Licurici de ianuarie-februarie 2009 (143)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Destul de rau, abia astept sa trec peste perioada asta, sper sa nu tina ca la Vladut pana la 4 luni Imi e greata, ameteala, somnolenta...in fine, stii tu, tot tacamul. Doar ca pana acum nu am dat la boboci fata de prima sarcina

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Intru pe fuga, la servici e infernal si nu mai am timp de nimic. Am avut si sustinerea tezei in catedra si a fost greu, obositor si stresant, dar macar o etapa a trecut. Astept cu mare dor vara, sa ma vad scapata de toate chestiile astea si sa ma pot concentra pe ceea ce este cu adevarat important.

Vreau sa o felicit pe Anna pentru burtica, pe Crisspy pentru pentru micul gradinar, pe toata lumea (mamici, tatici si licurici) care si-au serbat zilele de nastere sau de onomastica.

Ale e inca pe tratament, pare mai bine, papa mai bine si ma uimeste pe zi ce trece cu cate stie. Stie o multime de cantelece si poezii si spune niste chestii de ma lasa cu gura masca.

Va pup.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Bee, sanatate multa lui Ale si tie Sa termini cu bine si sustinerea si peste nebunia de la birou!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Buna fetelor,

Cu intarziere La multi ani! Irinelor

Ledi - sper sa se stranga repede banutii si sa aveti acea vestuta.
Rox - felicitari pentru initiativa .
Bee - bafta cu serviciul si sanatate Alexiei.
Am facut o vizita pe email. Felicitari! Lisa, torturile sunt foarte frumoase si Anusca o dulce .
Dark - vazut si pozicile voastre, ca le ratasem , sunteti o familie frumoasa, insa Lachlan e cel mai cel , are asaaa o alura de print .

Noi suntem binisor nimic nou, aceleasi probleme . Alice nu vrea sa manance si nici sa faca la olita, in rest, cred ca e cel mai dulce si cuminte copil care l-am intalnit vreodata .
Daca cumva sunt pe la bucatarie si ma iau cu treaba, e liniste totala in casa...am impresia ca sigur copilul si-a gasit ceva de mesterit si sar repede sa vad ce face . Intotdeauna am gasit-o stand cuminte langa cartile ei sau jucandu-se in liniste .
Sper sa nu o deochi .
Cat despre mine , ma lupt sa nu cad in depresie...nu ma simt bine deloc...nu imi place cum arat, parca m-am ingrasat prea mult, nu stiu.. da am asa o stare depresiva, o fi de la hormoni...

Aaa, vorbeati mai devreme de desenat :D. Si Alice adora sa desenam/pictam, mai da si ea pe alaturi dar foarte rar.
De exemplu cand faceam curatenia de Pasti, am lasat-o in baie singura cu pensoane si acoarele. A stat fooarteee cuminte acolo vre-o ora. Iata cam cum arata:
http://family.webshots.com/photo/2949141630103955344ZPgAiF
destul de bine, zic eu :D, si nu a dat deloc in alta parte cu pensonul, ci doar pe foile care le-am pus eu.

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

24+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cate am citit, cate vesti bune....

Noi suntem bine dar la foc continuu. Vlad este un dulce, stie asa de multe, este asa bland si sensibil. O iubeste f mult pe Irina, o pupa, o leagana, ii canta, iar ea e foarte incantata

Irina s a mai cumintit intre timp, asta nu inseamna ca doarme bine, dar chiuie mai mult, bombane, etc Acum 3 zile mi a facut febra 38.5 noaptea , fara nici un alt simptom, doar ca a doua zi a fost f agitata. am fost la pediatru si ne a zis ca are un pic de otota si rosu in gat. Ne a dat ceva tratament, iar azi ne a aparut o eruptie pe corp care nu stiu exact ce e, dar tind sa o cred pe Irina care spune ca ar avea Roseola infantum. Sper din tot sufletul sa nu fie ceva grav, o sa merg si la medic cu ea

va pup si o sa revin, dar acum sunt asa de ocupata...

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Patricia,cum e Irina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pentru mamicile de doi copii, poate va intereseaza

Am fost la Carrefour azi si am vazut un stand cu diverse tipuri de body-uri, reduse cu 50% sau chiar mai mult. Erau de la 0 la 12 luni, si cu maneca scurta, si cu maneca lunga. De exemplu, am vazut set de 2 body-uri cu maneca lunga, gri cu mov, pentru 9 luni, redus de la 30 de lei la 15 lei. Sau set de 4 body-uri, alb cu roz si alb cu bleu, cu maneca lunga/scurta, reduse de la 45 de lei la 30 sau chiar 20 de lei.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Sper ca ati avut un week-end placut.

Noi am fost pe la bunici...Razvi nici nu a vrut sa stea in brate la mami, ii era frica ca il lasam acolo . Nu va zic ce fericit a fost cand s-a vazut in parcarea din fata blocului la Bucuresti .

Dar...bineinteles ca avem muci, ii curg un pic ochisorii si mai si tuseste. Am inceput cu aerosoli, sirop de tuse si picaturi de ochi. Cu ochii am cam rezolvat-o insa cu tusea si mucii cred ca o sa o tinem o gramada. Mai e si vremea asta de tot rahatul afara, nici nu stii cum sa te imbraci plus muciosii si tusitorii de la gradi.

Bineinteles cand a vazut poarta gradinitei de dimineata ca s-a pus pe jelit. Mai e un new-entry care urla la fel de tare ca si Razvi si a trebuit sa-i separe ca astia nu se mai opresc din plans nici peste o sapt. Sper sa fie OK.

Eu am anemie...bine, era de asteptat la cat de bine ma hranesc ...ar trebui sa am si eu mai multa grija de alimentatie, da' nu prea am chef de mancare sanatoasa si fructe mai deloc . Dar promit solemn sa remediez problema, macar acuma la sfarsit.

Si maine vreau sa mai recoltez o data exudatul nazal sa ma conving ca am stafilococul auriu. Daca intr-adevar iese si de data asta, trecem pe antibiotic si asa nu-mi place cand trebuie sa iau medicamente...

O zi usoara si multi

Crisspy, fericita de Razvi si 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

CRisspy, sanatate multa la amandoi. Saracutul Razvanel nu mai vrea sa plece de la voi acum...era si normal. In legatura cu gradi, mucii...sunt ceva normal mai ales in primul an, ai sa vezi ca isi va face imunitate si va fi mult mai bine.

Bee, sanatate multa si voua.

Ana, ma bucur tare mult pt tine. de abia astept sa vad copil frumos si bucalat.

Noi suntem bine, Ana o povestitoare, are un stil de iti vine sa mori de ras.Discutie cu Anusca:
"-Mami, mai vreau porumb
-Nu se mai poate ca te va durea burtica
-Numai o bucatica,mami
-Ai mancqt deja unul, manaca si restul din farfurie
-O bucatatica numai mami ca ca sa nu ma doara burtica"

Deci eu si Cristi radem de ea de numa cand incepe sa se targuiasca ca la piata cu noi. Si asa face cu tot ce ii place

Va pupam!

Mama de Ana si 31+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Veronica, minunata pictorita ta! La noi se rezuma la masa si eventual rochia mea:))

va las si eu poze, de ieri de la plaja, de saptamana trecuta de la piscina si de acum doua saptamani de la sesiunea noastra de pictura

http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/page2/

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 12+

Mergi la inceput