Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Offff babyblu cat esti de draguta.....stai linistita nu esti denaturata esti doar plictisita si satula de stat in pat....o sa iti treaca!!!

Mami de Razvan (09.05.2007) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Babyblue , esti traznet mama!!! :))))
Nu ca rad de tine , dar rad cum ai expus toate temerile , pe care de altfel le avem toate cred..
du-te si fa o terapie prin shooping , dar nu pt bebe ci pt tine , si te vei simti si mai bine .. cu tunsu , am facut si eu ca tine s i sincer mi-a parut rau la vre-o luna , pt ca mi-am taiat frumusete de par si il mai facusem si aproape blond si imi statea oribil , dar eu atunci eram multumita ca era o schimbare .. insa am revenit repede la culoarea mea
De sot , te inteleg , eu care am interdictie la sex , ma gandesc la saracul sotul meu ... ieri cand am iesit si am vazut domnisoare care mai decare mai aranjate si cu haine mulate .. si eu ca o balena .. ma gandeam oare le vede si George pe astea ?? si simteam gelozia cum inflorea in mine , eu care nu m-a incercat niciodata gelozia decand sunt cu el ... Parca il vad asa de frumos de la un timp si sunt geloasa ca daca il vad si altele asa?? si eu eram mandra inainte nicidecum geloasa...
Ieri cand m-a adus acasa ne-am oprit la magazinul de unde faceam mereu cumparaturi , unde eu nu am mai fost de cateva luni.. si a vrut sa intre numai el repede sa ia paine , dar eu TZUPP! vin si eu , ca sa nu creada astia ca nu mai ai nevasta:)))))si bine am, facut ca am primit si niste pahare cadou pt ca am cumparat de acolo , i-am spus vezi daca am venit si eu , daca erai singur nu-ti dadeau..
Eheeee si cate as mai avea de spus si eu pe tema asta ... dar ma consolez ca inca ma alinta si ma pupa si spune ca sunt sexy ( cred ca nu vede bine:)))), lasa ca imi revin eu... ca boxeorul din pumni:)))

29+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

mamutz, nu sunt ok, deloc.
eu dc mai stau mult aks, debila la pat, cu burtoiul asta urias, fara silueta, in vesnicele pijamale, fara preocupari si doar il astept isteric pe sotul, care pleaca elegant si se intoarce elegant si plin de vesti despre proiectele care erau ale NOASTRE si acum sunt doar ale LUI si nimic nu e asa cum as vrea eu si toti o dau in bara si eu cand ma uit in oglinda, ma oripilez cat de naspa arat si ma simt ...o iau complet razna. dar complet.

imi vine sa ma duc la lucru, sincer si sa iau boabele alea pentru contractii. simt nevoia sa arat iar bine, sa fiu activa, sa fiu moderna, sa am o tona de alte preocupari. dar nu doar astea, suzete, tetine, haine bebe, alaptata, nascut....jizaz...

sa mi dea cineva 3 pumni in cap, ca prb sunt isterica..

_

Babyblue va pupa pe toti!!
24+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

La fel: ma vad grasa, greoaie, toata lumea se uita la mine ( si nu-mi place absolut DELOC), nu mai am cu ce sa ma imbrac/ incalt, parca vreau si niste sex salbatic
Am bocit si eu aseara....eu plangeam si sotul radea...
M-am apucat sa fac rocada cu hainele groase/ subtiri.
Si am dat de fustele mele, de asta-iarna.
Si m-a mancat undeva sa le pun pe mine....
Diferenta: patru degete in stanga si patru degete in dreapta, in PLUS!!!!!

24+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Mai fetelor, mai babyblue.... fata noastra, dar daca te 'depreseaza' chestiile astea, nu le mai citi, nu mai cauta informatii, ia o pauza binemeritata.

Te rog ia exemplu de la mine. Eu nu m-am interesat de nimic: nici de tetine, nici de biberoane, nici de bagajul de spital, nici de carut, nici de scaun de masina. Nici macar nume nu avem pentru bebe. Eu le iau f usor si le voi rezolva la timpul lor. Nu ma stresez, ma bucur de perioada asta caci stiu ca dupa nastere va fi cumplit de greu si de obositor. Pai ce faceau mamele noastre cand nu exista internetul? Este adevarat, nu aveau atatea optiuni, insa zau daca nu era mai simplu: cumparai ce era disponibil pe piata si gata! Ia uite ce mari si frumosi suntem toti.

Ah, cum i-am spus si Ariannei, ce-as mai vrea eu sa stau acasa acum. Degeaba imi iau concediu in august, cat voi fi cat o balena si abia voi respira. As vrea sa stau acasa acum, sa dorm, sa citesc toate cartile pe care nu am timp sa le citesc, sa ma uit la filme, sa-mi chem prietenele seara, sa fac orice numai sa ma odihnesc si sa ma umplu de relaxare care sa-mi ajunga pana dupa nastere. Insa ma incalzesc cu gandul ca am un sot bun care ma va ajuta si el asa cum va stii mai bine, si 'om trece cu bine peste primele luni si socul schimbarii.

Pai zau, merita sa ne batem capul cu atatea chestii de acum? Eu nu-mi fac griji cum sa-l tin la alaptat sau cum sa fie biberonul. Eu mai degraba imi fac griji despre cum sa-l educam.

In alta ordine de idei, eu de cateva zile am picioarele umflate jos la glezne. Nu se mai dezumfla nicicand. Nu mancam sarat. Adica bunica-mea care nu mananca sarat zice ca mancarea noastra este nesarata. Asa ca am concluzionat ca voi avea inapoi gleznele mele de caprioara dupa nastere.

Bebe a fost cuminte de cateva zile. Am avut cumplit de munca si a stat acolo cumintel incat abia l-am simtit. Ori este meteo-dependent, cum mai zicea cineva.

Va pup si ne auzim, va rog, mai relaxate, mai bucuroasa de burtica, si mai putin stresate de cum aratam, cum ne imbracam si ce fac sotii nostri.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

AAAa da , bine zici Corry ,,, cand ma apuc de probat haine e jale si la mine in casa , imbrac numai tricouri de ale sotului, dar cand ies pe strada???? eu care imi luam cate ceva in fiecare saptamana si ma incantam cu lucruri care mai de care mai sexy pe mine acu zici ca-s din street-band.
Mamutz si Gabitza nu suporta cand stau intr-o parte ca se duce burta in jos si el da din craci pana ma mut , da da tare nu asa ca de obicei . Noapte vorbesc singura in pat , ma sucesc pe stanga , pe dreapta , pana ezit un pic pe spate si zic :" stiu ca nu am voie da lasa-ma un pic ca asa stau cel mai bine" si George rade de se prapadeste si eu ma enervez si ii spun sa il ia si el o noapte in burta sa vada cum e

29+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

As fi vrut sa mai spun ca multumesc 'veteranelor' noastre care ne-au impartasit momentul nasterii pruncilor. Mi-a facut o reala placere sa va citesc povestile.

Ah, si despre partea cu ,ma simt grasa etc'. Intr-o seara mi-am pus pe mine o lenjerie intima f sexy, asa, de momente deosebite, si ne-am distrat copios amandoi cum aratam cu burta. Plus ca-mi cazuse ceva pe jos si m-am aplecat atat de dizgratios ca sa nu ma doara burta, incat iar ne-am pus pe ras. Razvan imi zice tot timpul cat de mult ii place cum arat cu burtica si ca sunt sexy. Nu stiu daca ma vede sexy, dar atat de mult conteaza vorbele astea, incat nu-mi pasa cum arat pt altii. Sunt insarcinata si este normal ca aceste schimbari sa devina vizibile. Asa trebuie sa gandim.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Florina, si gleznele mele s-au umflat tot de curand. E bine, la Eva le-am avut din s17 umflate. Se vor dezumfla dupa nastere, garantez. A, si eu mananc sarat, dupa ce ca am tensiunea 10, asta mi-ar mai trebui, mancare nesarata.

Eu va inteleg cu jalea legata de ingrasat si de atractivitate, chiar am plans de curand cand m-am vazut intr-o oglinda la mall, eu inalta si slaba de felul meu, aratam ca o balena esuata. Dar asta inseamna doar ca avem asteptari nerealiste de la corpurile noastre, induse mai ales de societatea asta in care traim si care pune maximum de presiune pe femei. Cat despre sot, nu-mi fac griji, am incredere in el, pana la urma ii port copilul si cred ca in ochii lui sunt mai frumoasa decat orice pustoaica, tanara, slaba si negravida. Si-mi aduc aminte de el cat de emotionat era cand am nascut, cat de mandru era de copilul lui, numai el il plimba in brate sau in carucior, eu n-aveam voie sa pun mana si cum se invartea in jurul nostru, acasa, preocupat sa nu ne lipseasca nimic.

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

babyblue ai perfecta dreptate si e absolut normal ce simti...

daca tot nu ai ce face pune mana si cumpara o carte eu iti recomnad de la editura trei "arta de a facuri oameni" de Virginia Satir.

eu mai am putin si o termin de citit ...ai sa vezi ce lucuri importante faci acum pe care nici macar nu le constientizezi ..."fauresti un om" ...nu te gandi la el ca fizic ca aia se formeaza in corpul tau ...gandeste-te dupa ...crezi ca poti sa faci ceva mai important ?

26+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Eu inca ma simt bine in pielea mea, cu toate kg in plus. Cat despre sot, toata lumea spunea ca e exagerat de atent si protector cu mine si inainte, acum nu va imaginati... A intrat si in concediu fara plata ca sa stea cu mine cat mai mult si nu cred ca m+a considerat mai frumoasa decat acum cand ii port copilul, cel putin asta simt din manifestarile lui. Poate si de asta nu ma deranjeaza ca am pus ceva kg, care apropo acum nu se vad asa tare ca am burtica, da sa te tii dupa nastere.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Florina, esti tare: tu nu iti faci griji ptr biberoane si tetine ( de care vei avea nevoie in curand), ci de educatie ( care va fi ceva mai incolo)...
Mie mi se pare normal sa te informezi, sa asculti mai multe pareri si sa le procuri pe parcursul sarcinii.
Nu as vrea sa fiu operata de cezariana, si cu doi putzoi mici si sa alerg dupa biberoane si tetine....
Nu pot stii niciodata cand nasc, si prefer sa le am luate...
Ca sa nu mai spun de bagajul de spital ptr nastere: eu ma gandeam sa-mi fac unul micut de pe acum, in cazul in care patesc ca Babyblue si trebuie sa stau internata 2/3 zile,sa am si eu o pijama buna, un chilot, o soseta...

24+cu si

Mergi la inceput