ce program de somn au bebelusii vostri? copilul meu are 5 luni si are mai multe reprize de somn de 30 - 45 min intr-o zi, nu rezista mai mult de 2 ore - 2 ore si jumatate treaz... seara se culca in jur de 8.30 - 9.00 si pana dimineata la 6 - 7 doarme (cu o repriza de lapte, mancat prin somn, la 23.00).
si este foarte bine.Esti o mama foarte fericita cu un copil care doarme noaptea.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
doarme, da....dar a nu se intelege ca pune capul pe perna si doarme dus pana dimineata. ne mai trezim, o mai cautam pe suzi, mai luam o gura de ceai...
mie mi se pare ciudat totusi sa nu reziste la 5 luni mai mult de 2 ore fara sa doarma putin. citeam intr-o carte ca poate sta mai mult si ca trebuie sa doarme maxim 3 ore pe zi (intre 7 dimineata si 7 seara) pentru ca somnul de noapte sa fie de 12 ore si neintrerupt. nu prea ne potrivim cu cartile... dar eu sunt multumita, este un copil foarte bun.
Citat: |
citat din mesajul lui sophia33 mie mi se pare ciudat totusi sa nu reziste la 5 luni mai mult de 2 ore fara sa doarma putin. |