Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***
Raspunsuri - Pagina 8
novus spune:
La multi ani Robert Adrian !!!
Anca mai treci pe la noi si lasa-ne cate ceva de citit ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
Neata si de la noi!
Novus
bine ca intrasi, ca ma bagai la ginduri.... nu prea e stilul tau sa dispari fara sa zici nik ![]()
Pisigrix, sint complet de acord cu tine in privinta povestilor/poeziilor. Au si ele rostul lor, asa cum sint ticluite.
Cit despre teatrul de papusi, e clar ca tu strici :) ce cautasi cu copila la Cartea junglei daca zici ca ei nici la circ nu i-a placut? Plus ca zici ca majoritatea copiilor erau speriati cind ati intrat, probabil ca ai panicat-o.
Io am avut un vis oribil spre dimineata. Eram in Grecia, toate bune si frumoase pina cind auzim o manifestatie care se indrepta spre noi... vine lume fugind, ca este musai sa intram in rinduri, apoi se aude cum mina armata din spate, cu bite 
si deodata m-am reintors in timp, in teroarea traita in ro, pe vremea lui Ceasca. Uitasem acel sentiment de groaza bine inradacinat in sine, ideea ca nu ai cui spune ce traiesti, ori pt ca si celalalt traieste acelasi lucru, ori, daca nu, ca te va da in git ca "te plingi de politica".
Bine ca m-am trezit repede, nu am stat prea mult cu asa cosmar in gind!!!
chatonel spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui novus La multi ani Robert Adrian !!!![]() Anca mai treci pe la noi si lasa-ne cate ceva de citit www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
LAAAAAAAAAAAAAAAAAA MULLLLLLLLLLLLLLLLLLLTI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANI!
Multe
mamicii!
pisigri spune:
Floric, Zdreanta al lui Arghezi a furat oul. Si i-a dat gospodina un ou fierbinte, ca sa-l dezvete de furat.
Sint avizata, a fost prima poezie serioasa - lunga adica - pe care am invatat-o, si tare imi mai placea, desi imi era oleaca mila de Zdreanta. ![]()
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Chato, si eu am avut un vis oribil azi-noapte, nici nu vreau sa scriu despre ce a fost vorba. O fi ceva in aer. Sau vreun virus pisicesc ![]()
Novus, merci. Oricum, nici nu am invatat-o, nici nu am nici o sansa sa o pun/rog/recompensez/uatevar sa le spuna. De cele mai multe ori vin ca o surpriza, cind o apuca pe ea bodoganitul de una singura. aia cu baita lui cutu a fost spusa in Carre4, cele mai multe chestii le ascult seara la culcare, ca ne bagam amindoua in pat, eu "dorm" si ea bodoganeste de peste zi pina adoarme. Si asa mai spune cite o poveste, cite o poezie...
Chato, pai la circ prima oara - acu vo juma de an - i-a placut tare. De data asta nu i-a placut ca s-au stins luminile si tot stroboscopeau, ca muzica era infiorator de tare, iti facea masaj cardiac si alta nu. Si colac peste pupaza, a mai si fost un numar cu un fel de omida-umana-fara-cap (aka un nene intr-un costum din arcuri care se innoda acolo f artistic) care i-a pus capac.
Da puii mei, am zis eu ca a fost vina mea, da la Cartea junglei chiar m-am gindit numa la desenul animat si la cartea scrisa dupa desen, pe care o citesc de vo 3 ori pe zi (in zilele bune...)... Oricum, mie mi-a placut, as mai fi stat
, poate daca asteptam sa apara si bebe-Mowgli se schimba treaba, da nu am vrut sa ma asigur de inca o noapte nedormita...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Dodo-pui spune:

La multi ani Robert Adrian !!!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
adrisimo28 spune:
o intrebare: stiti/folositi ulei de palmier? daca da/nu ce parere aveti?
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
bebe_shtrumf spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui![]() La multi ani Robert Adrian !!! ![]() ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau. |
sa ne traiesti Robert-Adrian!

Multam de cafea, arata super, si de ceai verde, eu beau zilnik insa pe la orele 13-14.(nu nu fac 13-14...
kg tot se tin scai de mine, vreua sa ajung si eu la 50 , ceva rotund insa vad ca e greu, stresul mare probabil.(mai imi baga astia ceva pe gat in afara fisei postului
)mda de vaccin ala pneumococic l-am facut si eu la 2 ani injectabil...insa ce sa zic pe cale bucala nu stiu ce si cum pisigri, iar reactii adverse n-am avut.(de altfel la niciun vaccin n-am avut probleme, noi care am mers pe schema de la stat, doar asta ultimul a fost extra asa ca sa zic.)
detalii sigur dau fetele care sunt mai in tema, gen Denisamada.
asa acum
la noi zilnik rujul esta calcat de cal in picioare, pt ca altfel mi-ar rupe toate cosmeticele, ca vrea nuj nuj nuj.

asta nu inseamna ca nu-i mai plak caii, din contra chiar stim si casele unde exista aceste animale pe care le adora si eu la fel.
cred ca depinde si de copil.
eu sunt acum pe val cu "pampamparampampa, un motan cat un pisoi" a plekat motanul....

o zi faina!
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009
anamariame spune:
| citat din mesajul lui novus Pisigri, am uitat sa-ti zic ca am citit pe blogul tau ce poezii recita Ilinca si mi se pare wooow ! Ada recita colinzi ca pe astea le stie deja pe de rost la cat le ascultam |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
chatonel spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 o intrebare: stiti/folositi ulei de palmier? daca da/nu ce parere aveti? Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
il ocolim cit se poate (daca e vb de ulei de palme) pt ca e recunoscut ca fiind nociv si se gaseste in majoritatea alimentelor industriale, fiind mai ieftin decit alte uleiuri.