Darius - are nevoie bani pt aparat de monitorizare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ana, va tinem pumnii stransi saptamana viitoare pentru raport !

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailioaie spune:

Multumesc mult de tot Alinamoro ,Magda multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu zic sa va luptati bine pt acel formular..si apoi sa mai aveti banuti pt biletele de avion...chiar asa, ati facut rezervare??????
si intereseaza-te pt tine...acolo unde vei sta tu?

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Buna Camy,nu am facut rezervari pt ca o sa mergem cu masina,acolo ne sunt asigurate cazarea ,trebuie doar sa avem banii pt drum si pt mancare pentru toata durata sederii,acum nu stim cat o sa fie

Mergi la inceput

mai aveti la dispozitie mai putin de o luna de zile...cum merge cu formularul? unde mai trebuie sa mergeti?
dati bataie acum...daca sunteti perseverenti, o sa reusiti!

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Luni suntem asteptati la dr Alin Nicolescu pentru raport dupa ce iese raportul o sa putem opta pt formular

Mergi la inceput

doamne ajuta!

Mergi la inceput

Multumim mult Camy

Mergi la inceput

am primit PM de la valentina22...a facut plata pt 2 produse de la bazar, 28 ron...te rog sa confirmi ....

Mergi la inceput

Da Camy au intrat banutii de la doamna valentina22,si ii multumesc mult pe aceasta cale dar dumneaei trebuie sa imi trimita mail cu produsul pe care la cumparat caci altfel eu nu am de unde sa stiu cui sa ii confirm

Mergi la inceput