Darius - are nevoie bani pt aparat de monitorizare

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailioaie spune:

multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ma bucur foaret mult pentru voi, sanatate multa puiului si te rugam acum sa ne tineti la curent cu evolutia lui Darius

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Multumesc mult Camy ,asa o sa fac ,oxigenul lui nu e tocmai bun are intre79 si 80 la suta,uneori ajunge si la 90 dar foarte rar ,poate Bunul Dumnezeu ne ajuta sa nu fie nimic rau si puiul meu sa fie tare sa reuseasca sa treaca peste aceste probleme,va pup si va multumesc

Mergi la inceput

offfffffff...cat ma doare cand imi amintesc cum stateam cu ochii pe aparatele lui Darius....stateam cu ochii ca pe butelie sa vad cum cresc saturatiile

..maine Darius ar fi implinit 3 anisori...

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Dumnezeule cat e de greu ,imi pare tare rau Camy stiu ca o sa fie o teribil de dureroasa pentru tine ,te pup si sunt cu sufletul alaturi de tine

Mergi la inceput

Buna tuturor,vreau sa va zic ,ca suntem binisor am avut cateva probleme in weekend cu Darius a tot plans de dureri de burtica
,pentru care i-am dat Biotics Baby si ia trecut in rest e bine multumesc lui Dumnezeu,oxigenul e bunisor intre 80-90 uneori ajunge si la 97 va pup si va doresc tot binele din lume

Mergi la inceput

ma bucur tare mult sa aud asa vesti bune despre Darius, Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Multumim mult Camy

Mergi la inceput

Buna tuturor ,vreau sa va zic ,ca Darius e bine in ciuda bolii e un copil foarte ager si istet,daca nu as sti cat e de bolnavioara inimioara lui nu as zice ca e un copil bolnav ,alearga toata ziua nu sta o clipa obosesc eu mai tare decat el ,in schimb nu sta prea bine cu oxigenul saptamana asta chiar a fost un dezastru in aceasta privinta a avut intre 70-86 ,astazi a crescut putin pana la 90,in rest suntem bine ,va zic sincer ca abia astept sa treaca lunile pana in aprile cand trebuie sa mergem din nou in Germania imi e asa o frica ,cand vad ca ii tot scade oxigenul de nu va inchipuiti ,vreau sa va mai zic ca in luna iulie sau starns in contul lui Darius 540 de ron bani pe care ia-m folosit la cumpararea pulsiximetrului va multumesc mult tuturor si va doresc multa multa sanatate

Mergi la inceput