Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Fetele am intrat rapid sa va salut si sa va pup. Tocmai am venit de la innot si sunt terminata de somn. Dar maine e vineri, asa ca weekendul incepe!! Yuppiiii!!!
Eu v am citit, dar as mai avea cateva pagini. Dar cred ca voi lasa pe maine seara cand ajung cat de cat acasa la 7 si nu ma duc la innot.

Va pup pe toate si ne auzim curand!!! Am schimbat si noi saptamana miercuri, de la 28 la 29.

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 29+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Buna seara, burticilor....
Intru sa va dau vestile minunate, dupa care imbaiez minunea( care a fost pe post de monstru azi pt prima data in viatza ei...mi-a facut viatza un calvar), o bag cu cornu'n perna si ma intorc sa va citesc si sa va raspund...
Sa ma dau mai rotunda decat sunt, cred ca m-am procopsit cu diabet gestational motiv pentru care sunt supertuflita..nu tu pepene rosu vara asta? uhhhhhhhhhhhhhh...si la Anna am fost suspecta, dar m-au dietizat si am fost ok...plus ca era iarna, tentatiile la fructe nu erau asha mari; zau ca de zahar ma pot lasa , dar de fructe ba...
De data asta cu flacaul cica am glicemia cu 30 de puncte peste normal...arrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Sambata ma duc la celebrul test de 4 ore pentru glicemie sa vedem clar cat de diabetica sunt ...urlu de incantare!
Squirrel , imi dai voie sa intru si io in club????Varsa niste sfaturi please...
In rest flacaul meu e super, e intors deja , activ si haios...
Hai pup you, ma intorc mai tarziu!

Mama de Anna Sophie( 6/11/2008) si +26 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....va poftesc la o cafea cu lapte!!!!

Mami de Razvan (09.05.2007) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Si eu va poftesc la o cana de ceai! Astazi sunt acasa, dar zau ca nu voi avea timp de stat. Trebuie sa alerg stanga dreapta, astept sa-mi dea startul Razvan in vreo ora :)

Sa aveti o zi minunata ca inceput de weekend!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Buna dimineta fetelor!
Madybulancea, merci pentru invitatie, eu sa stii ca o prefer cu putin zahar!Iti ofer
Ireth si Dya27, VA MULTUMESC FRUMOS!
babyblue poate ai putin timp, macar saptamana urmatoare, sper eu dupa simpozionul unde ii vei uimi cu frumusetea ta de gravi si cu ambitia ta de a fi prezenta acolo( dar nu uita cu precautie trebuie totul), sa-mi raspunzi si mie in legatura cu autocolantele ptr pereti si stelutele(de unde si cam ~ cat costa)!BAFTA!
wndyctygirl si celelalte fete, nu vreau deloc sa va ingrijorez dar o sa va spun pe scurt despre ce am facut eu ptr glucoza serica:
Eu am facut vinerea trecuta testul de toleranta la glucoza si la recoltarea pe stomacul gol si celelalte 3 care au fost dupa ingerarea a 100 gr glucoza in cca 200 ml apa (horror de dulce) rezultatele au fost toate in parametri OK!
Si am facut testul pentru ca dr mi-a spus ca daca rezultatul il am peste 85 ( si ultimul rezultat a fost 89, facut la INST DE HEMAT) trebuie sa fac testul.
Eu am facut initial analizele la Medlife Unirii si am aflat ca ei procesau probele in Grivita !
MARE ATENTIE DRAGELOR, SA FACETI RECOLTAREA IN CENTRE CARE AU LABORATORUL LANGA ELE SI NU LA DISTANTA PTR CA am inteles ca trebuie prelucrata in cca 2 ore, si aceasta este explicatia ca mie in fapt la penultimele analize rezultatele erau sub 80, si chiar ultima data inainte de Inst Hemat.,l-am avut cu mentionare de la ei ca trebuie sa-l refac ptr ca eram sub pragul minim. Dar bineinteles ca nu au recunoscut in fapt problema creata si am luat decizia sa merg de ex la Synevo - in Dr. Grozovici si rezultatul l-am primit in 2 zile si ma bucur ptr rezultat si decizia luata!
Eu am fost atenta cu acest lucru ptr ca anul trecut o cunostinta care avea mici probleme inainte dar nu diabet propriuzis a facut diabet gestational (la 6 luni de gravi) in faza maxima si a pierdut bebelul!
Si nu s-a putut interveni 10 zile ptr. extragere pana nu s-a normalizat starea ei, ptr ca nu i se putea face anestezie,...EA A SCAPAT DAR VA DATI SEAMA CE TRAGIC A FOST!
TUTUROR va transmit felicitari pentru rezultatele de la echo si va doresc un sfarsit de saptamana MINUNAT!
VA DORESC MULTA SANATATE!

in 26+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Buna dimineatza!
Buna cafeaua. mai beau una cu voi , ca m-am trezit ca bleaga de dimineatza si am papat si am baut cafelutza si m-am gatit si fugutza ca statia de autobuz spre minunatul curs de azi. cand colo SURPRIZE!!!!
dute burtoaso inapoi ca ezi e greva si nu circula autobuzele , sotul era deja plecat la servici , in celalalt capat al Romei... asa ca m-am intors acasa cu coditza intre picioare...
De ciuda nici nu ma ridic azi din pat!!!!
Felicitari fetelor pt rezultatele bune la eco!
Noi cred ca saptamana viitoare avem show in casa adica ne apucam ( sotul de fapt nu eu ) de zugravit. Daca in Romania aveti nevoie de umidificator in casa , aici problema este invers .. avem prea multa umiditate si de aici => o frumusete de mucegai care mai nou imi patrunde si in sifoniere. Sunt disperata , urasc mucegaiul asta , ma dispera!!.De ar fi fost problema doar la mine in casa , schimbam casa si gata , dar toti aici ne confruntam cu problema asta . Asa ca urmeaza o dezinfectie si curatenie la sange , sper sa remediez cat de cat , ca altfel cu un copil mic e ingrozitor.
va pup sa aveti o zi buna!

29+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Laura13, ne-ai relatat o "poveste adevarata" care pe mine m-a impresionat pana la lacrimi! Ma bucur pentru Daniel si pentru cuplul vostru!

Dumnezeu sa va dea sanatate si putere in continuare!

in 26+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Indra, cred ca ti-a transmis link-ul, pe pagina 17....cred...
Laura, frumoooss, iti doresc si acum, sa ai o nastere la fel de frumoasa
Lulusor, felicitari pentru rezultatele frumoase

24+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata si felicitari fetelor pt rez bune la eco !

Lissa sunteti fff frumoase .

Dya...mamaaaaa ce picioare ai ! ...

Laura f frumoasa povestea ta.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 31+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Krissy, nuuuu, nu! Doamne fereste sa nasc la sf lui mai. La mine bebe trebuie musai sa stea pana cel putin pe 20 iunie, nu de alta, dar tre' sa termin si eu cu sesiunea .

Deci pe mine sa nu ma bagi la socoteala

Lissa, asa mi s-a facut o pofta de Alba ca Zapadaaaa

Eu am intrat parca intr-o criza....vreau sa fac o gramada, dra parca ma misc in reluare.

Azi am scos sacii cu hainute (vreo 4 la numar) sa triez hainutele de fetite de alea de baietei si sa scot ce-mi trebuie pt bebe.
Mai am vreo 2 saci si pe la soacra-mea....in aia intru duminica. (sunt o gramadaaa de hainute si am mai dat din ele vreo 2-3 saci...si acum tre' sa cumpar altele ).

Bagajul am zis ca mi-l fac...dar n-am reust nici macar o pereche de chiloti sa-mi iau...sper totusi ca saptamana viitoare sa-mi iau cate ceva.

Azi noapte am visat numai hainute de bebe....parca nici nu mai stiu ce-i trebuie ... trebuie sa ma adun!

la toate

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 31+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput