Albinutze de Mai-Iunie 2009(109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

buna fetele,

iar pe fuga va scriu ...

am pus cateva pozici noi, sper sa va placa nazdravanul meu

va pup pe toate!

Carla FELICITARI am vazut semnatura!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
[/url]>>>>> la 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

nu mi-a iesit semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

hello!hello! und guten tag!

...fetelor, trec printr-o perioada tare grea. la serviciu m-am acomodat cat de cat, insa fara Eliza e de-a dreptul dureros.
am lasat-o la ai mei miercurea trecuta, vineri am mers la ea. ma asteptam sa-mi sara in brate, sa ma pupe, sa-mi strige:mami, mami, dar nu a fost asa. am gasit-o tare suparata pe mine, cand m-am apropiat de ea, s-o pup, s-o strang in brate, ea se departa de mine, si-mi zicea raspicat:lasa, lasa, NU!
sorilea eu te inteleg pergect si mai mult ca perfect; la mine e mai rau ca deasupra noastra e o fetita cu vreo doua luni mai mare decat Eliza, si e zvapaiata si-o aud mereu, si parca imi intra un cutit in inima de durere ca fetita noastra e departe, la bunicii ei.LA MULTI ANI, RAZVANEL! sa fii sanatos si norocos.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

bebe beca, strunfita, serialbastre, ana micu cu razvan, alynta, sorilea, Philip, narcisica cu mihnea, carla, miruta, oana mvt, luckyblue, va multumesc pentru urarile facute de ziua Elizai.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragele mele

Ieri am avut o zi de de tot rahatul , dar azi sunt mai bn, asa ca va poftesc sa va serviti cu ceva virtual de ziua micutului meu (altfel v-as invita pe toate la mn si am pune-o de-o mare petrecere )

Sa va povestesc:
- vineri seara am tinut petrecerea, am inceput pe la 21 si am sfarsit pe la 4. Nu va mai spun ca Razvan a rezistat cu stoicism si atat s-a distrat si a dansat... dar nu am prea facut fotografii
-duminica am plecat la tara. Toate bune si frumoase pana marti (exceptand ca se tinea numai dupa mn si nu se departa cu altcineva prea mult - cred ca presimtea ceva). La pranz l-am culcat si apoi am plecat. Pana sa ajung acasa s-a trezit si a inceput sa urle si sa ma caute disperat. Cu greu l-au linistit toti cei 4 bunici care palngeau si ei odata cu el. Am incercat sa vb cu el la tel si am constatat ca-i fac mai mult rau, ca devenea agitat cand imi auzea vocea, asa ca acum cand sun, nu-l mai cer sa vb cu el, dar il cheama mama langa ea si il intreaba cate si mai cate si el ii raspunde (asa il aud vorbind). Noaptea a dormit bn. Dimineta cand s-a trezit m-a strigat iar, dar nu a plans si l-a scos mama afara de la 7.30 pana la 12.45 cand s-a cerut singur la nani si in nici 2 min dormea dus. S-a trezit apoi voios si a iesit iar afara. Deci acum pot sa spun ca m-am linistit cat de cat ca vad macar ca nu plange si se joaca linistit, dar sufletul meu e gol. L-a fel si casa si parca il aud in fiecare fosnet si ii simt prezenta cu fiecare por . E dureros, dar incerc pe cat pe cat pot sa ma stapanaesc si sa fiu tare (sa vad daca imi si iese)
-am sa intru acum sa incarc cateva poze si revin mai tarziu.

pt fiecare si va multumim tuturor pt urari

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

LA MULTI ANI SOFIA
LA MULTI ANI DOMINIC
Sa cresteti mari si sanatosi, frumosi si norocosi

Cosminica te inteleg cat de greu iti este. Si eu sunt curioasa cum v-a reactiona. Pe mn toata lumea ma sfatuieste sa nu ma duc weekwmdul asta la el, pt ca-l dau peste cap. Cica sa-l las sa se mai obisnuiasca fara mn si apoi sa merg. Imi e tare greu, dar cred ca am sa fac asa mai ales dupa ce am citit de reactia Elizei . Si mie imi e greu cand vad copii cu care se juca afara si el nu e cu ei, dar dupa cum am spus mai sus macar stiu ca nu mai plange dupa mn si tot e bn.
Curaj, poate data viitoare v-a fi mai bn

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

sofia, dominic si razvan-ionut !!!

Irina, felicitari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Cosminica, Sorina ceea ce desrieti voi imi aduce aminte cum am simtit prima data cand l-am lasat pe Tudor in Romania fara mine. Avea 3 ani. Am crezut ca innebunesc. Nici el nu vroia sa vorbeasca cu mine la telefon sau pe messenger. Imima mea era facuta ferfenita.

Eu am incercat sa imi gasesc de lucru tot timpul sa nu stau sa ma gandesc de frica sa nu o iau razna.

Cand m-am dus sa il iau, tot timpul cat am stat acolo a fost lipit de mine. Nici la baie nu ma puteam duce fara el. Cred ca de frica sa nu plec fara el nu ma scapa din ochi. Nu vroia nici la copii, nici cu bunicii. Bunicii ii promiteau luna de pe cer si el nu si nu. Daca ma vedea ca ma incalt se agata disperat de mine.

Va trimit si poate ajuta.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

sori, cosminica eu nu stiu cum e sa iti lasi copilul la bunici si sa il vezi doar la 2 saptamini, dar stiu cum e sa fi copilul lasat de mama la bunici..mama ma lasat la 3 luni si pina cind am facut 9 ani venea din 2 in 2 saptamini sa ma vada..citeodata chiar mai rar...eu am fost super fericita la bunici...mult mai fericita decit as fi putut fi vreodata in timisoara la bloc...dar abia acum cind am si eu copil imi dau seama cit a suferit mama mea de fiecare data cind pleca inpoi la tm si pe mine ma lasa cu buni...

deea ce mare e darian deja

ana_micu sincer sa spun nici nu am avut curajul sa deschid linkul de la tine dupa ce am citit ca tu ai plins si te-a devastat..

carla suuuuper ca nu ai pus nici un gramm pe tine...si suuuuper ca incep greturile sa treaca..poate de data asta ai noroc si scapi deja de pe la 12 saptamini

sebastian e cit de cit bine..doar ca alaltaieri noapte mia vomitat in pat..si acum seara din nou..habar nu am de la ce o fi

deja sta 2 ore jumate pe zi la gradi singurel..azi doar l-am dus si l-am lasat direct singur..nu am mai intrat cu el, mia facut de la usa "paaaa..."..dar cind am fost sa il iau acasa si l-am intrebat daca vrea sa vina cu mama a zis "da"...era rupt de somn... de martia viitoare va dormi acolo..il voi lasa de la 8:30 pina la 14:30

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Seara buna,

Vorba Anei Micu, am tras o portie de plans citindu-va trairile...tare greu sa ne despartim de comorile sufletelor noastre.

Mihnu e bine, putin fornait si chinuit de maselute...parca incepe sa mai avanseze si el cu vorbitul, imi da curaj ca o sa isi dea drumul singur , fara interventii din exterior.
Ne-am acomodat in noua locatie, am gasit spatiu de joaca decent, m-am imprietenit cu bunicile, ne integram in peisaj.

Va pup pe toate !

Mergi la inceput