Dragii mei,
Citesc parerile voastre de cand am devenit tatic. Din pacate nu am avut timp sa ma inregistrez pana acum, insa am ajuns in punctul in care trebuie sa-mi inscriu copilul la gradinita asa ca am inceput sa consult ofertele.
Asa am aflat ca gradinita Mica Academie de Arte, desi pretinde ca are acreditare, aceasta nu exista, insa socul a venit cand am gasit pe lista primariei cu imobilele cu risc seismic, sediul acestei gradinite. Strada si-a schimbat intre timp denumirea, astfel intrarea Ion Voicu nr.4 e tot una cu intrarea Ioanid nr.4.
http://www.pmb.ro/servicii/alte_informatii/lista_imobilelor_exp/docs/Lista_imobilelor_expertizate.pdf
Am dat telefon la gradinita, sperand ca aceasta situatie nu mai e de actualitate si ca intre timp s-au efectuat lucrari de consolidare. Intreband de respectiva lista, mi s-a spus fara semne de ingrijorare ca da, cladirea apare pe lista primariei cu risc seismic dar ca un domn care s-a ocupat de canalizare in curte i-a spus ca nu e nici o problema....
Nici nu stiu ce sa comentez....ca unii fac afaceri mintind despre statutul pe care il au, n-ar fi singura situatie.
Dar sa umpli o casa aflata in pericol de prabusire cu copii, asta mi se pare de-a dreptul terifiant!
Sunt fara cuvinte!
mai stiti ceva de aceasta gradinita? cei de acolo mi-au spus ca sunt acreditati, iar cladirea arata bine, pare renovata. daca este cineva care are copilul inscris la 'mica academie', va rog sa imi dati cateva detalii: cum se poarta cu copii, daca ati observat progrese etc.