Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (127)
Raspunsuri - Pagina 20
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Nici eu nu am reteta cu sparanghel, dar nici nu gasesc de cumparat ca m-am tot uitat. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
sparanghel verde gasesti in Auchan iar sparanghel alb in Kaufland
eu il fac dupa reteta asta
sau dupa ce il fierb exact ca si in reteta de mai sus imbrac fiecare fir de sparanghel in bacon, pun intr-o tava termorezistenta si presar deasupra parmezan si cateva picaturi d e ulei de msline apoi las la cuptor pana se rumeneste baconul la 170 grade
super super gustos

Matei - luna a 10-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Rody primi 2 dinti nu am stiu cand au iesit, i-am descoperit in gurita la 2-3 zile...cei 2 de sus au iesit usor...acum no.5 ne chinuie de mai bine de o luna si Matei plange in fiecare zi in somnul de la amiaza si uenori si seara dupa ce adoarme
am senzatia ca cu cat cresc cu atat va fi mai greu 
acum no.6 trebuie sa apara in max 1 sapt
Matei - luna a 10-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
paula_m spune:
Btz, te-ai facut tare secretoasa...Cine te-a suparat de nu mai vrei sa comunici cu noi decat monosilabic?![]()
Nici eu nu am reteta aia...si , si eu filmez tot pe bucatele.![]()
I-am luat o rochita nepotelei mele si l-am imbracat pe Raul cu ea. E mortal
. Asa vreau si eu o fetita...
Sa va zic ce m-a oripilat pe mine. Ma uitam pe geam si a trecut o masina. Si soferul se masturba la volan ( scuze). Si mergea si f incet nenorocitul. Cred ca daca aveam ceva in mana , dadem dupa el. Il putea vedea orice copil care se uita pe geam incepand cu etajul 1. Si e o straduta intre blocuri...Sunt atat de dezgustata...ce de oameni bolnavi sunt printre noi!!!
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
eladea2005 spune:
salutare fetele!
minune mare la noi, eveniment de insemnat in calendar...
i-am pus pe nazdravani la nani, fiecare in cate un dormitor, am inchis usile si am iesit...filip a plans putin, de oboseala ca era rupt...eric n-a mai zis nimic...se pare ca dorm!!!!!!!!

rodi, catalina, LA MULTI ANI FEIRCITI SI SANATOSI ALATURI DE SOTIORI SI MINUNILE VOASTRE!
crispro, uauuuuuuuuuu ce program incarcat...mai ceva ca al lui Obama...![]()
mirela, ti-am vazut si eu puiutii..tare dulci..sa-ti traiasca!
paula, brrrrrr, ce experienta vizuala nasoala...
si eu am avut parte de una de genu,acu cativa ani, doar ca eram in autobuz, lume multa, si unul tocmai se...valeuuuuuuuuuuuuu...
mai da nimeni n-a zis nimic, nu stiu cum naiba...sau erau toti socati ca le-a inchis ala gura...![]()
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
Eladea azi e ziua copiiilor care dorm ![]()
Matei doarme de la ora 11...si inca nu da semne de trezire :)
Matei - luna a 10-a
Noi 2
Victo spune:
oanaaaaa...de la 11?????????????aoleo..eu eram peste el sa vad dc mai respira..ma gandesc ca asta e singurul somn
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Alice_Elena spune:
:))) paula cum le vezi tu pe toate cu ochiu de soacra 
acum serios, mi se pare tare scarbos gandul ca nenea ala se masturba la ce vedea pe drum. trebuia sa te uiti la nr masinii poate face des treaba asta, si daca il mai vezi suni la politie.
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010)
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo oanaaaaa...de la 11?????????????aoleo..eu eram peste el sa vad dc mai respira..ma gandesc ca asta e singurul somn Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
respira
Matei - luna a 10-a
Noi 2

de
.