Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

arleza eu nu ti-l recomand pe ion ionut...e ok ca om da cam praf ca dr...e adormit rau

intra si tu pe picassa si ia adresa mea de mess sa vb despre spital si ce mai vrei sa stii ca pe mp e cam greut

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sara buna!
azi am fost si eu la primul control, la dr Popa la Medlife, maine avem prima eco, am niste emotiiiiiiii, mai ceva ca la Muf..
am intrat in cabinet cu Matei si s-a bucurat sa-l vada, a glumit cu el, si si-a amintit imediat de noi, e o draguta! daca ne ajuta DD, tot cu ea voi naste! apropo de acid folic, a spus sa continui doar cu el, sa scot elevitul deocamdata, ca este suficient!

Vad ca a fost ziua fetitelor, poate trimiteti si la mine o roza, felicitari tuturor pentru ecografii si vesti bune, si bun venit gravidutelor noi!

Matei a venit asta seara la mine in brate, m-a pupat, apoi a pus capul pe burti si zice 'ce fatzi, bebe? nani?' si a pupat burtica! l-am intrebat ce ar vrea sa fie, si a spus ca 'flatiol

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

Luny bafta maine la eco, sa vii su vesti frumoase! Sa pove cum a fost. si noi asteptam cu mari emotii eco pe joi...

7+ si mami de Demetra (24.04.2007)

Mergi la inceput

neatza!
ceai aromat cu lamaie si cafea cu lapte pentru toata lumea... eu clar am nevoie de cafea!
Bebeta, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Buna dimineata. Am venit si eu la cafea, mai mult pt miros ca nu prea pot sa o mai beau.

Felicitari fetelor pentru vestile bune de la ecografii si pentru fetite.
Azi mergem si noi la ecografie sa vedem ce mai face bebe si maine sa venim cu vesti bune.
Referitor la progesteron, si mie mi-a zis doctorita ca o sa il reducem treptat, eu acum pun 3 arefam de 200/zi. De maine ar trebui sa pui doar doua dar mi se pare prea repede sa reduc doza asa ca o sa mai pun inca o saptaman 3 si abia apoi reduc la 2.

O intrebare pentru fetele care au facut DD: voi ati facut analizele de sange in aceeasi zi cu ecografia sau mai inainte? nu stiu exect cum e mai bine.

O zi cat mai frumoasa tuturor.

8+

Mergi la inceput

Mihaela, se recolteaza sangele ptr bitest in aceeasi zi cu ecografia. Chiar ieri mi-a spus doctorita mea, neaparat sa fac asa...

Mergi la inceput

Bella, tu pana la urma te-ai hotarat, nasti la Medlife?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Multumesc Lunny.
Asa aveam programare dar nu eram sigura ca asa e cel mai bine.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Neata fetelor

Pica,Frumusik,Anna-mama-welcomesarcina usoara si bebei sanatosi!
Arleza,Georgia si Emily-felicitari pt vestile bune si pt fetite Georgia si Emily!Arleza nu te speria asha sunt unii doctori-eu am fost cu o prietena demult la eco si bebe dormea-a reusit sa-l scoate dupa ce a tot sucit-o pe mama pe toate partile si a tot impins-o si dupa aia a inceput tantzavaiulAdevarul e ca nici mie nu mi-ar place sa ma scoale cineva din somn-eu sunt mai somnoroasa defel.
Ah,si Arleza m-ai omorat cu cozonacul si iaurtul-pai eu numai asta am mancat de Pasti si acum mai am niste firimituri de cozonac si o se le pun peste iaurt si pap.Am luat-o razna ,e oficial
Luny bafta la eco!Bebeta tu mergi maine?Si eu merg tot maine si-mi dardaie chilotii de frica
Alyk-te mai asteptam pe la noi
Bella si eu as vrea sacumpar-pana una alta n-am comis-o.Ofertele sunt super la Babies R'Us-noroc ca ma mai tempereaza Domnul Firicel.Desi cred ca si pe el il mananca palmeleSunt sigura ca o sa mergem sa ne uitam initial si plecam cu jumatate de magazin.Sentimentul pe care l-ai descris vis-a-vis de bebe il avem cu toatele zic eu.Si sa nu uit de carut am o prietena care a luat carut inainte sa se nasca bebe-dupa ce a nascut (nastere naturala)a mai luat altul.De ce?Cu primul nu si-a dat seama cat de greu ii este sa-l scoata din masina-si cand ai muschii slabiti,cateva kg in plus conteaza.Eu zic sa incepi sa testezi caruturile si daca ti se pune pata pe unul mai usor de fel,pune-l pe listuta.
Brambu-si cine mai zicea ca are greturi seara-si eu am program artistic searaChiar ca cu ceas si dupa ora 17.00 trebuie sa ma astept la greturi,stari de voma.Gustul nu e metalic e un gust "de rau de la stomac" ca nu stiu cum sa-l descriu.Miere bine ca ai scapatNu ma speriati cu 9 luni de greturi ca vreau si eu sa ma bucur de sarcina astaChiar daca ma duceti cu zaharelul

Many -ma bucur ca n-a trebuit sa strigi ca nu vreau sa ragusiti nici macar virtual din cauza meaMa bucur sincer ca te-ai gandit la mine.

Va pup pe toate si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Firicel, nu am scapat fir'ar. Uite la mine e 3 dimineata, de la 1 vomit intr-una, m-am trezit sa merg la baie si m-a luat o greata. Nu pot sa dorm asa ca mai casc un ochi pe aici, dar maine dimineata presimt ca voi plange cand va veni ora de trezire.

Ieri mi-a fost rau toata ziua.

La cumparaturi eu mai astept. Nu mai sunt asa entuziasmata de cumparaturi ca la Aidan. Oricum nu o sa mai iau toate prostiile din lume:)).

Si eu am schimbat 3 carucioare:)), am ramas la unul de teren (Jeep), imens, dar foarte bun pt plimbarile noastre pe aici (dar la sub nici o forma nu o sa-l pot ridica daca fac cezariana - imediat dupa nastere). Si mai avem unul sport f f usor (merge de la 6 luni in sus) - un McLaren Volo

Va trebui sa luam doua scaune de masina (cate unul pt fiecare masina), pt ca unul duce, altul aduce copiii de la gradinita/cresa.

Un patut pe care il vom pune la noi in camera (avem 3 dormitoare dar dormim toti la gramada intrunul singur)

Hainute mai am de la A. dar trebuie cumparate mai ales dc va fi fetita.

O pompa de san buna pt ca va trebui sa pompez cand ma voi intoarce la servici la 5 luni.

Mai am de la A. sterilizator, sling si wrap, lenjerie de pat, paturici, nu stiu...trebuie sa fac inventarul.

Haine de gravida mai am cateva, sunt si alea printr-un dulap ascunse.

Probabil ca voi primi multe alte chestii la baby shower, de aia nici nu ma agit deocamdata.

Majoritatea chestiilor mari (jumper, activity center, patut)le-am dat. Stiam ca mai voiam un copil, dar in acelasi timp ma impiedicam de ele prin casa si ma irita la maxim.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 11+

Mergi la inceput