Piatra Neamt, Perla Moldovei (87)
Raspunsuri - Pagina 21
carmenstefi spune:
LORA LA MULTI ANI!!!!!!!!SA FI FERICITA SI IUBITA DE CEI DRAGI!!!!
Am admirat pozicele,nu am cuvinte!!!!superbe,frumoase,multa bucurie,copii frumosi si bolfute mici si dragalase si Stefi a admirat cu placere,ma bucur enorm pt voi!!!
va pupam si va strangem in brate
carmen si stefi
allexa06 spune:
Ma bucur cand vad ca se scrie aici,ma bucur si ca va incanta ideea unei noi intalniri,asa este, trebuie doar sa gasim o zi in care sa fim disponibile cat mai multe
Sa va spun ce fac eu acum ?
Am inceput sa framant,fac cozonaci ( caci am pierdut startul si" nu am fost pe faza" sa pregatesc inainte de Inaltare ...asa ca fac acum
http://community.webshots.com/user/allexa06
Ancutza_Bro spune:
daca ne nimerim cu programul venim si noi la Lollipop
mi-am adus aminte sa va povestesc ceva...
duminica dimineata am fost la zoo...la cusca iepurasilor erau vreo 5 copilasi care mai de care indesand mancare prin plasa aia (biscuiti, frunze, piscoturi, etc) numai Sabina mea si-a bagat degetelele mici si firave printre gratii si a sustras o bucatica de morcov ducand-o fix la gura
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
LoraG76 spune:
Anca, ti-am zis io...bestiala fie-ta! Exact ca Adelina, care, daca ma observa ca bag ceva in gura, isi baga si ea mana in gura la mine, sa-mi ia mancarea. Eu am uitat sa-ti urez aniversare fericita si "La multi ani"!
Carmen, abia astept sa ne vedem! Pe 21 suntem inapoi!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Anca, ti-am zis io...bestiala fie-ta! Exact ca Adelina, care, daca ma observa ca bag ceva in gura, isi baga si ea mana in gura la mine, sa-mi ia mancarea. Eu am uitat sa-ti urez aniversare fericita si "La multi ani"! Carmen, abia astept sa ne vedem! Pe 21 suntem inapoi! Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
pofticioase rau fetele astea ale noastre...saru'mana de urari
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
gabi_99 spune:
salutare! laura, multzumim mult de tot pentru petrece....shi celor care te-au sustzinut shi au pus umarul la organizare! maria mea imi tot spune " mai vaaaaaaaaaaaaaaau"...adica " mai vreau"....sper sa fiu pe faza cind propunetzi ziua ptr re-intilnire la lolipop...vrem shi noi!!!....kiar...shi cadourile au fost foarte frumoase ( cum a mai spus cineva, intilnirea de acolo a fost cel mai frumos cadou ) dar am fost ff impresionata de ceea ce am gasit in pungutze.. cu doi bebelaci nu prea e timp ptr a posta mesaje, dar citesc non-stop. gashca faina de piatra neamt, salut! cind propunetzi intilniri, vrem shi noi!!!!inca o data, multzumim pentru invitatzie shi felicitari pentru reushita!
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Noi am fost plecati un pic din oras, dar am citit cu mare placere comentariile pozitive la adresa intalnirii. Ma bucur tare mult ca v-a placut si spun si eu DA! la propunerea de a ne reintalni la Lollipop. Saptamana viitoare luni si vineri eu sigur nu pot. Daca mai aveti un pic de rabdare, eu as propune sa o astepam si pe carmenstefi sa ajunga in Piatra si sa ne vedem atunci si cu ea. Adica va propun intalnire mare, mare dupa 21 iunie (sa ne intoarcem si noi de la mare).
Lora, iti urez si aici, din tot sufletul, La multi ani fericiti, cu sanatate, bucurii si sa ramai la fel de nebunica si peste 70 de ani (cand o sa ne plimbam in carja pe faleza Cuejdiului strigand dupa stranepoti). Ma simt tare norocoasa ca imi esti prietena si na, cu ocazia asta multumesc DC ca ne-a oferit ocazia sa ne cunoastem. Te pup tare, tare si astept gratarul ala ca ma ia cu lesin de foame numai cand ma gandesc. Hai, baga cocs si aprinde focul mai repede!!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
pogonici1977 spune:
breeeeeeeeee nu mai vorbiti aici de gratare..plaja mareeee concediu....ca eu de toate
concediu meu repreezinta izolarea blocului....si mor de ciudaaa imi vine sai bat pe astia care au fost cu init
pogonici1977 spune:
breeeeeeeeee nu mai vorbiti aici de gratare..plaja mareeee concediu....ca eu de toate
concediu meu repreezinta izolarea blocului....si mor de ciudaaa imi vine sai bat pe astia care au fost cu initiativa..eu nu am vrut dar mam trezit cu cshela la geam si eram singura din tronson de 10 etaje...deci fortuit
iar acum incepem cu urarile de rigoare
Lora.... multi aniiii
Ancuta...multi ani alaturi de sotul tau si printesuca voastra, e o dulce.....stii ca suntem vecine....si eu stau tot la H..
pogonici1977 spune:
uitasi...ceva..
si eu vreau sa ne revedem....si daca e aceeeasi locatie e si mai si..caci mia placut acolo f mult....
vb de venituri...aici e tragedie imi vine sa vand tot si sa plec in bucuresti undes deschiderile mult mai mari d.t.p. d.v....profesie, bani..timp liber...dar si munca nu gluma...''si cred pana la urma noi tot vom pleca..om vedea la anul incotro