Piatra Neamt, Perla Moldovei (87)
Raspunsuri - Pagina 6

eva.84 spune:
buna Ramona...multumesc ptr raspuns...
o sa merg la Iordache ptr ca stiu multe fete care au mers la ea,am auzit si de colega ei..stiu si ca sunt scumpe dar si ai nostri sunt scumpi..cat despre conditii nici eu nu am stat in nici un spital pana acuma(Doamne ajuta la toata lumea)dar din auzite stiu ca in spital la noi in ultima perioada nici apa calda nu aveau,nu ma astept sa fie ca acasa dar macar un minim de igiena sa-mi pot face sau copilul cu ce-l spala,tot cu apa rece?..plus ca la un moment dat am avut sangerari si m-am dus la spita ca d-nul Rugina daca nu e la cabinet si daca nu ai programare nici nu te baga in seama..la spital m-a intrebat o doctorita daca am haine de schimb la mine sa ma chiureteze..deci nu conteaza ce ai,ei aleg calea cea mai simpla in loc sa trateze ei elimina..nu vreau sa generalizez sau a supar pe cineva dar mi-e frica sincer de spitalul Neamt..pana la urma mi-e cam frica si daca ma apuca nasterea inainte de termen?ce fac?am timp sa ajung la bacau?daca Doamne fereste ajung tot la neamt?
sper totusi sa nu fim chiar atat de ghinionisti si sa aiba Domnul grija de noi si de bebita si sa fie bine..

allexa06 spune:
Eva - ti-am trimis PM., am reusit in final
Sa stii ca eu am nascut ambii copii cu Rugina.Eu am fost foarte multumita, in ambele cazuri a trebuit sa vina de acasa, ca nu era de garda...si a venit.Si sa stii ca eu nu i-am dus niciodata nimic la consultatii, mergeam lunar la el la cabinet si nici inainte de nastere nu i-am dat nimic, am incercat dupa...si nu mi-a primit nimic.Dupa nastere la vreo doua saptamani cand m-am simtit eu in stare sa ies din casa , am fost la el la cabinet si i-am dat ceva, acolo a primit.La a doua nastere, la fel.Deci pt mine, a fost in regula.Conditii le din spital, in camera ok. am stat intr-o camera cu 3 paturi, copilul il ai cu tine,bineinteles daca este totul ok.La baie e mai nasol, atunci era apa calda , doar dimineata si seara , deci puteai sa faci dus, , toaleta cam nasoala, f stramta .Deci cateva zile cat vei sta dupa nastere, e acceptabil, nu te speria , ca nu e chiar asa nasol.Ori am avut eu noroc
http://community.webshots.com/user/allexa06

ellinia spune:
Eva, eu am nascut cu dra. Iordache, acum 6 ani, prin cezariana. A fost ok, am prins atunci o rezerva si chiar era foarte curat, rezerva cu doua paturi, baie curata cu boiler. Statusem inainte internata in spital in Bacau si era cam naspa... Nu mai stiu cum o fi acum. Ea, ca si doctorita era in regula, eu aveam emotii de fiecare data, stateam si asteptam o gramada in cabinet ptr ca nu se respectau programarile. Era intr-adevar foarte scump dar am mers inainte. La nastere am fost programata, fiind cezariana, m-am dus dimineata la 8 si la 10 deja eram anesteziata. Si anestezista era foarte draguta. S-au purtat frumos si asistentele si infirmierele. Dr. venea mereu dupa nastere sa ma vada, pana am iesit din spital. Ne mai intalneam dupa aceea pe strada si statea de vorba - lucru cam neintalnit la medici, cel putin de catre mine. Eram cu Stefan in carut si venea si ma intreba de el, ce mai face, etc.
Per ansamblu a fost ok, poate daca mai era cazul ma duceam tot la ea. Eu n-am ales-o pe ea ptr ca mi-a recomandat-o cineva, avea cabinetul langa blocul meu si imi era mai usor .
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral

LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea maaaare si fierbinte! Repede, pana nu se raceste. Sau vreti sa nu faceti riduri?
Eva, eu am nascut aici a doua fetita cu dr. Ionescu si-am fost f. multumita, s-a purtat impecabil. De ce trebuie sa-i dai dr. Rugina cate ceva la fiecare consultatie? Nu e de-ajuns sa platesti la cab. lui particular?
Alexa, tu esti singura pers. pe care-am auzit-o ca e multumita de Rugina si, mai ales, ca a venit de-acasa special si fara sa-i dai dinainte ceva. Felicitari! Nu-s gata tablourile?
Adriana, cu scuzele de rigoare pt. intarziere, uram Annikai "La multi ani", sa fie sanatoasa, norocoasa si vesela mereu!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

allexa06 spune:
Buna dimineata !
Prezenta la cafea, sigur
Lora - inseamna ca am fost eu norocoasa ?Cand am spus ca nu i-am dat nimic, chiar asa a fost, ca nu are nici un rost sa spun altceva,si nici nu ma cunostea..prima data...a doua oara da, ma stia.
Tabloul nu este gata, ca mi-am schimbat" ideea".Prima data am vrut sa fac ceva,mi-am cumparat culorile respective...acum m-am razgandit, vreau sa fac altceva, dar nu am ce-mi trebuie,dar nici baniasa ca astept sa-mi pot procura culorile care-mi lipsesc
http://community.webshots.com/user/allexa06

Adriana_78 spune:
Salutare tuturor!
Lora draga, multumim de urari. Esti tare draguta ca nu ne-ai uitat.
Nu v-am mai citit in ultimul timp, vad nume noi.
Sper ca toata gasca e bine.
Noi asteptam cu nerabdare vremea buna.
capritele cresc si topaie mereu prin casa, cu ploile astea au calarit doar canapele si s-au ciondanit din orice, abia asteptam vremea de plaja, sa mergem la mare, ca mereu intreaba.
daca ne-ati uitat, pun cateva poze cu noi
ANNIKA 3 ANI
Excursie Predeal
un weekend frumos
Adriana

LoraG76 spune:
Adriana, f. frumoase si pozele si fetitele, mai ales. Nu-mi vine sa cred ca-s asa mari, sa-ti traiasca!
Si noi asteptam vremea buna, ca o luam razna de la atata stat in casa.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

oramona spune:
Buna dimineata! Poftiti la o cafeluta, e tare buna. Si vremea vad ca inca tine cu noi. Parca nu am chef de ploi acum.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

cosminiq spune:
'neatza!
Buna cafelutza merge la fix!
Allexa, stiu 2 persoane care au nascut recent cu Doctorul Rugina si sunt foarte multumite!
Cu datul tot asa si ele....au fost la cabinet ca in spital nici nu a vrut sa auda!!!
A venit de acasa cand au nascut:finuta normal,cumatra cezariana, apoi de 2 ori pe zi mergea la ele la pat sa vada daca e totul ok!
Eu una am o parere super despre el, avand in vedere ce medici avem noi in Neamt!
O zi frumoasa va doresc!
Iulia, ce faci?Ai plecat?Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

cosminiq spune:
Am uitat sa va spun ca ieri am fost la Almas, sa culegem muguri de bradnumai ca mugurii inca nu sunt gata de cules acuma.
Peste vreo sapt, doua sunt numai buni.
Am cules cativa ca sa pun la uscat, din braduti din aia piticiMihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp