Gravidutze si mamici de Cluj- 173

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Meli, tu nu ai somn? La 7.30 tu esti pe forum? Cred ca puii tai sunt matinali tare. Se vede ca e vara ca tare slaba e miscarea pe aici. Ce stiti de ziua copilului se organizeaza ceva pe la Cluj? Daca da ne anuntati si pe noi. O zi faina in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Adica la 6.30.....EU am cobit cum se zice, CA de doua zile au baietii niste mucusori galbeni si grasi........fara febra e drept far super inervanti. Sa ma si laud noi am sarbatorit n' ani de casatorie si am primit cadou o tableta Acer a carei limbaj de scriere Inca nu ma asculta as a CA scuze pt.literele Mari din mijlocul propozitiei. Far o sa ii day EU de capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

sautare gasca!!! sunt tare fericita si implinita
Doamne ajuta sa fie tot asa si pe mai departe.
Cu toate ca e greu cu 3 pitici ,este si ff frumos, nu pot sa cred ca m-am schimbat asa de mult, in bine....privesc cu alti ochi toate lucrurile. situatiile, care inainte, ma faceau sa plang sau ma intristez , acum le privesc cu zambetul pe buze , sunt mai degajata, relaxata, ,,,etc.
Am avut un week plin, mi-=am lasat copii la tara, acum suntem doar cu mezina , mi-=a venit sa plang dupa puii mei, insa tebuie sa ma gadesc, ca au nevoie de mine sanatoasa, sa poat avea grija de ei,nu sa ajung la spital sau sa zac in pat ....bolnava.
Ma doare putin coloana si nu as vrea sa se agraveze ,de aceea trebuie sa mai iau cate o pauza de o saptamana.

saptamana trecut am fost singura cu ei,2 zile, a fost tare bine dar si fff greu,eram epuizata, noroc ca a veit repede tati acasa .

meli sa ai noroc de el
nici nu vreau sa ma gandesc la nimik, imi fac viata grea. m-a ajutat mult acest currs
uite https://picasaweb.google.com/elenus82/SfarsitDeMai#
eu sunt multumia pt inceput.

va sarut fetelor ,noapte buna

Elena cu gasca , Dragos Stefan , Iulia Anamaria si Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fetele!

Ioana, mami de Sara, mersi de info...inca n-am cumparat casuta, la Dedeman n-am mai gasit, la cora, carrefour erau prea scumpe, asa incat o sa incerc si la Real...

Meli, cum v-ati distrat in weekend? cu cortul zici? pe unde ati umblat?

Alex, distractie frumaosa! ce zboara vremea!

Elena, ai niste copilasi tare scumpi..sa va traiasca sanatosi!

Dana, have fun cu tableta... te-a prins microbul?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

ne am intors de la baia mare, va slaut pe toate!
a fost o vacanta suuuper, cu bunici, prieteni, iesiri, plimbari - si singura eu, si cu mara+alti copii; am avut si momentele mele de respiro, asa ca sunt fresh!
mara a dormit in ultima vreme tot cu mine, acum incerc sa o reobisnuiesc singura [noaptea, caci la pranz doarme bine merci singura]. ma pregatesc sa i fac un patut de "copil mare". azi am avut si primul caca la olita... haha! crestem frumos!
cu cine ne mai vedem in Babes? fetelor, pe unde va jucati? eu sunt in babes si dimineata si seara, mi-ar placea s amai dam una peste alta acolo.

pupiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

revin! pt cine e interesata... am cumaprat casuta de plastic pt copii din Dedeman, la 390 RON...cea mai ieftina gasita momentan pe piata... asa-mi trebuie daca n-am luat-o atunci cand era 350...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

m-am intors cu forte noi si hotarata sa fac o sumedenie de lucruri amanate. asa ca, va cer ajutorul:
- stiti firma/ mesteri de mobila cu care ati lucrat si v-au placut? pt pat copil+ biblioteca.
- instalator gaz; + instalator sanitare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare fetelor!

As vrea sa ma ajutati daca puteti.Caut un medic de familie bun,in manastur,la care sa-l instriu pe pitic.

Elenuta te admir tare mult!

Andreea cat de mare e casuta??Ca eu ce am vazut pan acum in magazine,era tare micuta.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 38+Raul

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
ANDREEA felicitari pt casuta ,in sfarsit ai gasit-o
MIHA noua ne place tare mult in Babes ....poate ne vedem sapt viitoare ,sapt asta suntem cu musafiri si nu se prea poate spor la treaba
MELI tare ma bucur ca i place laptele de capritza foarte bine
ELENA super pozele ,itzi ador copilasii sunt asa de dragalasi
RAMO noi suntem la dr Corduneanu si e ok ,daca vrei mai multe detalii suna ma si vb la telefon
DANAIULIA felicitari pt anii de casatorie

noi am avut un weekend superb ,mi am revazut fostele colege si am ramas foarte placut impresionata de faptul ca desi au trecut atatzia ani toate aratau traznet ,am si desigur povestile nu le am gatat

o saptamana super la toata lumea

INGERASUL MEU 3/10/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Pt cele care mi ati fost cliente si nu numai va trimit lista de pretzuri la cosmetica
https://picasaweb.google.com/117177643159303883547/PreturiCosmetica#5612543643371767586

pt mai multe detalii sunati ma la 0740062475

INGERASUL MEU 3/10/2007

Mergi la inceput