Piatra Neamt, Perla Moldovei (87)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura25 spune:
pogonici , sincer, nu stiu ce sa zic. Din partea mea, sa vina! Dar pungile cu cadourile de la sponsori deja au plecat din Bucuresti catre mine. Mai multe decat sunt nu am de unde sa scot. Daca nu am de unde sa dau la toti copiii iti dai seama cum o sa se uite cei ce nu vor avea de unde sa primeasca. Eu nu stiu ce e in cadouri, poate sunt mai multe lucruri si le putem imparti, dar asta nu stiu pana nu le primesc. La magic cake am vorbit de prajituri pt aprox. 20 de copii, ai eu zis ca ne dau 3 platouri. Pe lista sunt deja vreo 60 de oameni (copii+ parinti) De sucuri, la fel am vorbit pt aprox. 25 (cati copii erau anuntati pana vineri). Locul ala de joaca , dupa cum spunea, are spatiu mic pt parinti, abia o sa avem unde ne invarti. Eu nu ti-am zis toate astea ca sa te refuz, ci sa intelegi cum sta situatia. Eu nu stau la usa si zic 'tu intri, tu nu', toata lumea e bine-venita. Cu amendamentele de care am pomenit mai sus.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
pogonici1977 spune:
laura iti multumim de promtitudine....am vb cu gabi99 si mia spus ca nui o probl ptr punga cu cadouri...si prajiturele, dar vrea ptr fata ei de 2 ani in mod deosebit sa vina si sa fie intre copiii si ea....
ca idee eu cu bebelusa mea vin cu gabii99 si cei 2 copii ai ei ....
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea dubla! Eu nu stiu de ce-s asa obosita, ca bolfoasa a dormit toata noaptea. De la vreme, cred.
Alexa, f. frumos tabloul si vine perfect pe peretele alb. Bravo! Chiar ai talent, eu la desen sunt nulitate totala. Ar trebui sa primesti si comenzi, ca eu n-am niciun tablou in casa!
Criss, sa stii ca grasunica are si umbrela de soare exact la culoarea carutului. Multumim mult! Ne vedem maine, da?
O zi buna!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Eu sunt prezenta la cafea
Lora - multumesc,da,intradevar mai bine se vede tabloul pe peretele alb, eu am "probat " si pe cel rosu,locul lui a ramas pe cel alb
http://community.webshots.com/user/allexa06
Laura25 spune:
Adina, super taboul, chiar ai mana buna! Felicitari!
Vroiam sa va propun sa punem noi mana de la mana cate 3-5 lei acolo si sa luam niste saratele de la Central sau PrisiProd pt maine. Nu cred ca ne ajung mai mult de pus pe o masea ce ne trimit cei de la Magic Cake.
Am primit cutiile de la sponsori, am de lucru azi sa le pun in pungute la fiecare. Sper sa va placa si sa fie ok. Pfiuuu, am emotii.
LoraG76 spune:
Laura, eu sunt de acord sa mai punem cativa banuti sa mai luam prajiturele, sa fie de-ajuns pt. copii.
Cat despre cadouri, sigur or sa ne placa, orice-ar fi, in fond, nimeni nu se astepta la nimic si nu cred ca exista careva cae sa vina doar pt. cadouri. Sa nu mai ai emotii! (presupun ca acele cadouri sunt mai mult simbolice, doar n-o sa ne asteptam sa primim cadou vreun telefon mobil....desi Adelinei ii cam plac telefoanele).
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
uliiasi spune:
Neatza, mamici!
O sa fie foooarte frumos maine, o sa fiti intre voi, va cunoaseti, copiii oricum o sa fie incantati, cu sau fara saratele sau cadouri.
Alexa, bravo mami talentata! Chiar frumos tabloul si se potriveste intr-adevar f bine pe peretele alb. (avem acelasi model de perdea, seamana sufrageriile noastre, am si eu un perete mai colorat, doar ca la mine nu e mobila ). Vorba Laurei, poate faci si la comanda, ceva mai deschis la culoare, asa, pt peretele grena al meu? Sa fie contrast....
Abia astept sa povestiti de marea intalneala de maine si sa vad pozeleeeeee!!!
Va pup, sa aveti o zi frumoasa!
Laurici, spor la impartit cadouri in pungute! Nu-i asa ca te simti ca Mos Craciun?
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Laura, eu sunt de acord sa mai punem cativa banuti sa mai luam prajiturele, sa fie de-ajuns pt. copii. Cat despre cadouri, sigur or sa ne placa, orice-ar fi, in fond, nimeni nu se astepta la nimic si nu cred ca exista careva cae sa vina doar pt. cadouri. Sa nu mai ai emotii! (presupun ca acele cadouri sunt mai mult simbolice, doar n-o sa ne asteptam sa primim cadou vreun telefon mobil....desi Adelinei ii cam plac telefoanele). Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
ce tare ai fost...asa e , fetele care au zis de la inceput ca vin nici nu stiau ca vor fi cadouri si cum zice Lora, nu cred sa vina cineva doar pt punguta aia
Laura nu mai fi stresata ca o sa fie totul perfect si cine stie poate o sa castigi titlul de "cel mai bun organizator" ca parca asa zicea desprecopii la subiectul dedicat actiunii
edit: am uitat sa-i spun Alexei ca e foarte fain tabloul si Laurei ca sunt de acord cu fursecurile
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
crissandrada spune:
Alexa ff foarte frumos tabloul .
Laura daca pot sa te ajut cu ceva spune-mi ca dimineata si asa sunt singura.
Lora ma bucur ca am putu sa te ajut si iti dau si aici o pentru raspunsul tau ... stii tu . Ai fost TARE.
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
greutatea mea
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissandrada Alexa ff foarte frumos tabloul . Laura daca pot sa te ajut cu ceva spune-mi ca dimineata si asa sunt singura. Lora ma bucur ca am putu sa te ajut si iti dau si aici o pentru raspunsul tau ... stii tu . Ai fost TARE. Bazar general DC Criss de Alessia si Andrada greutatea mea "Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii) |
Criss, in principiu am de pus in 25-30 de pungi (mai vad odata cati suntem inlista) cadourile trimise de sponsori. Nu mi-ar lua mult timp. Daca nu reusesc in seara asta sa temrin si vad ca intru in panica , te sun . S-ar putea sa am si eu nevoie de ajutor cu transportul, nu al meu ci al cadourilor, sucurilor etc. Dar am sa vad maine.