Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Asa mi se intampla si mie cu kg. Dupa Paste chiar slabisem vreo juma de kil, si apoi m-am trezit cu 2 puse intr-o noapte. Nu cred ca se pun de la dulciuri, dar pur si simplu se combina toate: apa retinuta, cele 200g cu care a mai crescut bebe in 2 sapt etc etc. Acum am ajuns la 6.5 luate in plus.
_
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Salutari si de la mine burticutze.
Eu mai intarziata ca de obicei, s asa sunt cu o ora in urma fata de ora romaniei, plus cama trezesc pe la 10 decand cu statu asta acasa.
Felicitari pt eco fetele .
Anaemi poop bebitza grasun , felicitari
Rammy , ai fost o nashica superba, sa-ti fie de bine
Arianna , felicitari pt colul inchis si sa ramana asa pana la termen
Babylicious , La multi ani sanatosi si fericiti si sa-ti dea Dumnezeu o fetitza sanatoasa si frumoasa!!! si , daca tot ne apropiem , o nastere cat mai usoara!!
Babyblue , tin pumnii la prezentari , ai grija .
Si eu sper sa ma simt bine maine ca as vrea sa merg la curs pt ca este intalnirea cu psihologul pe care nu as vrea sa o ratez , ca la cat bat campii in ultima vreme , poate m-o ajuta la ceva.
Eu aseara am adormit fara sa ma inchin , ca o lenesa ce sunt si am visat numai grozavenii toata noaptea..ufffa ce naspa .. nici nu va zic ce ca e urat tare..
Contractii pana acum 3 , dar spre surprinderea mea , 2 nedureroase, poate ca sunt pe drumul cel bun. Abia astept si eu eco sa vad ce imi spune.
Poop toate burticile , chiar daca uit sa mentionez pe careva

29+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

La Multi ani Babylicious !!!

Stiai ca azi e Sfanta Irina ? M-a sunat soacra-mea sa-mi spuna La Multi Ani pt fiica-mea si eu am picat din plopi, ca habar n-aveam (adica stiam, dar pt ca n-o serbam, uitasem).

Noi am fost ieri la eco si totul e in regula, suntem in grafic, dezvoltati exact conform graficului, nici mai mult nici mai putin. Gagica sta cu capul in stanga acuma (luni la consultatie o gasise cu capul in jos) si cu picioarele in dreapta. In principiu eu sunt bine, cu exceptia unor dureri ascutite localizate in 2 puncte precise: unul in stanga jos si altul in dreapta sus, mai jos de ficat; durerile sunt destul de persistente si le am de cateva saptamani, doctorita a spus ca e posibil sa fie "uter aderent" , adica in urma cezarienei sa se fi dezvoltat cateva aderente intre uter si peretele abdominal. Din pacate n-are ce sa le faca, asteptam pana la nastere si vedem atunci.

Babyblue - succes la prezentari ! Ai grija sa ai si o solutie de rezerva, daca vezi ca nu te simti bine sa te poata inlocui sotul ...

Mamutz - poti sa ne dai mai mlte detalii despre ce 3 milioane vorbesti ? Am vazut ca mai intreba o fata in paginile anterioare despre legea care reglementeaza concediul pre+post-natal, dar n-am vazut raspunsuri, poti sa ne spui numarul legii ?
E un topic la legislative parca cu "Drepturile mamicilor" pe care tot intru in speranta ca Marius il va completa cu legile aferente, dar degeaba ...

Eu ma pregatesc sa intru in concediu de odihna si apoi in pre-natal Abia astept !!! Nu mai am chef de nimic, nu-mi mai sta mintea la servici, abia astept sa lenevesc dimineata in pat, sa iau micul dejun relaxata, sa goblenesc si sa-mi termin proiectele de "home-decoration" incepute acum cativa ani (in celalalt CIC ), sa aranjez camera lui bb1 si pe cea a lui bb2, sa gradinaresc (pe balcon), apoi la pranz sa vina bona cu bb1 de la gradinita si eu sa ma inchid in "birou" (probabil va fi localizat in bucatarie) si sa "gugalesc" dupa cumparaturi pt bb2 ... Sa vedem cate din planurile pe care mi le fac le voi putea si realiza, ca socoteala de la servici nu se potriveste cu cea de-acasa ...

Irina (2006) si 26+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Dragele mele va intereseaza melodiile din cutiuta muzicala ?...sa stiu daca le pun pe mail

25 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Buna fetelor!

Babylicious: LA MULTI ANI fericiti si buni! Sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii.

Ruxiii: felicitari pentru cununie. Sa fiti sanatosi si fericiti in 3!

Felicitari Arianna, Babyblue, Anaemi pentru rezultatele bune la eco. Sa dea Domnul sa fiti bine pana la final, si dupa

Babyblue: f bine ca mergi sa-ti sustii prezentarile. Multa bafta. Cat despre kg...nu te stresa. Pregateste-te psihic pentru multe kg, si cauta sa nu te gandesti. Eu am avut multi ani de luptat cu kg, si, de vreo 5 ani, reusisem sa ma stabilizez, si eram asa cum vroiam...inaltime 1.68, si 53 kg. Anul trecut in ian m-am lasat de fumat, si pana sa raman insarcinata, pusesem vreo 4-5 kg pe mine. Si de atunci, pana acum, am mai adaugat inca 10. Dar, sunt optimista, si ma mobilizez la gandul ca daca acum 5 ani am reusit, am sa reusesc din nou sa-mi revin. Mi-am dorit f mult bb, iar renuntatul la tigari tot pt el a fost. Asa ca, va fi bine!
Ziceai ca ti-ai schimbat spitalul si dr, si ca ai sa nasti la Giulesti. Cu ce dr?

Vad ca voi fetelor vorbiti de insomnii...eu cred ca si cand merg noaptea la baie merg dormind. Si peste zi asa as mai dormi putin si la birou...

Eu am fost ieri la Fundeni dupa rezultate la analize, si au iesit f bune. Nu mi-a mai prescris decat niste vitamine, dar cum iau deja femibion 2 si tot'hema(fier), vad ce-mi zice dr mea sa mai iau.

Va pe toate si sa aveti zile frumoase!

29+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Ramona, ma bucur ca ai un tonus mai bun azi! Eu te sustin clar sa mergi sa-ti faci prezentarile la care ai lucrat si la care vrei atat de mult sa participi. Tu stii mai bine cum te simti si de ce esti in stare si nu cred ca e cazul sa te pui complet in stand-by. Daca nu o sa poti sau o sa te resimti atunci, decizi la fata locului si poate atunci sa-ti ia sotul locul, sunt sigura ca o sa fii inteleasa si apreciata. Go for it!

Sunt poate subiectiva in sustinerea mea, caci eu am o cariera foarte satisfacatoare pe care zic ca am reusit (nu fara greutati) sa o impletesc cu destul succes cu viata de familie. Fara doar si poate intai ma simt mama, dar increderea rezultata din succesul profesional si independenta finaciara imi dau foarte multa putere si echilibru sa le pot duce pe toate. Mult succes, sunt sigura ca o sa fie bine daca asta e ceea ce-ti doresti, cu ajutorul lui D-zeu!

Anamaria si Alina bravo pentru lunganii vostri!

Mady, ma bucur ca scrii din nou, esti mai bine? Bafta deseara la eco.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 25+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

multumesc fetelor. sunteti toate niste fete f destepte si sufletiste si odiseea noastra imi este f draga.

oxidoni, o sa nasc fix cu dr. cu care nasti si tu: vultur andreea.:) am vazut la lista de pe prima pagina.

fetelor, eu ma bag la treaba la loc , dar prin pauze mai arunc si cate un ochi pe forum. pupici multi!!

_

24+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Am citit tot dar am avut o zi aglomerata la munca si acum trebuie sa plec si la o intalnire si nu am nici un chef...as dormiiiiii

BABYLICIOUS o bebelina sanatoasa si la termen si tie recuperare grabnica.

Babyblue bine ca te-ai hotarat sa sustii prezentarile...face minuni la moral

Anaemi, mama, iunie???? Oau ce putin mai ai! Cu cordonul nu-ti fa griji, poate scapa de el pana atunci .

Alexia bafta la echo .

Irinelor mari si mici.

Felicitari tuturor pentru rezultatele bune de la echo .

Fug...ne auzim mai incolo sau maine dimineata

gascha

Crisspy, fericita de Razvi si 23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

multumesc fetelor. sunteti toate niste fete f destepte si sufletiste si odiseea noastra imi este f draga.

oxidoni, o sa nasc fix cu dr. cu care nasti si tu: vultur andreea.:) am vazut la lista de pe prima pagina.

fetelor, eu ma bag la treaba la loc , dar prin pauze mai arunc si cate un ochi pe forum. pupici multi!!

_

24+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Nu stiu de ce, dar mi-a trcut prin cap ca despre ea e vb Ma bucur, si sper sa fii multumita de ea. Eu am multa incredere in ea, de cand m-a operat de prima extrauterina. Am cunoscut-o cu 5 min inainte de operatie, si mi-a insuflat f multa incredere si speranta. Si a fost bine.
Singura mea grija acum e ca s-ar putea ca ea sa fie in concediu cand voi naste eu...m-a anuntat de la inceputul anului, sa am posibilitatea sa-mi aleg alt medic daca vreau. Dar am zis ca merg cu ea cat se poate. Sper din tot sufletul ca bb sa nu vina in perioada 01-14 iulie, cand e ea in concediu...mai ales ca atunci sunt si ai mei plecati in concediu.

Sanatate si Bafta maine!

29+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Salutare burtici!! Alexia, zic si eu prezent, multumesc de intrebare! Va citesc in fiecare zi, faceti parte din viata mea si imi e tare drag de voi, chiar daca nu-s si eu asa vorbareata

BABYLICIOUS, LA MULTI ANI, MAMICA FRUMOASA!! Sa fii fericita si sa iti aduci mereu aminte de acest an ca fiind cel mai frumos din viata ta! Un buchet mare de flori si de la mine!!

Despre mine..ce sa spun..am inceput sa ma plictisesc si sa astept cu nerabdare si multa TEAMA marea intalnire.. Nu imi vine sa cred ca mai e asa putin iar gandurile nu imi dau nici mie pace. Marti am ecografia de trimestrul 3 si sunt curioasa sa vad daca bebelinul s-a dezvoltat cum trebuie.. Din punct de vedere fizic, mi-a cam disparut din energie si as dormi in continuu iar de vreo saptamana au revenit greturile care ma impiedica sa ma alimentez cum as vrea. Kilograme s-au adunat 10 pana acum dar nu imi fac probleme, ma simt bine in pielea mea de viitoare mamica..am asteptat atat momentele astea incat m-ar bate Dumnezeu sa cracnesc ceva

Am citit cu sufletul la gura si plina de emotii toate povestile nasterilor voastre si abia astept sa imi traiesc si eu povestea mea..

O sa pun si eu niste pozici mai noi
va pup pe toate

30+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput