Albinutze de Mai-Iunie 2009(109)
Raspunsuri - Pagina 5
strunfita spune:
La multi ani, Dan Alexandru!!!
Oana_du, nu ne mai spui nimic?
Ioana, te-am gasit pe facebook, dar nu gasesc grupul de albinutze 
Multa sanatate Rebecai, imi pare tare rau ca a trebuit sa mai treaca printr-o operatie
Sara a fost mortala la botez, am observat bluza cu Kitty, Andreea e indragostita de Kitty, facem colectie :)
Chiar seamana bine nasul cu fratele tau.
Andreea, mee cool esti pe FB?
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
LauraOana spune:
hallo fetele!
am sosit si noi de la cresa/gradi...sebastian e tot mai entuziasmat..dupa ce-i schimb papucei de strada cu cei de casa (nu au voie sa intre cu papuci de strada decit in garderoba) o tuleste deja la el in grupa...azi a papat micul dejun acolo si chiar l-am lasat 5 min singurel...cind am plecat i-am zis: "mami vine imediat" si el imi raspunde:"da"..(educatoarele nu sunt deloc deaccord cu tulitu fara sa vada copilul, cica trebe informat despre ce se intimpla
) cind m-am intors mia zis educatoare sa ma duc la el sa.i spun ca m-am intors, dar nu prea ma bagat in seama
cica nu a plins deloc cit am fost plecata..no bine 5 min nu e mult
maine incercam deja 15-20 de min sa vedem cum e ![]()
serialbastre eram curioasa ce analize iti cere pt ca aici tot ce are deaface cu data medicale este strict personal si nu are voie nici o firma nici o gradinita sau scoala sa iti ceara asa ceva...in contractul de la gradi scrie ca tu ca mama/tata trebuie sa le spui daca copilul are cumva paduchi
sau ceva boala contagiaosa
si ai voie sa il duci din nou la gradi dupa ce primesti de la dr o adeverinta ca numai are paduchi sau boala cutare ![]()
carla poata vomitatul tau in bucuresti este si un pic psichozomatic?
la mare te simti muuuult mai bine in general, esti mai linistita, mai relaxata si diaia si vomitatul e mai putin? nu stiu..zic si eu ![]()
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
CarlaV spune:
La multi ani, Dan Alexandru! Mamico, hai pe la noi!
LauraOana, orice e posibil, dar banuiesc ca aerul curat este principalul factor care diminueaza senzatiile de greata. De 2 luni dorm cu geamul deschis, imi congelez sotul, ca altfel simt ca ma sufoc, la mare cu briza in fata a fost cel mai bine.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oana_MVT spune:
La multi ani Dan Alexandru!
Clody e un dulce Razvan. Si Eduard cand scapa la gropa de nisip isi baga nisip si in urechi
.
Miruta, Antonia e o adevarata domnisoara.
Laura, ce bine ca ai sufficient timp sa faci adaptarea la gradinita cat mai putin traumatizanta. Eu am alocat 2 zile in septembrie sa merg cu el la gradinita sa il ajut sa se adapteze. As vrea sa pot merge mai mult dar nu pot sa imi iau liber de la servici. Insa noi am inceput sa il ducem la grupa de copii duminica cand mergem la biserica. Sta acolo cu copii mai bine de o ora.
Ioana,
pentru Rebeca sa fie bine manuta de data asta. Faine tare pozele de la botez. Tudor e un frumusel, la fel si fetele. Te-am gasit pe FB, am gasit si grupul de albinute, ai avut o idee tare faina sa creezi un grup al nostru. E usor sa punem poze si filmulete acolo.
Andreea, ce urat din partea americancelor. Oare de ce le-a derajat asa tare ca tu ai iesit pe locul 3?
Alynta voi ce mai faceti? Si-a gasit sotul ceva?
Sorina, spor la pregatiri, sa aveti o petrecere faina. Am o prietena care face lebede, e multa munca la ele dar sunt tare bune. Asteptam pozici.
Carla mai ai putin si scapi de greturi. Cum te mai simiti? Sabina intelege ce se intampla? Crezi ca e incanatata de inca un bebe?
Nici aici nu ni se cer analize sau teste pentru intrarea in colectivitate insa ni se cere sa fim la zi cu vaccinurile.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
CarlaV spune:
Oana, tot rau imi este si nu am sperante sa-mi fie mai bine inainte de 20s, cum a fost la fete.
Sabina stie foarte bine ce se intampla, a mai trecut odata prin asta, ma protejeaza, imi apara burtica, ma mangaie cand vede ca nu mai pot de rau, imi arata samburelul pe eco. Larisa intelege si ea ceva, imi pupa burta si ma mangaie, desi nu se vede nimic deocamdata.
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Bebe Beca spune:
Buna dimineata fetelor!
Purcelusul meu se tot fatzaie, se pare ca si Sara dda semne de trezire
(inaite la 10 o trezeam eu...), Rebeca pleaca la gradi. Tati cu cainele afara, iar eu, ca de obicei, ma plang de lipsa de somn![]()
Cand ma uit la gramajoara aceasta mica si constientizez ca este ultimul meu bebelus, ma incearca asa o nostalgie si incerc sa inmagazinez toate momentele, parca traiesc inca o data si bebeluseniile fetelor. Mi-s tare dragi bebelusii...
OTILIA, nu ai mai intrat de mult timp, ce faceti?
ANDATA, voi?
DICI, la fel, nu ai mai dat un semn de viata...
CARMINA, Sara este topita dupa Minnie. Chiar si dupa Mickey. Kitty a fost luata ca sa aiba o bluza asemenatoare cu una a Rebecai.
LAURA, asteptam sa ne spui cum a reactionat Sebastian la lipsa ta mai lunga.
luckyblue spune:
Hoi, fetele!
LA MULTI ANI!, sanatate si sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata albinutele si bondareii sarbatoriti intre timp:
Aaron
Darian Rafael
Dragos George
Alessia Georgiana
Maria Clara
Bianca Maria
Eduard Luca
Natalia
Marina Denise
Eliza
si
Dan Alexandru
Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)
luckyblue spune:
narcisica, ma bucur tare de vesti! Chiar asteptam sa aud care e rezultatul.
lavinia, ce mai face puiutul bolnavior?
Bebe Beca, sanatate Rebecai, imi pare rau! Felicitari pentru botez! O scumpa tiza!
alynta, si-a gasit sotul job? (cred ca intrebase si oana_mvt).
clody, miruta, sorina, m-am uitat cu drag la poze! Copilasi scumpi tare aveti!
LauraOana, mare lucru sa stii ca nu aveti probleme cu acomodarea! Va urez sa fie tot asa!
philip, felicitari!!!!!
Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)
Bebe Beca spune:
Irina, neata! Voi ce faceti?
Fetelor, oare cat de normal este sa nu mairasara niciun dinte? Noi am ramas de vreo jumatate de an la 8 dinti si 4 masele...
luckyblue spune:
Sa va zic si motivul pentru care am absentat din nou ... m-am pregatit pentru sustinerea tezei de doctorat care a avut loc ieri si s-a incheiat cu succes! Sunt tare bucuroasa ... Un motiv mare de stres a fost faptul ca mi-era destul de rau din motive expuse la semnatura.
Apropo, Carla, FELICITARI!!! Sarcina usoara si nastere cum le-ai avut si pe primele doua! Accepti o colega de suferinta? Nu vomit (inca), dar greturile "de dimineata" la mine sunt "de toata ziua".
Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009) si
5+