Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***
Raspunsuri - Pagina 22
dyana27 spune:
pupiiiiiiiiiiiici

am terminat si eu azi cu prima parte de examen (si cea mai grea), sper eu cu bine; abia marti am urmatoarea proba... asa ca sa ne mai poarte odata pe drumuri
.
n-am mai avut timp de net, dar am recuperat acum la greu![]()
.
pupici multi pentru Sophicu' mic si cazut pe ceafa

cu mutzu e totul perfect!!!! il ador si ne umple viata cu tot ce e mai frumos in lume; a devenit si el mai incapatanat, mai tipa la noi, mai maraie... ne cafteste cate o scatoalca
... dar este minunat!!! vorbeste din ce in ce mai bine, stie vreo 6 poezii/cantecele (de 4 versuri+refren![]()
; promit ca va pun filmulete azi sa-l vedeti ce intonatie poate sa aiba la poezi.... zici ca e pe scena la teatru), canta multi ani traiasca/la multi ani toata ziua![]()
![]()
... ne explica cu lux de amanunte tot ce face cu bona acasa... si explica si celorlalti tot ce vorbim noi in casa

.. deci e o distractie maxima. e tare jucaus si cumintel cu bona, ies afara, se joaca, o taraste prin toate baltile din cartier cand ploua.... e tare distractiv cand ajunge acasa cu izmenele ude pana la genunchi![]()
. e mancacios cat cuprinde, are preferinte si fereasca Sfantu sa nu ai sa-i dai ce are el pofta atunci...
.
ma duc sa beau o cafea si sa iau ceva de cap ca dupa examenul de azi imi crapa in bucati
. si revin la o barfa mica!!!![]()
![]()

novus spune:
Olishka, mai hai si pe aici la o poveste 

!!
Simplyanna, voi ce mai faceti ? sper ca sunteti bine si voi !!
InaPreda, voi cum sunteti si ce faceti de nu mai intri pe aici ???
Mihaelacq, nu ti-ai mai reparat calcularorul draguto ?? sa mai dai buna ziua si pe aici si ne mai arati frumusetea ta de fata !!
Bianca, si tu cam tragi chiulul in ultima vreme !!
Ela, voi v-ati insanatosit ? sper ca da !!
Saby, tu cum te mai simti ?? sper ca mult mai bine si nu trebuie sa mai operezi !!
Kea, unde esti ?? cum te simti ? totul e bine ?
Cami, tu astepti sa incepi serviciul ca sa vii la o cafea aici ?
Gaza, tu ai inceput serviciul, te mai iertam un pic pana iti trece perioada de acomodare ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Dyanna, tinem pumnii in continuare sa fie totul bine !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Vai de mine, Anaan, ce peripetii si la voi

Nu trebuie sa spui ce-ai simtit in secunda aia, eu cel putin stiu foarte bine ce poti sa simti in situatii de genul asta
. Bine ca sunteti bine acum
Sophiphi e foarte bine; eu am recitit topicele cu lovituri/cazaturi si m-am mai linistit, atata ca voi fi atenta 48 de ore la semne ca: moleseala, somnolentza, lipsa echilibru, voma...slava Domnului ca n-a manifestat nimic din toate astea, ba mai mult, dupa ce i-a trecut sperietura era plina de energie si veselie, v-m zis ca a intors spitalul pe dos:)))
Denisamada, "faina" aventura ati avut si voi
Of, iti vine sa nu mai lasi copilul nici 5 secunde, ca mama, mie cel putin asa imi vine...
Anamariame, nu-mi vine sa cred ca domnisoara Eva e doar cu o zi mai mare
. Sophiphi tot cu povestile ei e si cu mici adaugiri in repertoriu. Dar sa va zic faza: azi i-am dat ciorba dar fiind fierbinte tot suflam. La care ea, uitandu-se serioasa:"frige!" Am crezut ca am halucinatii...dar degeaba am mai intrebat-o ulterior, nimic...Imi da senzatia ca ea cam stie sa vorbeasca dar pastreaza secretul:))
Dyanna, neaparat sa pui filmulete cu recitatorul!
Bianca2503 spune:
Am si eu motivele mele de chiul...nu am cuvinte in degete.
ILINCA, Sophia va fi bine. Tu vei mai speriata cateva zile. Asa se intampla la prima cazatura.
BEBE, vorba lui Solcanu: "mama mea prefera sa fiu gay decat bolnav de cancer". Oricum, notiunea de gay in Romania e prost inteleasa si nu dezvolt.
ANAAn,multa sanatate si sa gasiti reprede cauza sa o tratati.
In rest, multumesc de chemare...suntem bine, sanatosi, facem mizerie si prostii si avem chef de duca... asa ca ma dau pe net
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Pe Pisik am vazut-o la TVR, mi-a placut grozav cat de sincera, dezinvolta si optimista a fost! Am vazut-o si pe Ana chicotind cu ghidusia-i caracteristica!Faine fete, amandoua! |
Io de ce nu am stiuuuuuuuuuuuut????

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Aaa, stiam ca am uitat ceva: please, puneti un link la emisiunea cu Pisik, ca nu stiu s-o caut
.
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Aaa, stiam ca am uitat ceva: please, puneti un link la emisiunea cu Pisik, ca nu stiu s-o caut |
Pai am cautat eu, dar nu cred ca e pe net (pe site-ul lor nu am gasit emisiuni inregistrate, ba nici nu e actualizat, ca anunta ca O SA FIE pe 7 mai)...
Si nu am stiut de emisiune... Pisik nu ma mai iubeeesteeeeeeeeee! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
andiaroro spune:
Capitolul asta nu se poate incheia fara aventura noastra
....ca de aia facem parte din gasca
. Ne potrivim perfect!
Doar ca la noi e mai mult de rasul-plansul.
Vineri dimineata avea Alex 2 cosuri in obraz si 2 pe mana. Cum nu avea nimic altceva, l-am trimis la gradi. Seara mai avea 2 pe spate si unul pe picior. In rest, topaia, manca, nu avea febra....
Sambata dimineata apare si Anastasia la apel cu cele 2 cosuri pe obraz si 2 pe manuta si cum m-am gandit la ceva contagios, am sunat la dr. Acolo astia ii raturnau cabinetul, omul se scarpina in cap, se mai se uita printr-o carte,mai prin alta, mai suna un coleg...Mai incearca sa-l convinga pe Alex ca se scarpina la cosuri ca sa se potriveasca un diagnostic.. ceva. Asta recunoaste ca se mai scarpina noaptea..Eu o tineam cu: nu se scrpina, dom'le, ca eu nu l-am vazut scarpinandu'se. ETC. Ne zice ca nu stie ce exact, dar el crede ca-i "la gale". Vaaaai ... cum nu stiti ce inseamna? In sf, m-a prins ca nu stiu despre ce boala e vb. Ca acu' tr sa stiu si toate den bolilor in fr. Ne baga in sperieti ca-i parazit, ca o sa luam si noi ca va fi circ pe la scolile astora ca vor controla clasele, ca tr sa fierb asternuturi,etc... De paduchi stiu ca exista, dar nebunia asta chiar ca nu stiam ce naiba inseamna. Ne-a faciut si o retea sa luam nu stiu ce unguent. In sf, am ajuns acasa si direct pe net sa vad ce-i "gala" asta. Cand am citit den in latina a parazitului, m-a apucat un ras de nu puteam sa-i spun consortului despre ce e vorba. "La gale" e raia...Cum naiba sa aiba astia raie, cand ei nu se scarpinau de nici un fel (dr a azis ca-i atipica la ei)
si pana si localizarea era aiurea... In sf, ne-am invartit, ne-am socotit si duminica am chemat acasa "sos doctorii" ca astia tot nu se scarpinau, cosurile erau cuminti la locurile lor, iar Alex avea luni excursie cu clasa la Château de Fontainebleau si vroiam sa stiu ce fac cu el. A venit un dr,le-a tras o privire(nu i-am spus ca aveam deja un diagnostic
) si a decretat: IMPETIGO. Alex a ratat excursia ca si asta-i contagios si trebuie sa-i tin acasa pana maine si s-au capusit cu 10 zile de antibiotic...I-a cam cazut fata dr, cand i-am zis ca Anastasia e alergica la penicilina, dar i-a gasit pana la urma si ei unul potrivit( a tr sa facem comanda speciala ca bineinteles ca nu il aveau la nici o farmacie), dar cred ca nu s-a inselat ca deja in diagnostic pentru ca incep sa se estompeze. L-am sunat pe dr nostru luni si l-am anuntat ca avem un nou diagnostic(nu cred ca i-a picat bine ca am vazut alt dr, dar ce sa-i fac, daca astia nu se scarpinau
) si ne-a zis ca, daca cedeaza bubitele dupa 2 zile de antibio, inseamna ca-i asta. Daca nu, sunt muscaturi de tantari ca el alta explicatei nici ca mai gaseste...`
Va mai jucati cu noi sau v-am facut frica
?
Ilinca_M. spune:
Ce chestie, auzi tu, raie!! Nici nu stiam ca mai exista asa ceva, de la "caprele Irinucai" incoace
Da si "impetigo" ala suna ciudat rau, de la ce-a zis doftorele ca se poate lua?!
Denisamada, sigur exista inregistrari ca am vazut destule inregistrari reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment (si emisiunile cu Uali, si cu Roxana de la LLL Romania), dar nu le cautam eu ci intram pe linkuri date de binevoitori
Pisik a anuntat de emisiune pe FB.