Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***
Raspunsuri - Pagina 10
Ilinca_M. spune:
Mai nou (de fapt de cativa ani) in Ro multa lume ridica-n slavi uleiul asta, ca e atat de grozav, ce de calitati etc. Eu citisem mai demult ca e foarte nociv (nu retin explicatiile, erau de ordin chimic; eu asa fac, cand citesc o argumentare convingatoare bag bine la cutiutza doar concluzia) si am ramas cu convingerea asta, n-am folosit niciodata. Oricum n-as fi avut incredere intr-un ulei asa de ieftin care se vine in niste bidonoace mari si care e solid. Deci eu sunt cu "un nu hotarat uleiului de palmier"![]()
bebe_shtrumf spune:
dc uleiul de palmier il gasim la chips-uri si snacks-uri,folosit ca o a doua margarina, atunci sigur e bun.![]()

eu as recomanda pe langa cel de masline de top, cel de proumb presat la rece.![]()
in rest poa' sa fie si de migdale...
niu niu niu.
we plakut!
si mai putine prajeli, da?
mai bine coaja de palmier!
glumeam...
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009
Gianina34 spune:
bebe-shtrumf -
ce-ti veni cu uleiul de migdale?
ca-i asa de bun de facut masaj cu el
![]()
![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Oricum n-as fi avut incredere intr-un ulei asa de ieftin care se vine in niste bidonoace mari si care e solid. Deci eu sunt cu "un nu hotarat uleiului de palmier" |
Pe considerentul asta nu il agreez nici eu
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Pe considerentul asta nu il agreez nici eu www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Mai, eu am vazut ca mai e uneori folosit in preparate raw, in ideea ca neprajit si in cantitate mica (cat poa' sa intre intr-o cioco raw?) n-ar fi un capat de tara. Si fiindca e solid substituie untul de cacao sau de cocos, care se gasesc mai greu. Ar fi, asadar, un soi de "frate sarac" pt produsele de lux
Iar faza cu "poti praji mai multe produse in acelasi ulei" - pai si dac-am putea, cred ca ar fi mai inspirat sa n-o facem... Adica orice ulei incins isi satureaza chestiile alea nesaturate si ne satureaza si pe noi, daramite daca-l incingi "fara numar, fara numar".
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Nicky09 spune:
Buna ziua, cucuiete!
Noi uleiul de palmier nu il folosim deloc, din cauza faptului ca este deja prezent in toate dulciurile pe care le cumparam pt micul dejun, noi folosim pt gatit( prajeli daca e cazul diluat cu apa, ulei de floare sau de porumb, sau de arahide, sau de diverse seminte), iar pt salate in stare cruda, ulei de masline extravergine.
Poezii,
nu mi-au placut nici mie, asa ca imi vine greu sa il invat pe Nicholas sa recite....ii mai citesc eu cateodata, unele initaliana ca sunt asa de dragute, ceea ce stie el sa recite, dar numai rima, adica finalul versurilor...este "Inger, ingerasul meu"...insa e plictisit...nu vrea sa il repetam seara de seara..asa ca renuntam si mai bine cantam: "Un elefant se legana" sau "Elefantul Cici si-a pierdut cipicii". In ultima vreme a facut o pasiune pt elefanti.![]()
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Diverse la 2 ani
Nicky09 spune:
La multi ani, juniorului Robert Andrei, sa fii sanatos si voios si sa ai multe bucurii in viata!
"Un zambet si o floare/ o raza de soare/"mamicii atat de ocupata si de ...preocupata!

Mina si
Diverse la 2 ani
Nicky09 spune:
Fetelor...mie mi se apropie ziua cea mare, parca nu imi vine a crede ca a trecut atat de repede perioada asta de 9 luni...am emotii, ma gandesc cum va fi Nicholas in lipsa mea, cat voi sta in spital, mi-e un pic teama de sosirea printesei....am asa un amalgam de sentimente prin corp ca nici nu stiu cum sa le descriu...Nicho nu mai conteneste sa imi pupe burta si sa o strige pe Katya( acesta e numele definitiv plus...Isabel). O sa vad eu cum va fi pana la urma, cand o voi tine in brate, ce reactie va avea, daca o va mai pupa asa ca inainte....mi-e teama tare de gelozia lui, cred ca va trebui sa lucrez mult la asta.
Mina si
Diverse la 2 ani
Ilinca_M. spune:
Nicky, frumoase nume, imi plac foarte mult!
Auuu,am uitat ca e ziua lui BB3, LAAA MULTI AAAANI CU SAAANATAAATE!
Nicky09 spune:
Multumesc mult, Ilinca....!
Va amintiti de Adrenalina Penelopa? Sotul meu continua sa o strige asa cateodata si asa ma face sa rad de mor..." adrenalina lui papa".
Azi m-am hotarat sa fac niste macaroane cu branza, asa ca...in asteptarea printului sa se trezeasca,mai citesc retete.
Va pup!
Mina si
Diverse la 2 ani