Albinutze de Mai-Iunie 2009(109)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Na ca mi-am tras si eu cont pe facebook si am facut si un grup de albinute de mai iunie. Numa' ca nu prea stiu conturile voastre de facebook, asa ca am da de numai cateva dintre fete Va puteti adauga voi, cele care doresc?

Mergi la inceput

NARCISA, am uitat sa iti spun ca ma bucur tare ca rmn-ul a iesit bine

OANA, unde ai disparut? Cum este Eduard?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Noua mereu ne-au cerut si copia analize, pe langa hartia de la medic.

Beca, e culmea ca pe malul marii aproape disparusera greturile, mi-a fost rau doar in casa, am vomat in fiecare seara.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Ioana insanatosire grabnica Rebecutzei
Reteta lebedelor:
cojile

-200ml apa
-100ml ulei
-un varf lingurita sare
-4 oua
-200gr faina
eu masor cu o cana de ceai.
Se pune apa, uleiul si sarea pe foc si cand clocotesc se dau jos de pe foc si se adauga toata faina. se ameste bn cu o lingura de lemn. Se lasa sa se raceasca putin si apoi se adauga ouale unul cate unul (se ameste ff bn compozitia dupa fiecare ou)
Se pune coca astfel obtinuta intr-un pos sau intr-o punga si se pun gramajoare cat o nuca (mai marisoara). In functie de cate gramajoare ai, trebuie sa faci tot atatea bastonase (capul lebedei )
Se pun in cuptorul incalzit in prealabil si se coc 20 min la foc moderat spre mare (nu se deschide cuptorul primele 10 min.
Dupa ce s-au copt, se lasa sa se raceasca si apoi li se taie capacelul de deasupra.(in interior trebuie sa fie goale) Se umplu cu budinca de vanilie( sau de care preferati), se adauga frisca, se pune capacelui si ciocul intr-un lateral si apoi se pudreaza cu zahar.
POFTA BUNA

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Multumesc mult, Sori!

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=de9f4118ed95de307ce21c&source=category&category_id=all aici este Sara la botezul lui bebe.

In ceea ce priveste nasul baiatului, http://family.webshots.com/photo/2044207190102095467rNqETI seamana cu fratele meu,insa nu este acelasi. Aici este fratele meu, strambandu-se http://family.webshots.com/photo/2150041190102095467cxFyyV ca alta poza nu am cu el,fuge de fotografii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc, Sori, suna destul de usor de facut si rezultatul cred ca este grozav. Enjoy!

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ioana, am trimis rezuest, sunt mee cool

Narcisa, desi n-am spus nimic, m-am gandit mult la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

LA MULTI ANI ,ELIZA!
IOANA....m-a amuzat teribil "Iaia"...tare scumpa si haioasa!Am dat si eu solicitare la grup pe facebook.
SORI....tare de tot.
ANDREEA...imi pare rau ca ti-am facut pofta.Daca mai aveam "aruncam" o bucatica pana la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

SORI,IOANA, LAURA, ANDREEA P, CARMINA, ERTINA va multumesc pentru gandurile bune.(scuze dc am uitat pe cineva)
Piticul e bine, ieri a fost vedeta la o casatorie civila, a facut deliciul tuturor.
Nu-s prea vorbareata, sper sa imi revin ca am cate o vorba pentru fiecare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Va multumim mult pentru urari.
Imi pare rau ca nu am putut intra de cateva zile.

Aaron, Darian, Dragos, Alessia, Maria, Bianca, Natalia, Denise si Eliza va uram sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta si inca ceva. La Multi Ani!

Noi l-am sarbatorit pe Eduard in familie luni de ziua lui. Mama soacra i-a facut un tortulet de mere. A suflat in lumanari si a fost foarte emotionat cand ii cantam. Verisorul lui l-a ajutat sa pape tortul.
Noi i-am luat o carte formata din 6 puzzeluri cu personaje din Looney Tunes si un dinosaur care face baloane de sapun. Dinozaurul a fost marea atractie. A trebuie sa il ascundem ca se bateau pe el.
Sper sa recuperez din urama si sa revin.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput