Piatra Neamt, Perla Moldovei (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Mi-a dat taticul lui Ian ideea de a intreba la locul de joaca din Precista (este unul mai recent deschis, pe langa Agricola, pe partea dreapta). Cica e mare, bine dotat si cu loc pt parinti (mese +scaune unde putem sta). El o sa ne ajute cu o sponsorizare cu suculete TEDI pt copii ( pt asta ar fi bine sa stim aproximativ cam cati vom fi).
Incerc sa ajung azi sa vorbesc acolo, sper sa fie liber in ziua aia. De la 17:30 ca ora de intalnire ar fi ok?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Lollipop? E frumos acolo, am fost noi la o petrecere.

Si noi spunem prezent la intalnire. Abia asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata! Poftiti la cafeluta.

Spunem si noi prezent la intalnire. Eu cu una bucata pisoi mic si dragalas si una bucata veverita mare. Acum putem sa ajungem oriunde , ca avem masina la dispozitie. La ce ora conveniti voi, ca pentru mine e ok.

Va pup.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!

Fetele cucuietele, am deschis la rugamintea Mirelei (deprecopii) subiect despre oraganizarea si desfasurarea intalnirii nostre aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163999
Am sa va rog sa scrieti si voi acolo, sa mutam dezbaterea organizarii la acel subiect. Se pare ca suntem singurul oras in afara de Bucuresti care ne organizam cu intalnirea. Ceea ce mi se pare super (nu ca nu sunt si altii, ci ca sutem noi asa un grup frumos si activ).

In alta ordine de idei, m-a sunat ieri Catalina (pisellino) si mi=a spus ca ei mai stau si saptamna viitoare la bicaz, apoi pleaca inapoi in Italia si ca i-ar palcea sa ne intalnim, sa ne cunoasca si ea pe toate care i-au acordat si ii acorda atata sprijin ei si lui Robi. CE ziceti de o iesire la o hamsie in una din zilele saptamanii viitoare? luni/ marti / miercuri?

o zi minunata va doresc si va astept cu idei si propuneri la subiectul cu intalnirea. Idei de concursuri pt cei mici (eu ma gandeam la un concurs de desenat sigla DC - rata galbena si I love DC), propuneri de jocuri etc. Incerc (sper sa si reusesc) sa obtin o sponsorizare de la una din cofetariile din oras, sa ne dea ceva prajiturele in schimbul publicitatii pe site. Daca nu gasesc disponibilitate, poate reusim sa punem noi mana de la mana sa aduca fiecare cate un platouas cu fursecuri / saratele. Mai vorbim si vedem cum facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

sper sa fiu si eu pe faza cand anuntati detaliile intalnirii ca tare as veni si eu ...

Laura felicitari pt obtinerea sponsorizarilor , jos palaria in fata ta

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Buna fetelor,
Vad ca e multa agitatie pe aici. Eu i-am spus Laurei prezent, sper sa pot fugi cu juma de ora mai devreme de la munci si sa ajungem la intalnire. E ok oriunde alegeti voi.
Va pup.

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Gata, m-am linistit si eu, am terminat cu curatenia.
Laura-mii de pt tine.
Razvan are serbare la gradinita de 1 iunie incepand cu ora 16, deci va fi cam nasol,va fi si obosit caci dupa serbare raman si ei la o feliuta de tort si un suc , se mai joaca cu colegii, deocamdata eu nu stiu daca voi putea veni
Aaaaaaa si urez LA MULTI ANI CELOR CARE ASTAZI ISI SARBATORESC ZIUA NUMELUI

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

spune si aici preezent..si daca se organizeaza o intalneala vrem si noi sa va cunoastem....
dar vrem la ore rezonabile nu prea tarziu ca noi suntem bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

laura..daca e nevoie de ceva, ajutor... sa ne spui si noua.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!

Allexa, noi te asteptam totusi, poate tragi o fuga cu cel mic macar.

pogonici, multumesc, dar deocamdata mai am de rezolvat cu locul de joaca. Daca am nevoie de ajutor cu ceva, va spun. De fapt am nevoie de ajutor sa veniti cu idei /propuneri legat de ce ar trebui sa facem acolo, cum sa se desfasoare, daca aveeti ceva idei de concursuri pt copii, jocuri. Sau ii lasam pe ei la joaca lor si noi stam la taifas doar? Am vazut la celalalt subiect ca vrei sa mai inviti si alte mamici. E super, doar sa imi spui cu un pic de timp inainte cam despre cati copii ar fi vorba si ce varste. Sa stiu cam de cate sucuri si prajiturele ar fi nevoie.

Ce facem cu intalnirea cu pisellino? Puteti/vreti sa incercam sa ne vedem intr-o zi cu ea? Eu miercuri nu cred ca pot, dar marti si joi ar fi ok.

O saptamana frumoasa si cu soare va doresc!

Mergi la inceput