Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
georgia79 spune:
Mneatza fetelor dragelor!
Multumesc pentru felicitari! Va doresc sa veniti numai cu vesti bune si sa aveti in burtici ce va doriti!
Bella stiai tu de 500 RON pentru ca eco + DT a fost 500 RON.
Adica DT a fost 250 RON. ( acolo unde l-am facut eu, la Sanador de ex e 177 RON).
Se poate recolta fie in ziua in care faci eco fie la maxim 2 zile distanta... dar daca le faci in acelasi loc eu zic ca poti recolta in aceeasi zi. ( mie doctorul mi-a zis de 2 zile diferenta maxim dar eu citisem undeva de 5).
Fetelor si eu mai am greturi dar suportabile si nu am vomitat deloc. Mama zice ca am slabit dar cantarul arata 1 kg in plus. Zice ca-s mult mai frumoasa decat atunci cand eram cu Iustin si e foarte fericita c-o sa avem o fetita! ( ce-as rade sa fie tot baietel, dar am incredere in doctorita care mi-a spus ieri 80% fetita)
Apropos de desteptul ala de la Sanador intr-adevar 50% baiat, 50% fata...asta stiam si inainte...
Va pup! 

+12
mami de
Iustin 09/04/2009
bobitza mea
many_bani spune:
Buna dimineata,
Spun si eu repede Mihaelei ca eu nu am facut in aceeasi zi echo. si recoltat de sange ptr. DT. La dr. mea consultatiile sunt numai dupa amiaza cand recoltari nu se mai fac, asa ca joi dupa amiaza am facut echo. si vineri dimineata am recoltat sange la medlife.
mami de
Vlad (29.10.2009) si
12+
Multumesc Doamne!
anna-mama spune:
Neata,
Multumesc de primire. UM este 14.03 si DPN este 19 dec (dupa calculele facute de mine), dar va zic mai multe cand o sa ajung la medic. Si sunt mamica de baietel, Luca-Vlad, de 2 anisori.
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
bpaula spune:
Buna dimineata fetelor,
Ma bucur pentru cele care au aflat vesti bune de la eco. Eu nu ma grabesc sa aflu sexul. La Marius am aflat in saptamana 21 cand am facut eco morfotetala dar nici nu am insistat pe la medicul meu sa imi zica mai repede.
Cu dormitul lui bebe avem si noi probleme, doar 2 dormitoare, in cel al lui Marius nu prea este loc de un patut si sa am acces OK la el. Pe langa patut noi mai avem si o comoda cu tot cu cadita si loc de infasat care mi-a prins foarte bine cand il schimbam pe bebe in primele luni ca nu trebuia sa stau aplecata. Dar sa vedem, oricum primele luni probabil o sa doarma cu noi ca sa nu il deranjeze pe cel mare (el a stat singur in camera lui de la 5 saptamani).
Cu cumparaturile la fel nu e graba, si la primul am inceput tarziu, acum trebuie sa asteptam sa vedem ce e. Daca e baiat am foarte multe pastrate, daca o fi fetita cu atat mai bine ca o sa pot sa le dau pe celalalte si sa iau altele
.
Anna bine ai venit la noi, deci suntem 3 fete de la vechea odisee acum!
ralu_t spune:
neata pe fuga asa, nu-mi vad capul de munci
ooo....ce ploua cu fetite si codite, ce-mi place![]()
...sa sa ia la toata lumea care doreste![]()
felicitari pentru bebelinii de la eco
luny si mihaela, sunt mai multe tipuri de DT. la asta pe care l-am facut eu am recoltat in saptamana a 10 si ecografia si interpretarea s-au facut in saptamana a 13-a. deci cel mai bine intrebi dr. sa vezi exact pentru ce fel de DT iti da trimitere.
bella m-am tot tinut sa-ti zic de stokke. si la noi in grup a fost o nebunie cu carutul asta, care sincer vorbind e fancy si ff misto ca design. ne-am potolit toate dupa ce si-a luat prima mamica. e infernal de greu , de strans si suit in masina...e mare ca volum. eu zic sa-l testezi bine inainte si sa te imaginezi cu el in diverse situatii. nu o sa-l tii numai in parc sau la resto
eu recomand mclarenul pentru bebe dupa 3-4 luni, si pana atunci neaparat landou care poate fi in casa patutul mergator al lui bebe, adica il iei cu tine la dus, la bucatarie sau unde ai treaba, cat bebe e mic mic. eu am avut la T un inglesina, a fost un carut corect pentru pretul pe care l-am dat, usor de strans, ocupa ff putin spatiu in portbagaj, dar nu e un carucior fabulos. acum n-am sa mai dau banii pe altul insa dupa ce trecem de landou sigur iau un mclaren pentru la vara, e carutul ideal, usor, supermanevrabil...perfect de vacanta.
mada mi-a placut patutul vostru, eu sunt in plin proces de design pt unul similar pt fi-miu, doar ca dedesubt o sa fie tabara lui de joaca si depozit de jucarii. si noi avem (momentan sper eu
)doar 2 dormitoare. nu stiu sincer cum o sa facem. camera copiilor va avea clar cate un pat pentru fiecare dar cred ca la inceput ori dorm eu cu ei in camera, ori in living-e mai aproape de camera lor decat dormitorul nostru care e in celalalt capat de apartament. sau il luam pe bebe cu noi si in momentul ala e clar ca vom dormi toti 4 in dormitor-fi-miu oricum vine in fiecare noapte peste noi, nici nu cred ca realizeaza. se trezeste pe la 3-4 si vine somnambul peste noi in pat. daca-l duc inapoi povestea se repeta la infinit asa ca m-am consolat...decat sa fac ture intre camere, mai bine dormim cu totii. oricum el doarme la picioare si dezvelit ca altfel nu vrea...deci nu deranjeaza prea tare![]()
bafta fetelor care merg la eco azi si maine!
ralu-
de Tudorica fara frica (15.05.2008) si
12+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra 
firicel spune:
Dau buzna din nou.
Miere-imi pare rau ca nu te simti bine.Ai oprit cumva Zofrane-ul de tot?Eu zic ca dupa ce termini cu vomele pe seara asta sa iei o pastiluta.Eu mai iau si Phenergan(antihistaminic) care contine promethazine hydrocholride BP.Zofrane-ul are cica(generic) ondanestron hydrocholride dihydrate.Phenerganul aici se elibereaza fara reteta(mi-a fost recomandat de dr obstetrician).Iau jumatate de tableta seara cand mi-e rau tare si directia
.O sa dormi zdravan asha ca nu stiu cum se impaca asta cu programul lui Aidan.Intreaba la farmacie sau un doctor.Tu decizi-sanatate oricum si zic sa continui cu afurisitele astea de tablete,ca nu e bine sa vomiti zilnic.

Bpaula-tu ziceai de salivat in exces parca si de cand ma tot cacai sa raspund.Am intrebat doctorita si in afara de tablete cu ghimbir(poate se gasesc in Ro la plafar)doar antidepresive(juma de tableta) pe zi ar fi fost o solutie.Si am zis pas ca nu-s deprimata.Si asa iau prea multe.
Am fugit va pup din nou
many_bani spune:
Ralu si eu votez pt. mclaren. De bebelus am avut un carucior primit cu landou si scoica, landou pe care eu l-am gasit foarte util. Pe la 4 luni si jumatate am renuntat la landou ca nu mai incapea in lungime si tare greu s-a acomodat la varianta sport. In vara cand ne pregateam de vacanta, sotul caruia nu i-a placut de la inceput carutul, dar calul de dar nu se cauta, a zis ca el nu merge in concediu cu carutul ala si am luat un mclaren quest sport. Super bun, se strange gen umbrela, are 5,5kg, curea de umar si cel mai important, patru pozitii la spatar, deci doarme copilul binisor. Nici acum nu plecam fara el. Cred ca ptr. bebe tot un mclaren cu landou o sa luam.
mami de
Vlad (29.10.2009) si
12+
Multumesc Doamne!
luny spune:
ralu_t, nu exista mai multe feluri de DT, este unul singur! din toate sapaturile mele, discutiile cu medicii in sarcina cu Muffy si acum, am aflat ca pentru o interpretare corecta se recolteaza in aceeasi zi cu eco MF.. varianta propusa de medicul tau n-am intalnit-o niciodata... acum, fiecare doctor cu metoda lui, dar eu as cauta sa mai vorbesc cu cineva, sau macar citeste pe net, sa nu-l faci degeaba, ca-s o caruta de bani..
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum 
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
buna discutia despre carucioare, ca nici eu nu mai am... pt Muf am avut un Hauck, super rezistent a fost, a trecut prin multe
si am fost multumita de el.. acum, tre sa cumpar altul
Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum 
Life is to precious to worry about stupid Shit!
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Anna bun venit la odisee! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Ralu si la noi multe nopti e la fel Emily vine in somn la noi si am renuntat sa o mai ducem la ea in camera din aceleasi motive…Noroc ca un face asta in fiecare noapte, nu de alta dar are un somn tare agitat, pana un ne cotonogeste un se lasa…
Patul ala e dragut dar mi’ar fii de folos abia cand bb2 ar avea 2 ani…pana atunci trebuie sa gasesc o alta solutie…Cum spuneai tu un pat la semi-inaltime ar fii idee…Uita asta mi se pare super frumos si sigur fie-mea ar fii incantanta: http://www.la-maison-de-catherine.com/mobilier-canape/chambre-enfant/lit-pour-enfant/lit-combine-candy-s.html?xstor=leguide&utm_source=comparateur&utm_medium=standard&utm_campaign=LeGuideM
O sa vedem mai tarziu. In prima instanta si noi o sa il avem pe bb la noi in camera… Mie imi plac si patuturile astea gen hamac : http://www.matuvu.fr/boutique/images_produits/LEANDER-CRADEL_1.jpg?bcsi-ac-EB2C12DE8BC6229C=1CBCB9A300000003ZcuY094dshzEApM4ZySahTFxFcPyAQAAAwAAAEoqHQAQDgAAOgAAAO93CgA=
Dar nu stiu daca e f safe avand'o si pe Emily prin preajma...
Cu alte cuvinte si pe mine ma mananca cartea de credit dar incerc sa ma abtin un pic ![]()
Bella mi’am adus aminte sa iti placea carutul Quinny Buzz…eu pe ala il am dar nu sunt ff incantata.. la fel ca Strokke e destul voluminos, greu si difícil de strans si cum eu am o masina mica, cand il puneam in portbagaj trebuia sa ii scot rotile… Mie mi’a parut rau ca nu am luat Loola…Insa adevarul e ca Strokke / Quinny sunt mai fancy…dar asta te incanta numai la inceput!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
7+