Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Am uitat sa zic: Rody la multi, multi ani fericiti alaturi de sot si de minunile voastre. Si multumesc de tort. Chiar daca e dimineata ma bag la o felie caci sunt mare fan dulciuri.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

bumble, zi ceva ca ne ingrijorezi, mami

denisa, carla cum mai e?

roxana, si voua asemenea

am avut o noapte de cosmar. la propriu. am visat numai minunatii, azi o sa fiu taaareee precauta. si nici Isa n-a dormit prea bine, s-a tot foit (dar prin somn, suficient insa sa ma faca sa stau de veghe). nici lapticul nu l-a baut decat putin (cred ca de sete), in 2 ture. asa ca daca-i dau acum lapte, n-o sa mai vrea fructele . e o vreme superba, imi vine s-o trezesc eu pe Isa sa facem o tura...

Isa mai 2011

delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)

printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Isa si Vladut

Isa si delfinasii clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata, fetele! Musai sa ma culc si eu mai devreme seara, ca altfel nu rezist. Aseara iar m-am culcat la 12 noaptea, si la 3 cand s-a trezit Vlad eram buiaca.. a stat pana la 5 treaz, nu prea a mancat... azi dimineata tot cu nazuri la papa. Aseara abia a baut 100 LP.

Tina, ma bucur ca e mai bine mama ta si ca e acasa!

Apropo de tigari, v-am zis ca nu mai fumez? de vreo luna. M-am enervat ca de la 3-4 tigari pe luna am ajuns usor la 3-4 pe sapt, si apoi 3-4 pe zi. Asa ca am zis sa renunt pana nu ajung la mai multe. Si nu mi-am mai cumparat tigari. Cum nu am avut ce sa fumez, nu am fumat. si nu e nici o tragedie. Sper sa reusesc sa ma abtin cat mai mult. Deocamdata nu imi pare greu, ca si asa ma simteam atat de prost la fiecare tigara fumata, si ma grabeam sa o fumez, parca ma ascundeam, desi nu era nimeni sa ma vada.

La multi ani Carla, Mateo si Ariana! Sa cresteti mari si sanatosi!

La multi ani 86cm!!!

Rodi, multi ani inainte, fericiti, cu multa dragoste si intelegere!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

LML Carla Maria si Matteo Cristian

LML Ariana

La Multi Ani, 86cmm!

rodi, sa fiti impreuna inca 100 ani, fericiti si sanatosi!

crispro, bravo tie! eu nu am cum sa le las ca nu ma tin balamalele, cel putin nu acum. Am suficiente pe cap.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

la multi ani sarbatoritilor de astazi

Rodika la multi ani fericiti alaturi de sot si printesele tale

Bumblebee,denisa- ce mai fac puiutii ?

Crispo- bravo ca nu mai fumezi

Nu stiu ce sa-i mai dau la masa de seara...iaurt,branzica noi nu putem...sunt in pana de idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bambo, la masa de seara eventual compot de mere cu scortisoara, mamaliga cu magiun de prune, cereale fara lactoza. cam atat imi vin in minte...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Bambo, la masa de seara eventual compot de mere cu scortisoara, mamaliga cu magiun de prune, cereale fara lactoza. cam atat imi vin in minte...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

cereale ii dau si e cam plictisit de ele...uite la mamaliguta cu magiun de prune nu m-am gandit mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Haha Rodyca, si noi sarbatorim azi acelasi lucru.
La multi ani, sa fiti fericiti.

lalala - stiu ca au mutat-o de pe sectia in care a fost internata initial intr-o alta sectie, cand s-a confirmat diagnosticul.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Carla, Mateo si Ariana!

La multi ani 86cm!!!

Rodi, Catalina, multi ani inainte, fericiti, cu multa dragoste si intelegere!

Sa imi laud si eu puiul: a papat o para!! Era mare si zemoasa, am amestecata cu 2 lgte iaurt, cantitatea unui borcanel hipp
Si i-am dat si banana prima data azi, bucatele, plus bucatele de biscuiti facuti de mine aseara

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Bravo Cristina ca ai renuntat la fumat. Dai dovada de mare vointa.

Noi mai stam un pic in casa si apoi abia astept sa iesim la plimbare. Se arata vreme frumoasa azi desi cam rece. Asa m-am saturat de ploi. Parca nu mai vine vara anul asta....

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput