Gravidutze si mamici de Cluj- 173

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Sal
IOANA cum e pitica ,sper sa fie mai bine ,sanatate multa
IOANA 13 asteptam pozele cu printzisorul
ELENA tare scumpi mai sunt ingerasii tai !! te descurci ?cum esti ?te mai ajuta si mami?

astazi am tinut o pe T acasa sa i pot face si aerosoli ,nu mai tuseste asa de rau ,se pare ca Eurespalul isi face efectul
tu fetelor dragi nu stiu cand nazdravana asta a mea o sa se cuminteasca ,ma tot intreb daca si bb 2 o sa fie ca ea ce ma fac ?
astazi am luat bolul cu pestisorul ca sa i schimb apa si dupa ce am facut operatiunea respectiva am lasat bolul cu pestele pe blatul din bucatarie dupa care am pregatit micul dejun pt mine si pt T ,cereale cu lapte ,am inceput sa mancam si mi a sunat telefonul ,iar eu cand vb la mob ma tot plimb dintr o camera in alta ,nu pot sa stau am vb cam 3-4 min ,dupa ce am terminat de vb ma intorc la masa si ce credeti ca mi gasesc in farfurie ???pestisorul si ma mai intreaba si papadia asta de copila "ce mami ?de ce te uiti asa la mine ?"....bine ca pestisorul saracu a supravietuit

pupici si noapte buna

INGERASUL MEU 3/10/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX draga, nu te mai mira de Tiadris ca tu esti super-activa si C. din cate am inteles la fel, asa ca...nu se poate altfel.

IOANELOR - Felicitari pentru copilasii minunati de la serbare.

Si noi am avut serbare. A fost tare frumos, Daria a fost Zana Zorilor si chiar i-a venit rolul de minune (dupa cate aprecieri am primit-acum sa ma laud putin cu scumpa mea draga).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Andreea, Zana Zorilor zici? Ceva de genul : "Eu zunt Zana Zorilor, desteptarea florilor...."? Si Alexia a punctat rolul acesta :)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ADRIANA - Exact asa e poezia. Acum, trebuie sa spunem ca fetele au avut rolul principal (asta asa, ca sa ne laudam si noi odraslele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Felicitari fetelor pt serbare, ma gandesc ca toti copii au fost la inaltime ...asteptam pozele cu piticii sa ii mai laudam

alex, suntem bine, nu am nici macar un ajutor, sunt doar eu cu puii mei, tati e toata ziua la munca , vine pe la 22-23, cand deja copii sunt la culcare ....asa ca trebuie sa ma descurc.se simte oboseala insa nu ma plang, important e ca suntem sanatosi.
seara dupa ce ii pun la somn imi strang, spal vasele, fac papika...etc, altfel nu as reusi in timpul zilei.
La amiaza ma pun si eu in pat ca sa imi intind coloana, care simte ca e solicitatta.

ne pregatim pt duminica de botezul Adelinei, tocmai am cautat modele de tortulet, sper sa imi reuseasca modelul ales.

acestea fiind spuse, va imbratisez pe toate si fug la o repriza de somnic.....pusiiiiiii

Cea mai fericita,mama, Elena si iepurasii ei , Dragos Stefan , Iulia Anamaria si Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

bancherelor, nu faceti capitol nou?????

Cea mai fericita,mama, Elena si iepurasii ei , Dragos Stefan , Iulia Anamaria si Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

CAPITOL NOU

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput