Gravidutze si mamici de Cluj- 173
Raspunsuri - Pagina 25
Gabriela77 spune:
Multumim de urarile la adresa tatalui! Sa imi traisca si sa fie sanatos ca tare il iubesc
Alexandra, sigur nu ati fost ceva clasa de fotomodele? Zau parca una si una...Subiectiva sau nu, tot mi s-a parut ca tu esti cea mai frumoasa
Noi ieri am petrecut la greu, serbare, MC, petrecere minunata si am cazut lati, azi dimineata ne smiorcaiam ca nu vrem la gradi![]()
Daca vreti sa o vedeti pe albastreaua mea de ieri:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
ALEX29 spune:
VA INVIT SAMBATA ,4 MAI LA GRATAR,LA CIURILA (langa Dom. Regilor)-ora o stabilim dupa ce facem lista ![]()
GABI ms mult
si voi sunteti adorabile 
ANDREEA foarte bun pretzul 

INGERASUL MEU 3/10/2007
ALEX29 spune:
Lista pt gratarel
-eu zic ca ora 12:30-13 e ok ,astept pareri ,oricum somnul copiilor e dus ![]()
1) Eu,C si Tiadris
2)Lore -David
3)Alina +2 bb+sotz
o sa cumpar o piscina mai mare pt copilasi ![]()
am uitat sa mentionez ca puteti sa veniti si cu prieteni extra forum ![]()

INGERASUL MEU 3/10/2007
mami_alexia spune:
Salutare!
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere:
LA MULTI ANI, PATRICK!
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
ioana,
...am sunat la Real si mi-au spus ca a fost ceva promotie de weekend...altfel, casuta costa vreo 4 mil si ceva...nu mai stiu exact...si ca urmau sa primeasca, m-a rugat sa revin cu un telefon luni...asa ca am renuntat...
diana, sanatate multa sotului....ufff, stiu ce greu e...
gabi, mumusica mumusica albastrica...
vaiii, sunt aodrabile cum dorm ele, amandoua...ce frumossss...
aaa...pai Sara e un fotomodel in toata regula...mai da cum pozeaza ea...fantastic...
ce 'figuri' artistice are...![]()
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
sara2007 spune:
GABY superba albastrica...au avut serbare cu flori si gradinari?da,e o adevarata artista cum sta la poze..
ALEX maica-mea ma intreba azi pe mine,dar cam asa 3-4 lei l.hai sa fie 3.poate are noroc si ea sa mai vanda.si e vero vero nu adaugat,cum mai inmultesc altii.unde mai exact in polus?frumos liceul...sala de clasa ma refer.multumim de invitatie,eu as veni dar n-am copii sambata la ora aia.![]()
ELEDEA ..no pacat..bine macar ca ati luat=o deja
LORE ai chef de distractii??chiar asa,ii ajunge lui DAVID cat alearga..si acuma cu vremea buna,toata ziua fac sport prin parcuri..
chiar a citit acuma de un articol cat rau ne fac folosirea indelungata a telefaonelor mobile...atat noua cat si copiilor...eu vb destul de mult la tel e zi...am tot spus,dar acuma chiar ca nu mai vb decat strictul necesar...
antoni spune:
neata fetele!
danaiulia-no vezi, iar ma prinzi la o ora de asta pe aici,hihi, dar n-am ce face ca altfel dupa tot mai fac cate ceva si nu apuc sa scriu.cum sunteti?
La multi ani Patrick cu intarziere, sa fii sanatos si iubit ca restul se rezolva.Dar ce chipes baiat ai tu mami!!!
La multi ani tuturor copiilor, sa aveti o copilarie frumoasa si noroc in viata!!!
Alex-ms mult de invitatie, eu deocamdata nu ma pronunt, sa vedem, ca noi de obicei mergem la noi la cabana cu gasca, dar daca sotul nu a organizat nimic pe sambata iti spun in cursul zilei de azi!
Ioana, mami de Sara-am o tanti care imi aduce lapte, iti multumesc mult si asa ma bucur ca ii place la Timea, chiar imi mai cere sa-i dau!
Lore-nu ai pt ce, cu mare drag oricand!ai un baietel tare dragut si sa stii ca chiar daca razi, dar cuminte si ascultator!am avut copii care doar din a 4-a sedinta si-au deschis gurita ca sa ma uit numai, nu altceva!
sa aveti o zi frumoasa fetele si un we pe masura, cu soare, sper sa nu fie vreme urata tot we cum se anunta!
pup!!!!!!!!!!
Meli, mami de
Timea si
David
dariandra spune:
GABI - Tare frumoasa si delicata albastreaua noastra. Deja am avut in fata mii de albastrele si pe Sara tronand in mijlocul lor.
Felicitari, fetelor!
ALEXANDRA - Multumim de invitatie!Nu reusim sa ajungem ca este bunica mea la noi si am vrea sa fim impreuna.
Gabriela77 spune:
Alexandra, noi venim, clar. Suntem fani ai iesitului la aer. Aveam planuri de facut gratare cu finii nostri, dar o sa-i luam cu noi daca zici ca e voie
Deocamdata trece-ne pe noi 3 pe lista si vb cu ei azi.
Multumim, fetelor, asa e, Sara e preocupata de moda, frumusete, make-up, mai nou vrea sa fie actrita la TV
, tot apar si admiratorii de la gradi
. Asa ca nu il vad bine pe C cu fetele lui
hehehe
Va pup, ma pun pe treaba
Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)
Gabriela77 spune:
Am uitat sa va spun, am inscris-o pe Sara la biblioteca, un succes total. Imprumutam constant carti si DVD-uri, e asa incantata. Miercurea e seara de povesti cu invitati la biblioteca, f frumos. Chiar o idee buna a fost pt noi, biblioteca, Sara e fan povesti si carti.
Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)