Albinutze de Mai-Iunie 2009(109)
Raspunsuri - Pagina 7
Serialbastre spune:
Irina, felicitari si felicitari!
Sarcina usoara si nastere si mai si!
Se inmultesc gravidutele si mamicile de bebei in stup! 
LauraO, si eu sunt pregatita "sa-i dau drumul" Cezarei. Tati e mai speriat.
De dinti ... nu mai stiu de cand nu i-au iesit Cezarei, dar are 16. Asta cerd ca inseamna ca ne mai trebuie 4 maselute, nu?
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
otiliap spune:
buna fetele!!
in primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI!!! tuturor albinutelor si bondareilor care au implinit 2 anisori, dar si tuturor mamicilor de albinute si bondarei care si-au serbat ziua de nastere!!
imi pare tare rau ca nu am mai intrat de ceva vreme, dar de luni voi incepe munca si am avut o gramada de pus la punct. 

serialbastre, si eu am fost la scoala, tot dupa orar, planificari si chestii din astea. in plus is si diringinte la clasa a VIII-a, asa ca am incurcat-o (a murit un coleg si a ramas clasa descoperita).
noroc ca voi avea liber miercurea, sa ma relaxez putin, asa, in mijlocul saptamanii. ![]()
philip, invidioase americancele... FELICITARI pt locul al treilea. la cat mai multe trofee!! 
strunfita, simpatice perlele lui bogdan...
beca, imi pare tare rau sa aud de inca o operatie la manuta rebecai. ea cum se simte?? ce spune?? mititica...
matei la te rog frumos spune teeeeeee...![]()
trimit si revin.
otiliap spune:
sori, distractie placuta si vreme cat mai frumoasa!! sa inteleg ca il serbati pe razvan?? cum poate dormi in pozitia aia?? nu a intepenit?? nu a cazut de pe canapea?? ![]()

narcisica, ma bucur mult sa aud ca rmn-ul a iesit bine. voi ce mai faceti?? 
carla, o
, poate trec si greturile. 
sori, multumim mult de reteta. 
beca, am vazut filmuletul in care danseaza sara. e tare frumusica, iar loituma e printre formatiile mele favorite.
si noi am stagnat de vreo 4 luni la 16 dinti si maselute. molarii nu dau niciun semn ca ar vrea sa iasa...
luckyblue, FELICITARI de 2 ori!!! 

sa ai parte de o sarcina cat mai usoara si la termen!!! in ce domeniu esti doctor de acum?? 

lauraoana, FELICITARI lui sebastian pt adaptarea atat de rapida la gradinita!! este lucru mare sa stii ca nu plange copilul dupa ce pleci tu de langa el. 
clody, ma bucur sa aud ca esti mai optimista. capul sus si va fi bine. ar fi super sa poti renegocia salariul...chiar si 100 lei si tot ar fi ceva. 
otiliap spune:
beca, tocmai citeam in capitolul trecut ca ai fost la control. ma bucur sa aud ca e totul ok. dar ce inseamna - Am avut o scurta discutie despre rata de insucces a fertilizarii facute in timpul cezarienei?? - parca tu spuneai ca ti-au legat trompele, nu?? sper ca nu te superi ca am intrebat... 
alynta, voi ce mai faceti?? si-a gasit sotul job nou?? bafta! 
sori, felicitari pt inaltimea lui razvan! chiar e cel mai inalt din stup. 
alynta27 spune:
Salutare!
Fac cinste cu un
ca am reusit sa depun actele pt indemnizatia Mariei! I-am facut azi vaccin fetei. E plina de suparare si agitatie.
Poze noi de aici!
Irina felicitari! Sarcina usoara!
Sarei!
Otilia inca nu s-au finalizat cautarlie. Are interviuri, la 2 firme a ajuns la al=2-a interviu. Inca n-am disperat, dar uneori parca mai "alunecam"...![]()
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
SoriLea spune:
Salutare dragelor
Nu am citit nimik din urma, asa ca nu ma trage-ti de urechi, dar am intrat sa va arat ce-am bucatarit azi ![]()
https://picasaweb.google.com/sorilea73/Poze?authkey=Gv1sRgCN6a46Titfm79wE#5603611648020989778

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SoriLea Salutare dragelor Nu am citit nimik din urma, asa ca nu ma trage-ti de urechi, dar am intrat sa va arat ce-am bucatarit azi https://picasaweb.google.com/sorilea73/Poze?authkey=Gv1sRgCN6a46Titfm79wE#5603611648020989778 ![]() ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois |

Totul arata super, si lebedele sunt o nebunie!-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oana_MVT spune:
Irina felicitari pentru bebe. Sarcina usoara. Felicitari si pentru doctorat.
Ioana, ti-am zis eu ca te va da bebe pe spate cu un zambet. Ma bucur ca v-ati “conectat”.
Alynta nu pot sa cred ce mare e Maria si ce frumos sta in fundulet. David si Matei sunt baieti mari.
Sorina 

ce bine arata tot ce ai pregatit. Distractie placuta.
Clody bafta la negocierea de salar.
Noi am fost la controlul de 2 ani ieri. Doctorita m-a convins sa ii fac ROR-ul. Acum stau cu inima stransa 10 zile sa vedem daca are reactii. Eduard nu a zis nici pss, s-a uitat cum il inteapa si apoi a cerut sticker. A zis ca l-a durut putin.
Si eu am completat un formular intainte de vizita. Cam astea erau intrebarile:
• Are un vocabular de 50 de cuvinte?
• Face propozitii de 2 sau mai multe cuvinte?
• Se imbraca sau dezbraca singur?
• Stie sa foloseasca lingurita si furculita?
• Cat lapte bea?
• Doarme toata noaptea?
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
oana_MVT spune:
Alynta sa dea DD ca unul din interviuri sa se materializeze intr-o oferta de munca.
Otilia cu cine ramane Matei de luni?
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)