Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz
Depresia asta o veni si din teama ca se uita sotii dupa altele?

Mamutz, cred ca ai dreptate ca asta e parte din problema, in unele cazuri. Eu nu sunt deloc geloasa - sa se uite, da' sa se si duca daca vrea, ca alta mai buna ca mine nu gaseste.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 24+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Apoi, nu stiu daca ati vazut filmul 'The heart locker'. Dupa ce tipul sta cativa ani pe front in razboiul din orient, se intoarce in state la iubita si copil mic. Are un moment de revelatie intr-un supermarket. Sotia ii spune sa ia o cutie de cereale, si tipul se trezeste in fata unui raft lung de vreo 15m si inalt de 2m plin numai cu sortimente de cereale. Concluzia: s-a intors pe front!

24+

24+

asta am simtit eu acum ceva zile uitandu-ma pe un site cu lucruri pt bebe, tetine, carucioare, bavetele, scutecele, tetine, biberoane de zeci de feluri, aburizator din ala de camera, sterilizator, etc....am simti nevoia sa fug in lume.sa las balta totul, sa mi iau o rochie rosie, un parfum picant, niste tocuri de 15 cm si sa am duc nu stiu..intr-un club ceva, sa ma fardez stil vampa si sa dansez pana la epuizare....

dar m-am uitat in oglinda si m-am vazut...si mi-a trecut.:)))

_

Babyblue va pupa pe toti!!
24+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

apropo de temeri, eu pe masura ce citesc mai multe liste cu ce ne trebuie si mai multe sfaturi cu biberoane si tetine si felul in care trebuie sa alaptezi, cand cu un san, cand cu altul ...incep sa ma panichez, sa ma apuce damblaua ca nu pricep nimic, ca totul ma depaseste, ca nu voi face fatza, ca dc singura, din nestiinta, raman fara lapte ca nu stiu sa i dau sa suga etc.

motiv pt care m-am angrenat acum intr-un proiect profesional, pe care l ghidez de aks, cu telefoane si mailuri:))) si asta ma face sa uit, sa capat iar incredere in mine...ca ma apucase ieri si alta streche: ca incep sa arat urat, umflata, fara silueta, ca nu mai am nicio eleganta, ca nu mai sunt eu insami, ca sunt scoaza din uz, ca ma ratez profesional, ca ma departez de proiectele mele, ca lumea ma va uita, pacientii ma vor uita, clinica se va duce de rapa, o sa raman fara bani, concurenta ma va depasi, imi vor cadea sanii dupa, o sa am pielea urata, ca nu o sa mai fiu apetisanta sexuala, ca n o sa mai fiu libera niciodata, ca dc vreodata raman singura fara sot si va trebuie sa ma desc singura cu un copil si niciun alt barbat n o sa se mai uite la mine.....

deci va rog, dc e vorba de deliruri paranoide si depresive si automutilante, sa nu va puneti cu mine...

ca atare m-am dus in fata oglinzii, mi-am tras trei palme, mi-am facut cateva tratamente cosmetice, m-am gandit ca URGENT trebuie sa fac ceva shopping cu rochite care sa ma avantajeze, ca trebuie sa ma tund diferit ca sa arat din nou altfel, si am inceput iar sa ma implic in proiecte, ca sa nu ma mai simt ratata.

aaa si ca tot sunt la marturisiri acum si m-am lungit rau de tot, delirul maxim era ca sotul meu, care NU e gravid si care iese afara si se duce la intalniri si se promoveaza si propulseaza, va ajunge mult mai sus ca mine, in tot acest timp cat eu sunt o casnica morbida, flescaita, incercanata si bolnavicioasa cu contractii de femeie debila fizic si o sa i se para intr-o zi, ca sunt plictisitoare si neinteresanta si se va uita la alta, cu silueta gen sora-sa lui kate printesa, care arata super ok in rochia aia mulata si alba.:))))))

_

24+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Da' io ce sa mai zic ??!!

Dupa aproape 3 nasteri , dupa alaptat in total 2 ani 3 luni 2 sapt (pe Filip doar 3 luni), dupa ce am facut fundu' mare de 2 ori + acum a 3a oara (o data 18, o data 16, si acum...pana cum 12 + kg),etc...etc...etc...

Nu mai zic nimic, ca daca zic inseamna ca ma gandesc prea mult...si daca gandesc prea mult intru in depresie

Asa ca al meu sa ma placa si slaba si grasa si cu fund si fara si cu tzatze mari si frumoase si cu ele fleshcaite...Ca de-asta m-a luat si de asta ma chinui (vorba vine) cu sarcina, nasterea, tot ce vine dupa ! Ca altfel

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 30+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Citat:

Si toate sunteti superbe si o sa fiti cele mai frumoase mamici, o sa slabiti repede dupa nastere si sa vedeti ce mamici fotomodel or sa aiba bebeii vostri. Depresia asta o veni si din teama ca se uita sotii dupa altele?

29+

sa mor dc sotul meu imi da vreun motiv.
cu toate astea, eu traiesc depresia din plin.:))
EU ma uit dupa altele...nu el.

e o criza de-a dreptul.

krissy
, ai dreptate, m-am ingrozit dupa ce am citit povestile voastre. plus statul asta in casa.
plus ca da, cred ca ai dreptate ca s cam rasfatici. mi se pare ca s total imatura, la varsta mea. n-am idee de ce.

rammy, ai totala dreptate, noi eram cu actele de adoptie in mana, cand am ramas. tocmai, de aia am si remuscari pt starea mea de azi.

_

24+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Citat:

mamutz, eu nu simt mai nimic, dc copchilul se muta sau nu. nu fac nicio diferenta.

fetelor am o zi f proasta, serios.

cred ca ma retrag azi de pe forum, ca eu dc mai aud de pozitionarea copilului la san si cum naiba sa faci sa inghita ala tot sfarcul ca altfel crapa de foame, simt ca urluuuuu...

cred ca pur si simplu sunt o mama denaturata complet, ca mi-e sila de mine insami si mi se pare ca devin o rasa inferioara, dc incep sa am preocupari din astea, de san, pampersi, alaptat, ca si cum EU nu mai reprezint nimic, decat vaca de muls a unui copchil rahacios pe el si mic si urlator si cu colici si ca singura preocupare a mea va ramane sa ma dau cu unguent de lactatie pe sani....

fetelor, am luat-o razna serios. sunt fff denaturata si egoista ca am astfel de ganduri.

_

24+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Scuza-ma, dar chiar m-ai amuzat !

O sa mai ai sentimente din astea si dupa ce o sa nasti...dar o sa-ti treaca si apoi o sa-ti spui ca nu-ti vine sa crezi ca ai gandit asa. mi s-a intamplat si mie

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:

Citat:

Si toate sunteti superbe si o sa fiti cele mai frumoase mamici, o sa slabiti repede dupa nastere si sa vedeti ce mamici fotomodel or sa aiba bebeii vostri. Depresia asta o veni si din teama ca se uita sotii dupa altele?

29+

sa mor dc sotul meu imi da vreun motiv.
cu toate astea, eu traiesc depresia din plin.:))
EU ma uit dupa altele...nu el.

e o criza de-a dreptul.

krissy
, ai dreptate, m-am ingrozit dupa ce am citit povestile voastre. plus statul asta in casa.
plus ca da, cred ca ai dreptate ca s cam rasfatici. mi se pare ca s total imatura, la varsta mea. n-am idee de ce.

rammy, ai totala dreptate, noi eram cu actele de adoptie in mana, cand am ramas. tocmai, de aia am si remuscari pt starea mea de azi.

_

24+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

normal ca am dreptate cum imi zice sotul "tu si cand gresesti ai dreptate "

26+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

krissy, anaemi, mai voi sunteti FEMEI sanatoase, dom'le si cu toate tiglele pe cap. adica femei din alea cu care m-as insura dc as fi barbat.

hai sa va zic ce am facut azi, dupa criza.:))

mi-am schimbat si medicul si spitalul unde o sa nasc.:))) si m am dus la control. ahh ce bine a fost sa mai ies din casa, singurica.

de ce l-am schimbat? pai pt ca medicul meu nu are post in spital, face doar garzi, lucreaza doar la medlife si cat am stat in spital, am experimentat ce inseamna ca medicul tau sa NU fie efectiv in spital. niciun alt medic nu vine nici pt 5 min, cu tot cu spaga si rugaminti, desi mai suntem si colegi. mi s-a dat raspusul: nu ne bagam peste colegul nostru ca nu e etic. stai dom le ca vreau doar sa te intreb ceva si ei pai sunati va medicul. pai ok, astea puteam face si de aks de la mine din pat.
whatever....

eu una mi-am dat seama ca vreau ca medicul meu sa lucreze in spital, in caz ca mai ajung internata, se mai intampla ceva, el sa fie acolo. mkr ca ma vede 5 min pe zi.

motiv pt care o sa nasc la giulesti cu tipa care m-a operat acum 6 ani. e tot acolo. e la fel de draguta. e amica si fosta colega de grupa a sotului meu.

am fost si mi-a facut eco transvaginala si a iesit colul intre 26-30 mm, in functie de cum tinea sonda. deci mic. mai mic ca la cfr, unde au zis ca era 36 mm.
a mai scazut intre timp??? naiba stie. ma exaspereaza colul asta.
a zis ca ea imi facea cerclaj, doar ca intre timp orificiul intern e inchis. asa ca mai lasam. mai temporizam si ne vedem peste 2 sapt.

ca tratament raman pe toate cele de le luam(no-spa, uscosin, gynipral, magneziu) si mi-a bagat progesteron (arefam sau utrogestan) si tot'hema pt anemie. evident, repaus la pat.

_

24+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Dispare omul cateva ore si are de recuperat aproape un capitol intreg

Mai Babyblue - si voi celelalte fete care sunteti panicate ca "nu ma descurc" - uitati-va va rog la filmul "Life as we know it" www.imdb.com/title/tt1055292/" target="_blank">http://www.imdb.com/title/tt1055292/
L-am vazut in weekend si am ras, dar m-a si emotionat. Mi se pare foarte real filmul, toate etapele prin care treci, cum te maturizezi, tu si copilul.
Recomand cu toata inima.

Normal ca si eu ma mai gandesc din cand ca sotul sufera din lipsa de amor, crede ca nu am chef sau ca nu vreau, nu intelege ca mi-este pur si simplu IMPOSIBIL. Si el mai rade si ma mai tachineaza, imi zice ca sunt un mic casalot (o sa devin balena spre sfarsitul sarcinii, probabil), dar nu cred ca nu ma iubeste. I-am explicat: asta e perioada sarcinii, n-am ce face, stiu ca sunt cu toane, sunt hormonala, probabil ca o sa mai fiu asa si dupa sarcina. Dar daca nu sunt eu in centrul atentiei acum, atunci cand?
Si nu stiu cum facem ca in fiecare seara terminam ziua cu o portie buna de ras. Si cam asa ne reamintim de ce ne iubim

Ma bucur ca toate sunteti bine, va pup pe toate!

26+

Mergi la inceput

Asaaa si acum sa va spun si eu ceva despre temerile voastre....CALMATI-VA ...nu zic ca nu este normal, dar o sa vedeti ca totul o sa fie f bine...mai mult decat f bine.

Eu la Filip, nu am stiut nimic nimic nimic si nici nu am avut internet pana cand a facut el 3 luni....Deci nu aveam de unde si ce sa citesc decat Mama si copilul a lui Capraru. Si eram si singuri singurei amandoi si la facultate amandoi (plecam eu la facultate, ramanea sotul cu el, veneam eu pleca el)...si uite asa avem acum baiat mare, frumos si cuminte

Acum cand ma gandesc sunt convinsa ca am facut mai multe greseli...dar greseli am facut si la Anastasia cand cica mai stiam si probabil ca o sa mai fac si acum, pt ca fiecare copil este in altfel si nu pot aplica chiar tot si la fel ce am aplicat la ceilalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Mai Babyblue, fata draga, tu ce-ai, ai picat in freza ??? Ce fel de idei sunt astea ? Hai ca le inteleg pe-alea ca te plafonezi, ca iti ratezi cariera (mai ales ca in mare parte sunt adevarate ) dar cu bietul sotul tau ce ai ???

Daca omul este "de calitate" (cum zicea bunica mea) si presupun ca este, ca doar de-aia te-ai maritat cu el, nu se uita la aiureli de-astea, ca te-ai ingrasat, ca arati nu stiu cum etc. ! Ce, el de-aia te-a luat, ca arati ca o manechinuita sau ca esti fata desteapta si esti jumatatea lui ? Cand el o sa ajunga chel si cu burta tu ce-o sa faci, o sa fugi dupa altul ?

Chestia cu cariera este o problema reala, dar nu insurmontabila, mai ales daca ai cabinetul tau. Mie mi-a fost intra-devar foarte greu sa ma intorc la servici dupa 2 ani, mi-am gasit postul ocupat si a trebuit sa ma lupt ca sa-mi recapat locul si pozitia (nu ca m-ar fi dat afara, dar sefii si echipa se schimbasera si a trebuit sa muncesc din nou ca sa ma afirm). Si crede-ma ca nu e usor sa muncesti si sa fi cu capul la job cand ai un pitic acasa care-ti solicita toata energia si atentia ! Si acum plec iar si probabil peste 2 ani voi avea aceeasi problema ... Asta e, atunci cand ai copii prioritatile se schimba, dar asta nu inseamna ca nu te vei putea ocupa si de tine ! Doar ca va trebui sa-ti reorganizezi viata si sa-ti redistribui timpul liber astfel incat sa-ti ajunga pt toate.

Hai, capul sus, o sa treaca toate si va fi bine !!!

Irina (2006) si 26+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput