Programele de animatie de la hoteluri !
Incepand cu luna iunie o sa fac animatie la un Hotel din Spania. Ca sa imi fac o idee mai buna m-am gandit sa va intreb ce v-a placut la hotelurile unde ati fost?
Ce nu v-a placut?
Cum s-au purtat animatorii? V-ati simtit in largul vostru, sau mai degraba nu ati inteles rolul acestora?
Ce seri s-au organizat?
Ce v-ar fi placut sa se adauge programului?
Nu ma refer numai la programul ci si la programul de zi.
Din experienta mea de pana acum in tara cei veniti din concedii din afara tarii erau mereu incantati de carnavalele organizate seara,de serile de dans.
M-ar ajuta daca mi-ati impartasi experiente/pareri/sugestii.
Raspunsuri
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya Incepand cu luna iunie o sa fac animatie la un Hotel din Spania. Ca sa imi fac o idee mai buna m-am gandit sa va intreb ce v-a placut la hotelurile unde ati fost? Ce nu v-a placut? Cum s-au purtat animatorii? V-ati simtit in largul vostru, sau mai degraba nu ati inteles rolul acestora? Ce seri s-au organizat? Ce v-ar fi placut sa se adauge programului? Nu ma refer numai la programul ci si la programul de zi. Din experienta mea de pana acum in tara cei veniti din concedii din afara tarii erau mereu incantati de carnavalele organizate seara,de serile de dans. M-ar ajuta daca mi-ati impartasi experiente/pareri/sugestii. deya |
vorbeste un pic despre destinatia hotelului (zona fiind recunoscuta pt turismul de...)si ce fel de animatie o sa faci tu acolo. Canti la vreun instrument, faci parte dintr-o formatie, esti balerina,prof. de sport,etc.
Letitia1 spune:
vorbeste un pic despre destinatia hotelului (zona fiind recunoscuta pt turismul de...)
Despre ce "zona" vorbesti luisa? Femeia a spus numai Spania. Spania este recunoscuta pentru turismul.... de ce anume ca nu inteleg. Mi-am facut multe concedii in Spania si despre ce turism vorbesti.
deya, mie nu-mi placeau spectacolele din hoteluri, cei ce le dadeau nu pareau profesionisti. Tu ce ai sa faci exact?
Animatorii se purtau ok, eu m-am simtit in largul meu, dar ei pareau cam stinjeniti. Simcer sa spun nu am inteles rolul lor si de aceia am inceput sa evit aceste spectacole.
luisa1983 spune:
citat din mesajul lui Letitia1 Despre ce "zona" vorbesti luisa? Femeia a spus numai Spania. Spania este recunoscuta pentru turismul.... de ce anume ca nu inteleg. Mi-am facut multe concedii in Spania si despre ce turism vorbesti. |
Tipuri de turism in Europa :
In Europa se remarca mai multe tipuri de turism :
- balneo – maritime ;
- cultural – istoric ;
- turism montan ;
- turismul de business;
- turismul religios ( pelerinaj);
- sporturi de iarna .
Turismul balneo – maritim, legat de plajele europene ( cura helio – marina si serosoli ) este foarte dezvoltat pe tarmurile Marii Mediterane .
Principalele statiuni sunt : Palma de Mallorca si Valensia ( in Spania)
Turismul cultural – istoric este, de asemenea, bine dezvoltat, intrucat pe continental europen exista multe realizari omenesti demne de admirat.
Tipuri de turism practicate in Spania http://wikitravel.org/ro/Spania
sau de exemplu : http://www.fycma.com/?idLenguaje=2&event=Feria%20Internacional%20del%20Turismo%20Cultural%20%20%20City%20Break#/goEvento/Feria%20Internacional%20del%20Turismo%20Cultural%20%20%20City%20Break//General_information/Presentation/
citat din mesajul lui Letitia1 Sincer sa spun nu am inteles rolul lor si de aceia am inceput sa evit aceste spectacole. |
Foarte rau ca le-ai evitat! Animatorii au un rol foarte important in activitatea hoteliera ! Exista editate carti/ materiale despre ,,Rolul animatorului in turism"!
deya spune:
Eu in principal o sa fac animatie ziua.Jocuri pe echipe, program de aerobic dimineata pentru cei activi. Acuma nu stiu exact sigur pentru ca nu s-au impartit sarcinile.
De asta eram curioasa ce v-a placut si ce nu v-a placut.
anya spune:
In Spania n-am fost, dar in Turcia am prins animatie la hoteluri.
Seara, animatorii "sportivi" de peste zi faceau spectacol pe scema din amfiteatru. Aceste spectacole erau superbe. Peste zi, incercau sa atraga oamenii la diverse jocuri. La aquagim m-am dus, la restul nu. Mi se parea ok sa vina sa intrebe daca vrei sa participi la "cutare" activitate dar cand incepeau cu insistentele deja ma enervau. A doua zi ii refuzam din start. Evident ca inteleg rolul lor, dar ma enerveaza insistenta.
Cei mai simpatici mi se pareau animatorii de la copii. Cum mergeau ei prin club cu cardul de pitici, seara faceau spectacole in care atrageau la dans pitici, mamici si chiar tatici.