Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Buna dimineatza!
Va serbesc cu o cafea simpla - fara zahar si lapte - ca doar suntem la cura
Ana, ghiocela, multumesc pentru raspunsuri. Stiam ca nu se amesteca cu Ca, dar in disperare de cauza am uitat.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

multumim de cafea! Am voie sa pun o lingurita cu zahar, da? ca eu vreau cura de ingrasare.
ANCA, trec azi pe la tine sa iti aduc acea carte sa o citesti si cum ti-am spus, ai sa vezi ca este peste grafic!!! Romanii nostri au pareri multe si in contradictoriu toate!!!
Citesc din urma si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Neatza!

Pun si eu de o cafeluta dar cu miere si lapte.
Ma doare capul

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Noi plecam la cumparaturi si apoi la plimbare ca este soare - nu foarte cald, dar bine ca nu ploua O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

Ferrum Hausmann pot fi administrate cu sucuri de fructe sau odata cu alimentarea prin biberon. O usoara coloratie nu afecteaza nici gustul, nici eficacitatea. Picaturile de Ferrum Hausmann pot fi luate in timpul mesei sau imediat dupa masa.
Nu despre asta vorbiti?eu i-l dau in lapte si medicul mi-a zis ca este ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Neata fetelor!
La noi e un frig, brrrr....nu mai e mult si ninge, am inteles ca mai la munte a nins...... Daca vad vreun fulg cred ca intru si eu la depresie...
Darian e ceva mai bine, nu a mai facut febra, se pare ca merge tratamentul...insa e un chin sa-i dau antibioticul si o intreaga emotie sa-i dau CaKids... of.....sanatate sa avem ca in rest le trecem pe toate!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Si eu prezenta la o cafea pe care-o beau rapid, ca trebuie sa pun mancarea la foc pana se trezeste terminatoarea.
Cica la Vatra Dornei si pe Ceahlau a nins. De aia-i asa frig...brrrr. Eu trebuie sa cumpar haine groase pt. Adelina, ca nu mai am.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

office, tu ce model de scaun ai (pe site vad mai multe modele..) si pana la ce varsta a stat fetita in el?

merci donna pt raspuns

Nico, mami Larisa 15/09/10
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Am fost in curte si am facut curatenie...
Va ofer un mare, mare buchet de lacramioare.
Se vad niste nori la orizont

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

Haideti la capitol nou

Mariuk sunt...

Mergi la inceput