Aspirante optimiste >20 ani (681)
Raspunsuri - Pagina 6
mihacor spune:
moni draga azi as fi z32...dar dupa sentimentele mele o sa declar z1...
Vreau si eu un ...
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihacor moni draga azi as fi z32...dar dupa sentimentele mele o sa declar z1... Vreau si eu un ... |
io's ziua Z21 deci mai am putin insa stiu ca vine
ca asa am eu noroc....
bellasamoyed spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
neata bella, ce mai faci, cum te mai simti? www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
bine....lenevesc prin casa azi nu am chef sa ma plimb...
in rest ce sa zic pe 19 ma duc sa fac eco de morfo sem 1 si sper sa imi zica si mie ce e feteita/baiat...
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11
samburelul meu
Katy82 spune:
Paula esti sigura ca ai ovulat acum 5 zile? Poate durerea era de la ovulatie.
Ylari bine ai revenit! La multi ani micutei. Sa-i dea Doamne -Doamne un fratior sau o surioara.
Kitty sunt la ovulatie deocamdata, aseara l-am exploatat pe al meu si am de gand si in seara asta sa-l pun sa munceasca. Tu ai inceput tratamentul? Sa vedem luna asta ce o iesi ca am avut o ovulatie cu dureri si cu pata de sange.
Miha imi pare rau ca nu a fost bebe. Eu consider Z1 ziua cu scurgere abundenta.
Mirunita progesteronul se face in Z21 la un CM de 28 de zile. daca la tine e mai lung scade 7 zile.
Dreya bine ai venit!
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Katy82 spune:
Lore si eu fac la fel cu testele de sarcina, le pun aproape de veioza, doar-doar s-o arata a doua liniuta firava.
Tanamera, ia zi, intri in cursa pt bebe 2? Hai ca macar acum poate te prind si eu la odisee ca la prima te-am ratat.
Gaby la multi ani sotului.Si la mine a fost destul de violenta. Dar am strans din dinti si am prestat ca sa nu ratez momentul. Sa dea Dumnezeu sa se prinda si la noi, am fi colege de odisee.
Tanamera acum am citit ca din toamna vrei bebe 2, tinem pumnii.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
lilimara spune:
Dreya bine ai venit!sedere scurta si placuta!
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
PaulaFrida spune:
Katy mi-a confirmat Fertility Friend ovulatia
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lilimara spune:
Gaby LA MULTI ANI!!!! sotiorului cu intarziere
lucianamoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
io's ziua Z21 deci mai am putin insa stiu ca vine ca asa am eu noroc.... |
Ce bine Moni ca ai spus ca asa stiu si eu ce zi sunt , ca am uitat complet
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lilimara spune:
Inseamna ca o sa fim cateva la testat in aceeasi perioasa...si eu sunt la ovulatie acum,mai avem azi si maine si gata ma pun closca