea-s preturile la gradi particulare? Io platesc 130 euro/luna, program de la 9 la 4 fara un sfert. Mi se par incredibil de mari ...

Ca tarife asta aleasa de noi este la mijloc, sunt si mai ieftine dar si mai scumpe (in jur de 600 euro). La stat sunt intre 200-300 lei, dar nu sunt locuri si nici conditii.

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Buna dragelor,
Firicel, baby, brambu si albertje va pup si felicitari pentru vestile bune de la eco!

Bun venit si noilor gravidute si sa veniti la randul vostru numai cu vesti bune!

Eu noutati nu mai am... ah...ba da... pleaca sefa mea la alta companie si raman cu totul pe cap pana vine cineva in loc... in plus si dupa ce vine o sa-i ia o luna doua sa invete cu ce se mananca!
Asa ca... asta-mi lipsea mie acum? Munca in plus... cand mie mi se inchid ochii si am mereu un nod in gat?
Asta e... sper sa supravietuiesc!

Va pupicesc pe toate si va imbratisez cu drag!
Aveti grija de voi si de comorile din burtici!

+12
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Eu nu prea le mai am cu onomasticele, decat alea clasice (Sf. Ion, Gheorghe, Vasile etc.) si pe ale noastre, in fam. pt. ca pe-aici nu se serbatoresc. Sunt sfinti in calendar, da' nu ii sarbatoreste nimeni. Asa ca, intamplator am gasit si eu informatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, Irina!

Many_bani, multumesc, mie mi se pare mult, mai ales ca vei avea 2 copii si nu poti face diferente intre ei, deci vor merge amandoi in acelasi loc. Si discountul pentru al 2-lea e numai 5%. Unde este 600 Euro? Vreau sa vad si eu cum arata si ce se face de banii astia .

Brambu, noi la particulara dam 800 ron lunar, de la 8 dimineata pana la 13, cu mic dejun si pranz. Problema este ca taxa se achita la inceputul lunii, daca lipseste 2 saptamani, nu mai vezi bani inapoi, eventual 15 lei pe zi pt hrana. Si alta problema este ca pe timpul verii platesti o taxa de "rezervare de loc" de 400 ron. Cum noi vom fi plecati toata vara, nu-mi convine sa dau o caruta de bani degeaba, doar ca sa aiba locul asigurat. Sunt zeci de gradinite particulare si toti umbla numai dupa bani, asa ca om gasi loc undeva la toamna. (m-am si enervat azi la gradi ca le-a zis ca ii scoate afara in fundul gol in ploaie daca nu sunt cuminti, halal pedagogie )

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumesc, ce dragut din partea voastra!

Preturile la cresa/gradinita aici sunt groaznic de mari, ma apuca plansul la gandul ca o sa am doi copii la gradinita, o sa ma costa 880 dolari pe luna pt pitic/a si inca vreo 600 pt Aidan. Deci in jur de 1500 de dolari pe luna. Acum noi platim 680 de dolari pe luna program 7-5.30. dupa varsta de patru ani se mai ieftineste nitel pt ca prima parte a zilei o sa fie gratuita, sponsorizata de stat pt ca e un fel de clasa pregatitoare pt scoala.

Nici aici nu se dau bani inapoi daca lipseste copilul din diverse motive. ai dreptul la doua saptamani de vacanta in care platesti numai 50% din tarif.

Daca ai de la trei copii in sus e mai rentabil sa stai acasa decat sa mergi la servici:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 11+

Mergi la inceput

Pai eu vb de gradinita de la 3 la 6 ani, preturile sunt mai mici. La cresa (0-3 ani) costa si aici mult.

Daca lipseste platesti numai taxa lunara (70 euro), fara bonurile de masa deci. Iar pe timpul verii, in iulie se plateste saptamanal si il duci daca vrei, nu e obligatoriu. Nu il duci, nu platesti. In aug. e inchis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

pe scurt ca tre sa fug la cratita:
felicitari pentru ecografii: brambu, firicel, albert si daca mai era cineva ma scuzati, sa stiti ca ma bucur pt fiecare cand citesc, cu memoria mai greu
irina
bella si eu ma gandeam sa-ti zic de bugaboo, dar inteleg ca nu-ti place, asta e, ai timp sa gasesti
diana asa e, avem sarmatoriti la dif. de o zi sa ne traiasca!
sa va arat cu ce ma delectez eu?
http://www.baby2see.com/gender/study_ultrasound.html
ma tot uit ca pe eco a noastra proeminenta cu pricina e in unghi negativ, adica sub orizontala si inima mea creste asta ca tot -a pus tutunaru sa-mi schimb data de la morfofetala pe 17 mai in loc de 31, deci daca e sa se naruie sperantele mele, se va intampla mai repede decat am vrut eu voi va plangeti ca nu faceti suf. eco, eu ma plang de prea multe, si mai ales de banii dati pe ele....
azi parca parca, nu pot sa bag mana in foc insa, l-am simtit pe bebelin. ca tot am mancat ca un purcel, inclusiv cioco, si azi ca si ieri. daca mai am multe zile de munca asa ca saptamana asta ma fac cat casa
mani eu stiam de la prietena mea ca dadea la bambi 20mil/luna. pb platea si optionale, cine stie...
eu dau 350ruro pana la 4. din toamna voi da 400euro pana la 6...si doamne cum va fi cand vor fi doi
pupici, fug sa le fac niste spaghete siciliene baietilor si eu ma duc ca o lady la gimnastica

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 13+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Carla uite www.ioanid.com/" target="_blank">aici si mai sunt

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput