Licurici de ianuarie-februarie 2009 (143)
Raspunsuri - Pagina 15
lisssa_ana spune:
aaa e oficial...Ana pedaleaza singura tricicleta

Patricia, asa stiam si eu ca sunt antibiotice permise in sarcina si alaptare. Sanatate cumnatei
Mama de Ana si
31+
Fashion
crisspy spune:
Betty felicitari pentru Anusca 
Am si eu vesti bune: mi-a iesit Ok exudat nazal...nici urma de stafilococul aiurit 

Va las nishte pozici cu Tzumpiliano
gascha
Crisspy,
fericita de
Razvi si
24 sapt 
miereamara spune:
Crisspy am vizionat pozele, o bombonica Razvanel, imi pare rau ca plange la gradi, sper sa ii treaca. Mai da' ce locatie aveti pentru serbare!!Sa aveti fun!
Eu sunt asa si asa...recunosc ca am ajuns la capatul puterilor si mai iau pastile din cand in cand, mai ales cand vomit si noaptea
.
Miercuri am avut First trimester screening plus ecografie, rezultatele la testul de sange inca nu le am, dar ecografia a iesit f bine, translucenta nucala de 1.4 mm, os nazal, stomac, coloana, maini, picioare, totul arata bine.
In rest totul bine, Aidan sanatos...azi dimineata mi-a dat de lucru, a lipit vreo cincizeci de abtipilduri mici, mici, cat un sfert de unghie...pe masina de spalat vase si dupa aia nu a vrut sa plece la gradinita pana cand nu i le-am deslipit pe toate si le-am pus la loc pe cartonul unde fusesera initial. M-au trecut toate traspiratiile
!
Vorbeati de kilograme, eu tot pe minus sunt, minus 2 kilograme, adevarul este ca nici nu pot manca nimic dupa ora 16, sa vedem cum o sa fie mai incolo, acum am 12+ saptamani.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
12+
anna-mama spune:
Crisspy, ce dulce e Razvi, o sa fie un iepuras minunat 
Miere, vai, dar sper sa-ti mai treaca starea asta de rau ca e cumplit, si mie mi-e rau, dar macar nu am vomitat de prea multe ori si mai pot sa mai mananc cate ceva 
Lisa, tot asa sunt, mie pe la ora 16-17 imi e cel mai bine in zi, apoi o iau de la capat cu greata si ameteala... Ma bucur ca tu esti mai bine
Felicitari Anuscai, mare progres, eu nu reusesc sa-l invat pe fi-miu treaba cu pedalatul, nu pricepe 
Iulia, multumim mult
Unde vad pozici cu Iulia? ca am citit ca e pletoasa acum
De Cris si Dariuta ce mai stii? Daca mai vorbesti cu Cris transmite-i pupici de la mine 
Naty, sanatate multa!
printesele tale frumoase
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
8+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
lisssa_ana spune:
si noua ne-a luat destul pana a inceput ieri sa pedaleze singurica. Am legat tricicleta cu o curea de-a lui Cristi si ii puneam piciorusele pe pedale, asa am iesit afara vreo 3-4 zile. Incurajari, aplauze...si reusita
Mama de Ana si
31+
Fashion
anna-mama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisssa_ana si noua ne-a luat destul pana a inceput ieri sa pedaleze singurica. Am legat tricicleta cu o curea de-a lui Cristi si ii puneam piciorusele pe pedale, asa am iesit afara vreo 3-4 zile. Incurajari, aplauze...si reusita ![]() Mama de Ana si 31+Fashion |
Super, o sa mai incercam si noi, poate venim curand cu laudele
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
8+ e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Selene_Bunny spune:
Io-s aiurita rau. Ieri am trecut strada "pe rosu", FARA sa imi dau seama ca trecerea este semaforizata si FARA sa vad semaforul. Blank total! Si am trecut si in fuga... N-am inteles de ce ma claxoneaza soferii, de ce pun brusc frana... Eram cu Doru, a ramas "masca", a venit dupa mine si a urlat: "Tu n-ai vazut ca-i rosu???" Nu, nu vazusem...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Porumbita spune:
selene oboseala si stresul te cam scot din circuit si faci chestii care in mod normal nu le-ai face
mara95 spune:
selene, eu ce sa mai zic , ca am uitat-o pe flavi de 2 ori la gradi, am dat unei persoane adresa de la casa gresita si m-a tot cautat, am traversat si eu pe rosu, noroc ca nu era strada circulata, si multe altele...stiu ca patesc asa datorita oboselii si faptului ca atunci cand fac un lucru ma mai gandesc la altele 1000 pe care tb sa le fac in urmatorul timp
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata