Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Georgia si Emily, felicitari pentru fetite!

Eu intru cam rar pe aici, pentru ca am av o perioada ffff incarcata pe la birou si seara cad lata de oboseala.

Maine ma duc si eu la doctor si cred ca o sa facem o noua ecografie. Abia astept!!!

Va urez de pe acum o seara buna si vise placute, pentru ca la cat sunt de obosita, cu siguranta nu voi mai putea intra pe forum.

Cu ajutorul lui DD sunt 8+

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

dana stai linistita ca la eco normala putin prbabil sa se vada sexul atat de repede.

eu nici nu am indraznit sa imi intreb dr daca vede ceva ca stiu ca trb 3 sau 4 d la varsta asta ca sa bunghesti ceva acolo...si nici asa nu e sigur.

la morfo de 14 sapt poti sa intrebi ce si cum eu deja nu mai am rabdare pana pe 19...si paote imi face fimiu/fimea vreo surpriza neplacuta si nu ne arata ce are intre picioare

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Nu inchideti lista ca mai suntem si noi Eu mi-am facut testul abia in wkd, asa ca inca nu am ajuns la doctor, dar glumeam cu sotul meu ca daca testul ne-a aratat doua liniute roz inseamna ca o sa avem o fetita

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

anna felicitari pt liniute....cand ai avut ultima menstra? nu inchidem nici o listuta....oricine vrea e binevenit

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

ce fac burticile?

am vazut ca azi o fost ziua vestilor de bebeline
felicitari!!!

v-am citit dar nu am mai apucat sa scriu
am reusit sa fac o programare pentru maine la eco sa il mai vedem pe bebe, ca nu mai am rabdare
o sa merg la dr Hamid la medicover
am vazut ca e foarte laudat pe forumuri, si sunt tare curioasa maine cum o sa fie

va

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dana lasa bebelul sa doarma, ce vrei sa faca pe vremea asta. Acum lasand gluma la o parte, in sarcina cu Vlad cand era vremea a ploaie nu misca toata ziua de imi ieseam din minti de griji.
Despre diminuarea utrogestanului important este sa se faca treptat, eu iti spun ce mi-a fost mie recomandat, insa nu stiu ce cantitati iei tu. Eu lua 6 utro./zi de cate 100mg si diminuarea a fost de genul: la 5 zile scoteam 100 mg. Acum , cu toate ca am 12+ sapt. inca nu am inceput sa diminuez, nu am apucat sa merg la prof. in aprilie din cauza sarbatorilor, dar de sapt. viitoare incep sa scot si eu cate 100 mg. Eu si acidul folic nu l-am intrerupt brusc, am inceput sa iau la doua zile 3-4 zile, apoi la 3 zile si tot asa. Parerea mea este sa nu intrerupi brusc, ci treptat cum consideri tu ca este mai bine. Tu utrogestan cat iei si de cat, de 100 mg sau de 200 mg.?
Am fost coerenta?

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Felicitari Anna ptr. cele doua liniutze si bine ai venit

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Dana lasa bebelul sa doarma, ce vrei sa faca pe vremea asta. Acum lasand gluma la o parte, in sarcina cu Vlad cand era vremea a ploaie nu misca toata ziua de imi ieseam din minti de griji.
Despre diminuarea utrogestanului important este sa se faca treptat, eu iti spun ce mi-a fost mie recomandat, insa nu stiu ce cantitati iei tu. Eu lua 6 utro./zi de cate 100mg si diminuarea a fost de genul: la 5 zile scoteam 100 mg. Acum , cu toate ca am 12+ sapt. inca nu am inceput sa diminuez, nu am apucat sa merg la prof. in aprilie din cauza sarbatorilor, dar de sapt. viitoare incep sa scot si eu cate 100 mg. Eu si acidul folic nu l-am intrerupt brusc, am inceput sa iau la doua zile 3-4 zile, apoi la 3 zile si tot asa. Parerea mea este sa nu intrerupi brusc, ci treptat cum consideri tu ca este mai bine. Tu utrogestan cat iei si de cat, de 100 mg sau de 200 mg.?
Am fost coerenta?

Multumesc Doamne!

many scumpa ca de obicei....ai fost mega coerenta

acum sa-ti explic eu iau 4 arefam pe zi de 200 deci in total 800...acum spune-mi tu cum sa fac sa incep sa il diminuez ? sa trec la 600?sau 500?
acum te intreb eu daca am fost coerenta?

12+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana84

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Am fost coerenta?

Multumesc Doamne!

many scumpa ca de obicei....ai fost mega coerenta

acum sa-ti explic eu iau 4 arefam pe zi de 200 deci in total 800...acum spune-mi tu cum sa fac sa incep sa il diminuez ? sa trec la 600?sau 500?
acum te intreb eu daca am fost coerenta?

12+
Iti multumim Doamne

Parerea mea este sa scoti 200 cam la 5-6 zile.Este o cantitate deloc de neglijat ca sa o scoti dintr-o data, zic eu

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

dana stai linistita ca la eco normala putin prbabil sa se vada sexul atat de repede.

eu nici nu am indraznit sa imi intreb dr daca vede ceva ca stiu ca trb 3 sau 4 d la varsta asta ca sa bunghesti ceva acolo...si nici asa nu e sigur.

la morfo de 14 sapt poti sa intrebi ce si cum eu deja nu mai am rabdare pana pe 19...si paote imi face fimiu/fimea vreo surpriza neplacuta si nu ne arata ce are intre picioare

samburelul meu

bella eu am vb cu gravidute cat am asteptat sa intru la dr si sa stii ca la multe s-a vazut ce este la eco morfologica de 12-13 saptamani
acum vorba ta depinde si cum sta bebelul...ca daca ne trateaza cu posteriorul cum a facut puiul meu azi nu mai vedem niciun sex.
deci suntem la mana lor .... nu avem ce face...

12+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput