Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

wow Lissa, a doua poza m-a lasat fara cuvinte!! E de pus in rama, de facut tablou, nu stiu dar e superba, ce culori are!
Sunteti doua frumoase! Vine baietelul acum, presimt

30+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

felicitari, Lulusor pentru rezultatele bune de la eco! Asa vesti bune tot sa primim in fiecare zi!

30+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

felicitari toate pt eco.

cu permisiunea alexiei-ada va anunt ca si ecografia lor a iesit f bine si fetitza este ff ok, in parametri normali.:)

_

24+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

multumesc dya

Mama de Ana si 30+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Babylicious la multi aniiii!! Sa fi fericita si sa te bucuri de bebelusul tau!!!
Fetelor va multumesc pt urari! O sa postez si eu poze in curand doar ca eu folosesc ipadul ff mult si pozele le am in calculator...dar zilele astea imi fac timp si promit ca pun poze...
In alte ordine de idei eu simt ca trece timpul fff repede...practic mai am 12 sap dar probabil ca sara va fi mai rapida...pana la sfarsitul lunii eu as vrea sa am camera gata pt ca iunie deja o sa fiu balena ucigasa transpirata atenta la fiecare pas :))
Astept targul de pe 20 mai...si apoi sa ma ocup de camera...
Si de 3 zile caut opinii si review-uri despre caruciorul stokke care e f scump si vreau sa vad daca si merita banii...
Si mai am o dilema...eu vroiam sa fac recoltarea de celule cu CBC dar dr mi-a recomandat biogenis...tre sa il sun pe tipul de acolo sa vad ce si cum...dupa ce apare pe site astia de la biogesis sunt aproape tripli la pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Lulusor, alexia, anaemi si sdcristian, multe felicitari pentru bebeii cuminti si frumosi!

lissa, sar'na, o sa ma uit de crema. Sper sa dea rezultate, daca nu, ata ete!

Babyblue, tinem pumnii maine si te asteptam invingatoare!

Vaaaai, ce ma ofticati cu atatea ecografii! Eu am intrebat la clinica unde am abonament cand mai facem, si mi-a spus ca la 32 de saptamani. Asa ca ciuciu vedere live cu bebe.

Acum pare-se ca-si mai revine si el din amorteala de doua zile - il tot simt cum misca. Mai, dar este atat de cuminte, ca nu am cuvinte! Cred ca va semana cu mine; am mai spus povestea pe aici: eu nu plangeam la 2-3 ore, ci dormeam toata noaptea. Mama disperata incerca sa ma trezeasca gadilindu-ma in talpi sau tinandu-ma de nas. Daca si al meu face asa, iaca eu am sa-l las sa doarma si o sa bag si eu somn pe langa el

In seara asta ma bag si eu la un film, o sa vad comedia recomandata de Ireth.
_
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Ma bucur ca am citit azi numai de bine despre voi. Ce zi frumoasa!!!

anaemi, wow, 1800 g, nu-mi vine sa cred ce mare e!!! Felicitari draguta!

AlyMih, imi pare rau pentru tensiunea ta. Ai idee ce poti face s-o tii cat de cat sub control?

Arianna, m-am distrat de tine cu insomniile tale. Si eu vreau melodiile din cutiuta muzicala. le-ai pus pe mail? ca nu le-am vazut.

mady, ai vazut mai bine la ecografia de azi?

alexia,, ne bucuram de vestile pe care ni le-ai trimis prin babyblue. Felicitari pt. bebelina sanatoasa!

thaimeed, felicitari pt. 29 sapt. Ce-mi place cum trec sapt. astea!

Dya, bine ai revenit draga, chiar ma intrebam pe unde esti. Foarte faina esti in poze, iar burtica ti-a crescut de numa'

Mai lipsesc si alte fete cam de multisor. Fecian, cristelle, michell, maribell, Alinuff, nu v-ati intors din concediu?

Babyblue, eu ma cantaresc in fiecare dimineata, cam la aceeasi ora, si bineinteles ca am de fiecare data valori diferite. Dar eu imi fac media saptamanala, si asa calculez cat m-am ingrasat. Oricum, am fost f. fericita azi la medic cand am constatat ca in ultima luna m-am ingrasat doar cu 2,5 kg. (eu am pus cate 3 kg. in lunile 5 si 6, cate 4 kg in lunile 3 si 4 si 2 kg in primele 2 luni)

Laura, te asteptam si pe tine cu povestea nasterii lui Dani.

Roberta
, tine-o in continuare tot asa cu contractiile, cat mai putine si cat mai nedureroase.

Burtocika, felicitari pt eco. Frumoase planuri ai pt statul acasa. Zau ca-mi faci pofta.

oxidoni
, felicitari pentru rezultatele de la analize!

Krissy, te admir mult, pari o persoana foarte echilibrata si cu picioarele pe pamant, exact cum as vrea sa fiu si eu.

squirrel, de unde stii ca ti-o ia glicemia razna, iti e rau?

lisssa
, mi-am si imaginat oamenii care se uitau dupa tine pe strada si te claxonau si tare m-am distrat. Am vazut si pozicile: SUPERBE!

sdcristian
, felicitari pt. rez. de la eco.

lulusor77 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Lissa- super , da auzi cand ai timp imi dai si reteta? Pozele sunt foarte reusite da eu cred ca am orbul gainii ca nu am vazut balena.

Lulusor -am diabet gestational- ma intep de 4 ori / zi si numar cu suspans cele 5 sec dupa care afluu rezultatul.

Felicitari pentru vestibune de la eco. Fetelor, pregatiti bagajul de sigutanta.

Va pup si pe maine ca azi avem fotbal si eu sunt de serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

oh squirrel, tu esti cu diabetul, imi pare rau :(
Of, de-asta mi-e frica si mie, sa nu am diabet.

lulusor77 26+

Mergi la inceput
Mergi la inceput