Strugurasi de Sept-Oct 2011 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
JadeJador spune:
rach si eu sunt innebunita dupa inghetata , in fiecare zi mananc
cu contractiile , tot naspa stau
aseara am clacat si am tras un plans zdravan de 2 ore , ca si acum ma doare capu
maine am si morfofetala si am niste emotii teribile
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zubi da, deci cred ca s-a votat...AYAN IOSIF..sa vedem daca ii place si lui tati Zubi, mami22+ cu minunea mea |
super frumos... si eu am vrut nume neaparat romanesti.. dar voi cum sunteti familie multinationala.. imi place Iosif mult ca romanesc.. dar si ayannn..
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
zubi spune:
azi sper sa reusesc sa pun si poze,ca le-a scanat in pdf si nu am reusit ieri sa le atasez pe picasa
Zubi, mami22+ cu
minunea mea
JadeJador spune:
citat din mesajul lui zubi da, deci cred ca s-a votat...AYAN IOSIF..sa vedem daca ii place si lui tati Zubi, mami22+ cu minunea mea |
f buna alegere
racheel spune:
Jade, tu plangi ....dar nu te gandesti la bebelin ca il superi si pe el?Sa vezi maine ca totul o sa fie bine.
Natalia tu ce numar ti-ai comandat la rochie?Eu port 40 de obicei si mi-am facut si eu comanda la o rochie =42 dar nu stiu daca o sa-mi vina numarul.Ca acolo spuneau ca trecuie sa-ti comanzi cu 2 numere mai mici dacat porti de fel.Dar sa vad.
Zubi frumoasa alegere.Sper sa fie si soul tau de acord
Seidana eu nu ma mai mir deloc de acum incolo...
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
oanaiasi spune:
Noi am ramas la Maria Ecaterina. Nu cred ca il mai schimbam. Sunt numele mamelor noastre asa ca avem o motivatie destul de puternica sa lasam asa
Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Oana imi place f tare numele
Noi am ramas la Elena Alexandra... nici nu ne-am clintit
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
JadeJador spune:
rach ...ce sa fac si eu...cum am zis , pur si simplu am clacat
eu nu v am povestit voua prea multe , dar eu traiesc ca intr un cosmar de 6 saptamani
asta e...sper sa tresc cu bine si peste asta
racheel spune:
O sa treci ai sa vezi Stai la patut, fara niciun efort si trebuie sa fie totul bine Dar nu mai plange ca bebe simte...
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui seidana Oana imi place f tare numele Noi am ramas la Elena Alexandra... nici nu ne-am clintit 22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Frumos tare numele ...Elena e unul din preferatele mele .
Jade , trebuie sa ramai optimista ! Nu ceda!
Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!