Albinutze de Mai-Iunie 2009(109)
Raspunsuri - Pagina 19
laurraa spune:
multumim de urari, acum incarc si pozele si va poftesc cu draga inima la o felie de tort, suc, bere, pizza si tot ce va doriti

inca mai fac curat dupa petrecere![]()

si ne refacem![]()
va pup, astazi vin niste unchi din Brasov si sarbatorim in oras
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ****povestea nasterii
SoriLea spune:
Dragelor, am si eu o intrebare, mai ales pt cele care au incheiat deja CIC.
Ati primit indemnizatia si pe luna in care e nascut copilul? Luna intreaga?
Eu am primit indemnizatia intreaga si nu stiu daca sa ma ating de ei sau sa astept sa mii ceara inapoi 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Deea_24 spune:
SoriLea eu am inceput serviciul mai repede de a implini cel mic 2 ani insa "stimulentul pe luna aprilie" nu l-am mai primit intreg ![]()
va pupam!
SoriLea spune:
Cum se ia indemnizatia + alocatia, luna in curs sau cea din urma ?!?!
Voi ati primit alocatie pt luna in care s-a nascut copilul? Chiar si fractie ? EU NU AM PRIMIT NIMIC PT LUNA MAI 2009. Nu mai inteleg nimik.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
(11 MAI 2009)
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
La multi ani Maia!
La multi ani Mara!
La multi ani Yoan!
La multi ani Matei!
La multi ani Cris!
La multi ani Rebeca!
La multi ani Maya
sa aveti parte de multa sanatate, fericire si noroc

SCZ PT INTARZIERE ![]()
Sorina
Mamica fericita
(11 MAI 2009)
Deea_24 spune:
micutul meu s-a nascut pe 22 aprilie si prima alocatie a fost pe mai. luna aceasta insa am primit si pe aprilie 2011.
SoriLea spune:
Tu vb de alocatia de 42 ron ???
Eu ma refer strict la cea de 200 ron alocatia + indemnizatia aferenta.
Sorina
Mamica fericita
(11 MAI 2009)
alynta27 spune:
Sori si eu am luat intreg luna asta. Eu stiu ca se da cu o luna in urma.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Bebe Beca spune:
Pup fetele. Este asa liniste in casa... si bine... Am in functiune acum si umidificator si candela in care am uleiuri esentiale de eucalipt, tea tree, manuka si lavanda, ca sa il ajute pe bebe sa respire mai bine.
Sara doarme singura in patul mare al rebecai, sper sa nu fie accidente. Rebeca a vrut sa doarma cu tati in dormitorul de jos. Si maine merg impreuna sa scape fata de gips.
Fatuca mea cea mijlocie este iar in greva foamei
. Deja ma amuza. Astazi mi-a varsat o cana cu lapte pe covor (asta nu m-a mai amuzat) si apoi intreba candid "uni e iapteie". L la ea este i. Si s este un soi de sh, insa mai simpatic.
Repeta tooot ce aude, devine din ce in ce mai sigura pe tot ce face. Turuie toata ziua si a invatat sa faca glume. Incet incet scapam si de scutece. Vreau sa ii cumpar o protetie de saltea si sa incep sa o culc si la pranz fara scuutec. Si sa-i iau vreo 3 perechi de chiloti de antrenament.
Astazi am facut un cozonac din faina de secara, hrisca si spelta. Un soi de paine dulce cu nuca a iesit. Si s-a mancat aproape tot, lucru care ma bucura.
Aaa, si ieri am facut si iaurt (am cumparat o iaurtiera) si a mancat fata la micul dejun tot borcanul oferit. Combinatie maxima la micul dejun astazi: un iaurt, o banana, un pahar cu suc de la o portocala.
Sori, o sa iti spun si eu peste vreo 2 zile ce bani am primit...
Bebe Beca spune:
Si tot sara este foooarte atenta cu bebe. Il mangaie, il iubeste, se duce la el daca plange si ii spune gata bibitzu, nu mai pange bibitzu. Si cere tzatza. Nu tzitzi, nu lapte. Iaia bea (vrea) tzatza. Tzatza iaia. Si tot asa.