program somn bebe 5 luni

program somn bebe 5 luni | Autor: sophia33

Link direct la acest mesaj

ce program de somn au bebelusii vostri? copilul meu are 5 luni si are mai multe reprize de somn de 30 - 45 min intr-o zi, nu rezista mai mult de 2 ore - 2 ore si jumatate treaz... seara se culca in jur de 8.30 - 9.00 si pana dimineata la 6 - 7 doarme (cu o repriza de lapte, mancat prin somn, la 23.00).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

si este foarte bine.Esti o mama foarte fericita cu un copil care doarme noaptea.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia33 spune:

doarme, da....dar a nu se intelege ca pune capul pe perna si doarme dus pana dimineata. ne mai trezim, o mai cautam pe suzi, mai luam o gura de ceai...
mie mi se pare ciudat totusi sa nu reziste la 5 luni mai mult de 2 ore fara sa doarma putin. citeam intr-o carte ca poate sta mai mult si ca trebuie sa doarme maxim 3 ore pe zi (intre 7 dimineata si 7 seara) pentru ca somnul de noapte sa fie de 12 ore si neintrerupt. nu prea ne potrivim cu cartile... dar eu sunt multumita, este un copil foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophia33
mie mi se pare ciudat totusi sa nu reziste la 5 luni mai mult de 2 ore fara sa doarma putin.

Nu e ciudat deloc, bucura-te ca e foarte bine ! Daca nu observi alte probleme, e in regula.

Mergi la inceput