Albinutze de Mai-Iunie 2009(109)
Raspunsuri - Pagina 8
alynta27 spune:
Oana mc! Sa d-ea DD!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Bebe Beca spune:
OTILIA, cu siguranta am vrut sa spun sterilizare... numa' ca mi-a iesit fertilizare![]()
Bebe Beca spune:
am trimis din greseala.
OANA, mi se pare minunat ca nu a plans eduard la vaccin. Mie imi urla sara numai cand se apropie de ea un medic. La ultimul vaccin facut a plans.... vai de mine si de mine.
ALYNTA, scumpi tare toti 3. Mult succes sotului, sa speram ca o sa fie ceva rezultat pozotiv in curand.
SORI, arata toate
uite asa....
LauraOana spune:
no ca tot am mai reusit sa intru azi...
oana controlul vostru a fost exact ca la noi..si noi tot asa cu formularul si cam aceleasi intrebari..dar noi la intrebarea cu 50 de cuvinte a trebuit sa bifam ca NU stie...suntem cam la 20 dar ff multa chineza pe linga
noi i-am dat deja a 2 a serie de RoR..nu mia facut nici o reactie..nu tu febra, nu tu marieli nimic nimic...stiu ca la prima mia facut si febra si a fo super agitat...noua nea spus dr ca doare ROR-ul pt ca a fost verziunea gratis a serumului..si cum statul e zgircit ....
cel care nu doare e prea scum vezi doamne 
sori 

alynta ce mare e si maria deja..
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
oana_MVT spune:
Laura cred ca Eduard a primit varianta nedureroasa a vaccinului ca nu a durut.
Am uitat sa va spun ca Eduard are 12kg si 88 cm. Nici prea prea nici foarte foarte.
De azi ii dam vitamine cu fier. Doctorita a zis ca acum se recomanda vitamine cu fier tuturor copiilor sub 3 ani ca multi ies deficienti la teste.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
oana_MVT spune:
LauraO, potrivit schemei noastre a doua doza de ROR se face dupa 4 ani.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
luckyblue spune:
Multumesc mult, fetelor! Tocmai am venit de la intalnirea cu colegii. A iesit ok ... am comandat platouri cu gustari si bauturi, asa ca am scapat usor
. Sara a fost centrul atentiei.
Carla, dupa ce merg la medic cred ca ma inscriu si la odisee. Sper sa aflu mai exact varsta sarcinii, ca eu sincer nu-mi amintesc data UM ![]()
Otilia, in informatica, mai precis baze de date.
alynta, superba boboaca in rochita!! Bafta multa la interviuri!
Sori, ce mi-ai facut!!! 
Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009) si
5+
luckyblue spune:
Mi-am amintit datele contului de pe picasa si am pus cateva poze cu Sara daca vreti sa o vedeti:
https://picasaweb.google.com/112809904703981245935/Sara2022Luni?authkey=Gv1sRgCOObt9SP5byNdg#
Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009) si
5+
clodyac spune:
fetele s-a dus optimismul meu parca nu am voie sa fiu binedispusa... v-am spus ca aseara il asteptam pe tati...tati a luat amenda 300 ron si 4 puncte penalizare si cel mai rau 1 luna carnet suspendat e singurul sofer de la firmaaaaa
doamneeeeeeeeeeeeeeeeeee e prima lui amenda suntem la pamant fetelor m-am saturat
sa vedem acum ce va spune sefa noastra draga ..... imi imaginez ce scandal

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
clodyac spune:
irina este o dulce sara
asa e si razvan fascinat de nisip
sori foarte frumos arata toate
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic