Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (63)
Raspunsuri - Pagina 8
doina_1984 spune:
Eveline, multa sanatate! Bine ca ti-ai dat seama la timp. -am frumuselul sa nu mai doara si sa treaca repede, repede.
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402
eveline spune:
Multumesc Doina. N-aveam cum sa nu-mi dau seama, ca a urlat 5 ore incontinuu noaptea si vreo 3 ziua si a facut si febra. Ceva avea el, si cum am banuit urechile....
Mama masii de muci, nu stiam ca de la asta se poate asa ceva..abia dupa ce am citit si eu m-am lamurit cum mucii nescosi ajung in ureche la astia mici ce stau mai mult culcat si nu-s' ce canal mai scurt in ureche... Si daca ajung acolo, se inflameaza si pot da chestii mai grave, de aia m-am dus mai mult, ca banuiam si stiam ca-i treaba de antibiotic da nu stiam de care...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
eveline spune:
Nu stiu daca folositi Ibalgin sau nu. E tot ibuprofen ca si nurofenul, sirop pt copii cu gust bunut, de fructe. La liber e 9 lei si ceva insa e pe lista de compensate.
Mie mi-l prescrie dr, prima data m-a intrebat daca nu vreau sa mi-l prescrie ca e compensat, cand a avut Darian viroza aia...wow, really, cum sa nu..
Nu stiu daca se mai plateste sau nu vreo diferenta la el deoarece intotdeauna l-am mai luat cu altceva pe reteta. De ex acum a fost cu Klacid, si am platit doar 7 lei pe amandoua, nu stiu cat unul si cat altul...
simona24 spune:
maine mereem la dr. azi este f ocupata si nu ne poate primi.[capdepereti]
office, m-ai facut sa rad! :)) lasa baiatul in pace si nu mai face comparatii cu alti bebei. stii bine ca fiecare are ritmul lui de crestere!
dar sa-ti raspund si la intrebare. la 7luni, matei avea 9 220gr.
eveline spune:
Ati dat vreodata papaya la bebei? E bun, l-au vrut?
Ca a luat barbata-miu din greseala unul ieri, a crezut ca-i mango, n-a fost atent unde pune mana ca cica erau unele langa altele. Si am citit despre el si e super...dar vroiam sa stiu pareri de la cineva care chiar a dat.
office spune:
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri!
Eveline, multa sanatate lui bebe!
Simona, tu la intrebarile despre kg nu ai voie sa raspunzi!
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008
sara_a spune:
Buna fetelor!
Ma scuzati ca dau buzna la voi in odisee, vreau doar sa va invit sa vizitati bazarul de la semnatura, poate gasiti ceva care va place.
Va multumesc!
ana_25 spune:
eveline pupam urechiusele lui Darian sa treaca durerea! Of,mititelul,sa se faca bine repede!
office pe maia am cantarit-o sapt trecuta si avea 6.700 kg!
simona ce dolofan e Matei! si dulcic foc !
ghiocela multumim de tratatie ! la multi ani Irina!
La multe luni si multi ani bebeilor sarbatoriti azi !!
Mai inainte a papat! o banana mica cu iaurt si 4 biscuiti !!!mmm yamii,a ras tot !!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
office spune:
Voi le dati oua copiilor? si daca da, cum (simplu, in amestecuri de legume) si cat!
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008