Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kuchi spune:

Buna Ruxii. Si eu m-am indragostit de caruciorul Stokke. Nu asi da 4500 lei pe el dar totusi mi-l doresc foarte mult. Orice alt carucior mi se pare urat. Astept si eu pareri despre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Arianna suportul pe care este pusa cadita, de unde l-ai cumparat? Cadita de bebe are stabilitate pe el?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 30+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Oxidoni ti-am trimis PM

Alina 28+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

vroiam sa va mai zic aseara, dar nu am mai avut putere ... n-am vrut sa va scriu la poveste nici ce am simtit emotional, nici cum iti schimba viata un copil, nici nimic de genul asta.
ce am vrut eu sa subliniez, nu stiu daca mi-a iesit, este ca putem avea parte de o nastere naturala, fara anestezie, asa cum ne-a lasat DD, care sa nu lase sechele. putem aveam. nu zic asa ca sa va conving pe cele care nu doriti nasterea naturala, ci mai mult ca sa le dau curaj celor care si-o doresc.
sincer va spun ca se gasesc niste resurse fenomenale in noi, femeile, resurse de care nu suntem constiente pana in momentul in care avem nevoie de ele.

gasca, ma intorc la munca.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALINAOPREA

Oxidoni ti-am trimis PM

Alina 28+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Alina, am vazut acum, cand m-am intors de la masa.
Ti-am si raspuns

Multumesc.

29+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Fetelor,

Mai am o intrebare (am inceput sa-mi centralizez putin informatiile)
Are cineva cumva o lista cu ce acte sunt necesare la internare la nastere, ce acte trebuie pentru intrarea in concediul de maternitate (pre si post natal), ce acte trebuie si ce anume trebuie facut imediat dupa nastere?

Multumesc.

29+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Eu am intrat deja in prenatal. Trebuie sa mergi la medicul de familie sa iti dea hartiuta cu concediul prenatal, IN FIECARE LUNA. Dupa ce il iei il duci la locul de munca la personal, daca aveti ceva cu medicina muncii, cred ca trebuie viza si de acolo. La mine e putin altfel, ca eu am si medic de familie la baraou si trebuie sa iau viza de acolo si apoi depun la casa noastra de asigurari, l acontabilitate.
Dupa ce trec 42 de zile de la nastere se depune dosarele pt concediul de maternitate (la primaria de domiciliu) si pt alocatia copilului. In cazul in care ai mai multe zile de concediu de lauzie, dupa ce trec toate zilele. Asa si daca le iei pe toate 126 dupa nastere.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

1. Declararea nasterii

Se face in maternitatea unde s-a nascut copilul in termen de maxim de trei zile de la nastere, astfel obtinandu-se certificatul medical constatator al nasterii.
Certificatul medical constatator al nasterii este intocmit pe un formular tip, este absolut necesar sa aiba data de inregistrare cu data certa, stampila unitatii emitente si parafa medicului. Pentru eliberarea certificatului medical constatator al nasterii copilului sunt necesare actele urmatoare (originale si xerocopii):
· actul de identitate al mamei;
· certificatul de nastere al mamei;
· actul de identitate al tatalui;
· certificatul de nastere al tatalui;
· certificatul de casatorie al parintilor.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

kuchi nici mie nu-mi mai place nimic :)) sa vedem ce o sa facem pana la urma...ce targ este pe 12 mai?
eu stiu de cel de pe 18-22 mai...de asta de pe 12 nu stiu nimic? ceva informatii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Eu am intrat deja in prenatal. Trebuie sa mergi la medicul de familie sa iti dea hartiuta cu concediul prenatal, IN FIECARE LUNA. Dupa ce il iei il duci la locul de munca la personal, daca aveti ceva cu medicina muncii, cred ca trebuie viza si de acolo. La mine e putin altfel, ca eu am si medic de familie la baraou si trebuie sa iau viza de acolo si apoi depun la casa noastra de asigurari, l acontabilitate.
Dupa ce trec 42 de zile de la nastere se depune dosarele pt concediul de maternitate (la primaria de domiciliu) si pt alocatia copilului. In cazul in care ai mai multe zile de concediu de lauzie, dupa ce trec toate zilele. Asa si daca le iei pe toate 126 dupa nastere.

29+

IN FIECARE LUNA ????????????????

DEZASTRU pt mine eu stau in cj am medicul de familie in gherla si firma la care lucrez e in bucuresti

minunat in ficare luna sa umblu dupa concediul ala si sa il tot trimit dracu sa ii scuture ca nu puteau sa dea unul pt toata perioada

27+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput