Gravidutze si mamici de Cluj- 173
Raspunsuri - Pagina 21
antoni spune:
seara buna!
huh, dar chiar e liniste!![]()
noi ne pregatim de we, timea s-a cerut la tanti care are grija de ea ca are si ea o fata cu care se-ntelege de minune,plus ca acum au catei mici de o luna si ceva si na...va dati seama...soacra-mea mi l-a cerut pe david, mai nou e mare dragostea dintre ei, hihi...si noi am zis ca profitam de aceasta ocazie minunata,hihi, mergem maine seara la film, piratii din caraibe, imi place la nebunie filmul, mai ales cum joaca "piratelul".iar sambata-duminica s-ar putea sa mergem undeva cu prietenii cu cortul...o sa avem un we frumos cred:)), ceea ce va doresc si voua.
Meli, mami de
Timea si
David
eladea2005 spune:
Meli, te invidiez...
tu nu mai alaptezi? ca nu mai stiu...
si eu as fugi undeva, departe, macar un weekend, dar sunt legata de Filip, inevitabil...
el e indragostit iremediabil de tzitzi, asa ca...nu stiu cand o sa ma destrabalez si eu un weekend, undeva...![]()
distractie faina!
weekend frumos fetelor!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
antoni spune:
Andrea-nuuu, nici n-am alaptat, eu am fost de fiecare data cu complicatii, chiuretat, sangerari, m-au trecut pe antibiotice si m-au ablactat.lasa ca astea-s niste momente cu adevarat magice, vor trece si nu mai vin inapoi niciodata.bucura-te de ele si intipareste-le in minte ca te vei gandi la ele cu nostalgie cu siguranta!
mergeti cu el cu tot, si noi am fost la cabana toata gasca si a fost super!
Meli
ALEX29 spune:
Un weekend superb la toata lumea ,noi plecam la buni si pe langa asta mai am intalnirea de 15 ani de la terminarea liceului ,nu mi vine sa cred totusi cum au trecut anii astia?![]()

INGERASUL MEU 3/10/2007
dianalaura spune:
Salut fetelor!
Aveti idee daca Dr Ene are si cabinet particular? Am gasit pe situl romedic un nr de telefon mobil, dar oare mai e bun? Am sunat la Pediatrie 1 si l-am programat la consult pe Stefan, dar de abia pe 16 iunie am gasit loc. Si pana atunci imi mai raceste copilul de 2 ori. Eu vreau sa mi-l consulte si sa il opereze de polipi cat mai repede.
Va multumesc de raspunsuri.
PS. Carrie, voiam sa te sun, da nu am numarul, poate tu stii mai bine.
diana
10+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
dianalaura spune:
Merci fetelor! Am rezolvat! Am sunat la nr de mobil, si a raspuns chiar Ene. Asa ca joi ma duc pragatita de operatie, daca e ok copilul si analizele, mi-l "rezolva" pe loc.
diana
10+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
ioana_r2005 spune:
buna!!! as avea o rugaminte catre mamicile care au nascut deja si au facuto la stanca!!!!ati putea sami spuneti si mie cum a fost cum s-au ocupat de voi?o prietena ma rugat sa ma interesez este insarcinata in 10 sapt si nu a decis unde va naste sau cum anume va proceda! va multumesc
sara2007 spune:
MELI..NU CRED SA FIE DE LA ZIMAFLOR.a aparut abia acuma de vreo luna,daca era de la el aparea pe-atunci nu?eu asa ma gandesc.este doar pe canin,si este putin cafeniu dintele...asa cumva,movuliu..de-aia am spus ca poate de la pioctanina.atunci de-aia am intrerupt cu zimaflor ca parca auzisem ca e cancerigen..si trebe dat pana la 7 ani.si ca nu-i bine sa il scoti...eventual treptat.de-aia l-am scos treptat.distractie frumoasa dsa aveti.ai rezolvat cu laptele de capra?va mai trebuie?te-as putea ajuta si eu de-acuma incolo..vb la tel dc te intereseaza
ELEDEA eu am auizt la radio ca este oferta la real si e cu 299.sper ca am inteles bine.si sper sa nu-ti fi cumparat intre timp
DANA eu cu sara mai demult pt picior am fost cu sara la ORDEANU.la stat..
chiar ca se vede ca a venit vara,toata lumea pe-afara...si noi dim afara,dupa masa afara..ma mir ca mai am timp si de altele..dar deja simt oboseala.eu numai cu alees de ieri,ca sara isi face de cap iarasi in ungaria la baie cu taica-meo..nici nu are timp sa vb cu mine la tel,atata treaba are pe-acolo.
UNDE mergeti in concedii?
intreba cineva de anticonceptionale..eu stiu ca indicat ar fi 6 luni.eu asa am vrut sa fac,ca la carte...dar s-a intamplat dupa o luna.si m-a intrebat la consultatie daca am avut un ciclu sa ma curat...deci daca e unul sa te cureti e ok....poate pt organism e mai ok 6.sa vina bebica cat mai repede...
noapte buna tuturor si zile pline de soare 
antoni spune:
Ioana-si eu zic ca e putin probabil sa fie de la flor, dar asta nu inseamna ca nu vor fi efecte ca l-ai oprit.dar nici aia nu inseamna ca neaparat vor fi.doar ca exista riscul, dupa parerea mea nu trebuia sa-l opresti.mai este caria de biberon, care apare la copilasii care obisnuiau sa adoarma seara cu ceai cu miere si din cauza contactului prelungit cu tetina, sa faca cariile de biberon.asta apare pe cat am vazut la cativa copilasi de la cabi pe dintii din fata, pe fata vizibila a dintelui, ca niste pete maronii, si dintele dupa o vreme incepe sa se sfarme.dar zic eu, ar fi trebuit sa apara deja.eventual daca ai timp, hai pe la mine si ma uit sa-ti spun.cu lapticul am rezolvat, il bea bine, poate ii place mai mult decat cel de vacuta.ms mult
Elena-sa zic?dupa cursul de ieri la care am fost, ala chiar m-a inbolnavit, mi-am comandat obiectiv macro de 105mm,e cart aparatul...dar siiiiigur va merita,hihi.
nu mai stiu care intreba de spital ca Stanca cum este, eu am nascut in ambele spitale si categoric as alege stanca, fara sa ma gandesc, asta si in ceea ce priveste personalul si atitudinea lor, nu neaparat cum arata spitalul, ca am inteles ca acum si gine 1 e renovat.dar si asa...acolo s-au comportat naspa comparativ cu stanca!
Dr Ene are cabi pe calea manastur 68, cred ca e tarziu deja ca s-a rezolvat, dar scriu asa daca e interesat inca cineva .
noi mergem cu cortul azi,va pup sa aveti un we de vis, cu vreme buna alaturi de cei dragi!
Meli, mami de
Timea si
David