ajutati-ma! avort

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy

hai sa incercam sa ne abtinem ca deja se ajunge la acuze personale si nu e cazul.Stim cu totii despre "dreptul femeii de a alege " dar stim si de "asumarea raspunderii".Putina responsabilitate nu strica.
Pentru ca nu e vorba sa-ti scoti o masea sau sa iti cumperi rochia albastra sau cea rosie...e vorba de ceva mult mai important.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

Pai abtine-te...si da, vorbim de ceva mult mai important decit o rochie albastra...ma bucur ca ai sesizat.
Este extrem de usor de vorbit/discutat/analizat si in special de arucat cu pietre cind LEGAL toate avem drepturi. Drepturi cistigate cu GREU.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

ocebine nu ma cunosti si nu cred ca ai dreptul sa-mi scrii la modul acesta.Asa ca daca tot ai drepturi pe care le-ai cucerit cu greu...ar trebui sa te gandesti ca nu ai numai drepturi ci si raspunderi pentru ceea ce faci...
Si te rog sa vorbesti civilizat pentru ca nu cred ca eu ti-am scris vreodata tie sau altuia pe forum in alt mod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy

ocebine nu ma cunosti si nu cred ca ai dreptul sa-mi scrii la modul acesta.Asa ca daca tot ai drepturi pe care le-ai cucerit cu greu...ar trebui sa te gandesti ca nu ai numai drepturi ci si raspunderi pentru ceea ce faci...
Si te rog sa vorbesti civilizat pentru ca nu cred ca eu ti-am scris vreodata tie sau altuia pe forum in alt mod.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

Am vorbit extrem de civilizat...esti libera sa reclami daca ti se pare altfel. Doar pentru ca nu sint de acord cu ceea ce scrii, asta nu inseamna ca sint necivilizata. In plus, cind postezi pe un forum PUBLIC iti asumi responsabilitatea celor scrise si te expui necunoscutilor.
Ca tot vorbim de asumarea responsabilitatii...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

nu sunt o persoana care sa intretina un conflict oricare ar fi acela si oriunde, asa ca renunt.De reclamat nu e cazul ca nu ma intereseaza. Fiecare vede partea paharului sau, care poate fi plina sau goala.Dar daca fiecare s-ar gandi si la celalalt cand face un lucru, poate am fi mai altfel , iar faptele noastre nu i-ar afecta asa grav pe cei din jur.Si eu imi asum raspunderea pentru ceea ce fac, orice ar insemna asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Mai am si eu o intrebare daca tot suntem la subiectul asta...
daca imi leg trompele si peste cativa ani mai vreau un copil se mai poate face ceva? Sau este o operatie definitiva?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

subiectul a deviat teribil de la cererile autoarei. cand se intoarce poate sa ma anunte printr-un PM daca il doreste re-deschis.

Roxana

Mergi la inceput