GRADI FARA ACREDITARE IN CLADIRE CU RISC SEISMIC

GRADI FARA ACREDITARE IN CLADIRE CU RISC SEISMIC | Autor: Ion_Petrescu

Link direct la acest mesaj

Dragii mei,

Citesc parerile voastre de cand am devenit tatic. Din pacate nu am avut timp sa ma inregistrez pana acum, insa am ajuns in punctul in care trebuie sa-mi inscriu copilul la gradinita asa ca am inceput sa consult ofertele.
Asa am aflat ca gradinita Mica Academie de Arte, desi pretinde ca are acreditare, aceasta nu exista, insa socul a venit cand am gasit pe lista primariei cu imobilele cu risc seismic, sediul acestei gradinite. Strada si-a schimbat intre timp denumirea, astfel intrarea Ion Voicu nr.4 e tot una cu intrarea Ioanid nr.4.

http://www.pmb.ro/servicii/alte_informatii/lista_imobilelor_exp/docs/Lista_imobilelor_expertizate.pdf

Am dat telefon la gradinita, sperand ca aceasta situatie nu mai e de actualitate si ca intre timp s-au efectuat lucrari de consolidare. Intreband de respectiva lista, mi s-a spus fara semne de ingrijorare ca da, cladirea apare pe lista primariei cu risc seismic dar ca un domn care s-a ocupat de canalizare in curte i-a spus ca nu e nici o problema....
Nici nu stiu ce sa comentez....ca unii fac afaceri mintind despre statutul pe care il au, n-ar fi singura situatie.
Dar sa umpli o casa aflata in pericol de prabusire cu copii, asta mi se pare de-a dreptul terifiant!

Sunt fara cuvinte!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

UPS!Ma tenta si pe mine sa le fac o vizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daemia spune:

mai stiti ceva de aceasta gradinita? cei de acolo mi-au spus ca sunt acreditati, iar cladirea arata bine, pare renovata. daca este cineva care are copilul inscris la 'mica academie', va rog sa imi dati cateva detalii: cum se poarta cu copii, daca ati observat progrese etc.

Mergi la inceput