Gravidutze si mamici de Cluj- 173

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ELENA...din 2 in 2....la ani ma refer,chiar ti-am revazut semnatura....ce lunga e acuma...cred ca va e greu cu 3,eu ma tot gandesc ce faci dupa ce merge clau la lucru,dar te vei descurca tu cu siguranta.sa ne mai trimiti poze cand ai timp.ma gandesc de multe ori la tine,te-as suna mai des,dar nu vreau sa te retin,ca sunt sigura ca ai multa treaba.sa te refaci cat mai repede cu putinta.

ALEX ce frumoase sunt pozele..ce se mai distreaza pitica.ati dus catelul la exo la cora?sau vroiati sa-l vindeti?

IOANA13 multumim de recomandarea cu cartea gandaceilor..azi toata ziua ne-am jucat,ca n-am fost la gradi,deoarece amm fost de dim la un control la spital..i-a placut tare mult sarei,ea care se satura f rapid de orice..ai mai luat din colectie ceva?cum sunt?

nopate buna la toata lumea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, ce atmosfera frumoasa e pe la voi!! Bine ca ai fost la dr! De ce ti-e frica sa suni? Nu e voie sa iti fie frica de dr

Ioana, am mai luat cartea cu ciucurei. Foarte frumoasa si aia, se fac niste animalute, iar dupa ce se usca bine lipiciul nu se mai dezlipesc nici smotocite bine. Si dupa ce se termina ciucureii si va mai trebe, am vazut ca sunt la KidIdeea din Polus.
DAr asta asre piese ff mici, poate nu e indicat cu Alees prin casa.

Miha, imi pare tare rau de miriielile MArei! Adica de tine imi pare rau. Ar trebui sa incepeti stea si la bunici. 3-4 zile pe luna nu i-ar strica nici ei, nici tie, nici bunicii!
Perioadele astea de mirieli vor trece.... si sint sigura ca azi esti mai optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

salveeeeeeeeeee

da, ioana, sunt mai optimista, caci e soare frumoooos! si mara doarme la pranz de peste 1h30, in sfarsit, si-a revenit la acest capitol. la bunici, pas possible! bunicii lucreaza, nu sunt acasa, si mai au si o stra-bunica in grija, cu care sta o tanti, cand ei nu sunt. asa ca... asteptam sa se pensioneze! nu mai e mult. ceilalti bunici, alta poveste...

da, ieri am mentionat doar harababura de aici, fara sa spun ca in acest interval de haos, au fost si noptile dormite fara pauza, si zilele superb de linistite! dar asta stiti voi, ca doar nu e dracu' asa de negru cum pare! as minti sa spun ca e chiar odios, e doar un haos obositor!
am avut o noapte relativ linistita [a dormit cu noi in dormitor de pe la 3, pana atunci, cu 2 treziri, de la 21,00 - la ea in patut].

se trezesteee

puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Neatza fetelor

MIHA ma bucur ca lucrurile stau mai bine astazi sper sa fie tot asa si in zilele urmatoare
IOANA am fost cu doi catzei la expozitie, nu sunt de vanzareii iubim tare mult
ma bucur ca ti au placut pozele
LILY este o patiserie la Cora care face prajituri ,torturi ,foarte bune
ELENA ma bucur tare mult ca esti asa fericita

pupici

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LILY - Eu am comandat de ziua mea de la cofetaria din Cora (chiar in interior).Tortul a fost din tiramisu, foarte bun si artistic, cu tot felul de aranjamente din ciocolata.Mi-a spus cineva ca cele de acolo sunt 100% naturale.
Oricum, tortul a fost f. bun si sigur voi mai "presta".

Si despre patiseria de care zicea Alex am auzit numai lucruri bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Azi am fost la lectie deschisa la gradinita, cu ocazia zilei de nastere a gradinitei lor.
Patrick a trecut de la o extrema la alta. Adica la Serbarea de Craciun nu a schitat nici un gest in afara de bosumflare, acum tot cu mina pe sus, raspundea primul, chiar daca nu stia intotdeauna, era f incintat si activ! Ma bucur ca a trecut de timiditate in actiunile publice, acum e in alt regim, astept sa isi gaseasca si calea de mijloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

alex, andreea merci .Noi nu prea trecem prin cora, deci habar n-aveam ca as putea gasi acolo torturi

Un weekend placut.

Lilly 34+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

am si eu o intrebare..a facut cineva comparatie intre hipermarketuri la preturi pt produse uzuale- faina, zahar, carne( multa carne:)), scutece :) care vi se psre mai rentabil? excludem criteriul privind distanta.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

am si eu o intrebare..a facut cineva comparatie intre hipermarketuri la preturi pt produse uzuale- faina, zahar, carne( multa carne:)), scutece :) care vi se psre mai rentabil? excludem criteriul privind distanta.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Auchan

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Saluatre si de la noi!

nu prea am timp de intrat, Ana imi ocupa tot timpul plus mai am si zile proaste.

Auchaun e cel mai ok la preturi, dar e tare departe de noi

Mama de Ana si 30+

Fashion

Mergi la inceput