Strugurasi de Sept-Oct 2011 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
May3 spune:
fetelor, eu o simt pe bebelina de 2 saptamani, dar azi ma ingrijorasem ca nu o simtisem de ieri de pe la 6 seara.
nu te ingrijora annare, pana la 20 de sapt nu-i musai sa o simti, depinde de mai multe chestii.
sunt bine, merci, am fost acasa, am vazut si eu doctori la fata, ca astia de pe aici nu-i pot numi asa, iar acum sunt sub tratament. speram sa fie bine pana la capat.
maryan, nu poti ajunge la un dr sa te linisteasca?
18+ cu 
zebraroz.ro
racheel spune:
Fetelor nu va ingrijorati ca o simtiti jos.Si eu tot acolo o simt si m-am plans si bujo mi-a zis ca are destul timp sa urce si sa ne dea la coaste si la ficat.![]()
![]()
![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
22+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
marryan spune:
Jade multumesc 
May am fost si nu a reusit sa ma linisteasca ca nu mia facut mare lucru!
Racheel sper sa se urce, si ma gindesc la asta mereu.
Cea mai fericita mami
22 + cu 
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
seidana spune:
Lore.. ma bucur ca toxo a iesit bine... Si mie mi-a zis r ca dupa ce misca constant trebuie sa o simt zilnic, desi am mai auzit variante... Noroc ca misca ilnic.. cand sunt f obosita insa mai fac pauze si iau burta si o stresez pana imi da 2..![]()
22+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
seidana spune:
MAryan ,.. imi pare rau ca ai probleme.. nu te putem ajuta nu?
AI o burta de burta.. a mea e relativ mica, asa ca nu fac poze ca imi e rusina.. insa sunt lata frate la burta si solduri de numaaa
Eu am ajuns in sfarsit la pensat dupa vreo 4 luni si arat ma omeneste.. apoi am plimbat magazinele acu sunt rupta.. a si am mancat si o praji si acu imi e rau...
potok desi dadea la fund cand stateam jos in mall acu nu scoate nici un sunnet , cred ca doarme dusa...
sanatoasa !
May3 spune:
cine-mi da si mie parola de la picassa si cum functioneaa ca eu n-am mai avut cont pe acolo?
o sa pun si eu poze, dar in weekend ca tre sa aut prin cd-uri.
n-am nimic recent. ca nu mi-am facut cu burticosu. poate fac in weekend.
ma plangeam ca nu mi-e rau in dimineata asta. si ca ce se intampla.
acum mi-e rau de mor....
18+ cu 
zebraroz.ro
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui May3 cine-mi da si mie parola de la picassa si cum functioneaa ca eu n-am mai avut cont pe acolo? o sa pun si eu poze, dar in weekend ca tre sa aut prin cd-uri. n-am nimic recent. ca nu mi-am facut cu burticosu. poate fac in weekend. ma plangeam ca nu mi-e rau in dimineata asta. si ca ce se intampla. acum mi-e rau de mor.... 18+ cu ![]() zebraroz.ro |
may ai pm..

Te loghezi pe picasa cu mailul comun si parola care am trimis-o.. si dai upload poze.. in new album ..e totul f simplu si sunt sigura ca de descurci de ai nevoie de ceva suplimentar zi-mi ca poate te pot ajuta
sanatoasa !
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui May3 merci seidana, dar imi dai si linkul unde sa intru, te rog? 18+ cu ![]() zebraroz.ro |
link
te loghezi cu Sept.Oct2011@gmail.com
sanatoasa !