Aspirante optimiste >20 ani (681)
Raspunsuri - Pagina 2
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PaulaFrida Si yo vreau gravideala _ In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
Pai sa-ti dea Dumnezeu!!!!
Elenusht, nu stiu scumpa sa iti raspund, ma uit ca o curca in craci la analizele tale Dar vad ca ti-au rasp fete mai pricepute.
Abia astept sa fac si eu testuuuuul!!!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
lorena_86 spune:
pai luci, draga, si eu sper sa fiu graviduta
mai ales ca nu am spoting, nimic
dar nici testul nu e prea pozitiv
azi dimineatza cand l-am facut era perfect negativ dar cand m-am uitat cu lanterna se vede ceva acolo dar nu stiu daca nu e normal sa se vada asa in lumina puternica sau nu
vedem noi
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
ancadragoman spune:
Neata fetelor
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Monique77 spune:
citat din mesajul lui magddalena buna dim vin si eu la cafea si la butoi |
hai!
ca eu toata luna am fost pana la gat in butoi
si parca prevad si o continuare in luna urmatoare (aici vorbind de luni menstrualistice)
casa inventez un termen nou ..... in loc de calendaristice
lucianamoga spune:
FARA BUTOAIE
Pai cum vreti sa vina bebe la mamici suparate?el trebuie sa va gaseasca in cea mai buna forma
de incurajare
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lucianamoga spune:
citat din mesajul lui lorena_86 pai luci, draga, si eu sper sa fiu graviduta mai ales ca nu am spoting, nimic dar nici testul nu e prea pozitiv azi dimineatza cand l-am facut era perfect negativ dar cand m-am uitat cu lanterna se vede ceva acolo dar nu stiu daca nu e normal sa se vada asa in lumina puternica sau nu vedem noi ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Doamne ajuta Lorena , dar eu zic ca e bebe si cum spuneai la fiecare sarcina s-a pozitivat greu testul si totusi tu vezi ceva acolo
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui lorena_86 pai luci, draga, si eu sper sa fiu graviduta mai ales ca nu am spoting, nimic dar nici testul nu e prea pozitiv azi dimineatza cand l-am facut era perfect negativ dar cand m-am uitat cu lanterna se vede ceva acolo dar nu stiu daca nu e normal sa se vada asa in lumina puternica sau nu vedem noi ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lorena e o idee buna sa cautam semne cu lanterna. Hai ca m-am amuzat, lasa nu iti mai fa tu idei si nu cauta semne cu lanterna ca esti si gata. Mai fa un test peste vreo 3 zile ca sa nu te stresezi degeaba in fiecare zi.
Mie cine imi da un raspuns care ar fi prima zi la mine azi, ieri sau luni?
neliaCris spune:
Neatza.vin si eu la cafea.
Dreya,welcome si sedere cat mai scurta.Dupa Sarah esti cea mai tinerica aspiranta
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08