Gravidutze si mamici de Cluj- 173

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumim, Alex

Elena, minunata petrecerea si ce tortCe rau imi pare ca a ratat Sara distractia si mai ales piscina .Aseara m-am uitat furis la poze ca daca vedea si ea era jale.Succes cu copiii, pun pariu ca o sa te descurci de minune.

Andreea, ce dulce Daria!Multi de la noi

Meli, tot ma minunez de frumusetea Timeei! Dar are pe cine semana

Suntem bine si noi, fug la calcat, Sofi inca doarme, paaaaaaaaa

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ELENA - felicitari pentru party si tort! tare draguti ati fost toti! noi nu am stiut... ma bucur ca v-ati distrat grozav!

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

ati fost careva la casuta veseliei? ma intereseaza pt ziua lui Timea.Nu caravana veseliei, e un club pe baladei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

GABI - .Ma bucur ca sunt fetele mai bine.

MELI - Daca poti,as vrea sa vin cu Daria la stomatolog, joi sau vineri, in principiu dupa ora 17:30. Te rog sa ma anunti cand poti.

Va sarut si o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antoni

ati fost careva la casuta veseliei? ma intereseaza pt ziua lui Timea.Nu caravana veseliei, e un club pe baladei.

MELI - la un moment dat se interesase si ADA insa nu stiu rezultatul sau nu am avut eu rabdare destula sa il caut:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?OPIC_ID=147984&whichpage=12
poate isi aminteste cineva mai bine...

Mergi la inceput

MELI - era vorba de capitolul Gravidutze si mamici de Cluj- 151, pagina 12.... dar mai bine vorbesti cu Ada la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, am fost noi acolo, la Casuta Veseliei, pe Baladei. Dragut! Zic eu, merita! Seamana f mult cu Boom Party si ca organizare si ca programe animatie. 2 sali, una pt parinti, una pt copii, un spatiu de luat masa, curte afara cu gazon si spatii de joaca, daca e vreme buna, e super. Animatoare f bune, i-au tinut in priza toate cele 3 ore. Da! A fost chiar ok.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Mi-a zis P acum cind i-am dat cina aranjata frumos in farfurie:
-Frumos din partea ta!
-Dar de ce?
-Mi-ai dat mincare asa buna!

Elenuta, ce fain ati petrecut la piscina. F buna ideea!
Tu arati ca o manechina!
Cred ca esti frinta, pe de alta parte!

Mergi la inceput

Andrea-cu mare drag, doar ca eu lucrez doar luni, miercuri si vineri de dupa-masa, pe saptamana asta nu mai am liber iar saptamana viitoare nu ma duc ca tanti nu poate veni.deci ramane urmatoarea saptamana, unde la ora asa dupa 17,30 as avea miercuri care pica pe 1 iunie si cred ca mai bine nu, ca doar e ziua copilului,hihi.dar daca vrei mie mi-e ok.sau vineri, 3 iunie, ora 18.sper sa nu te supi, dar eu zic ca si daca e peste 2 saptamani e ok, ca doar nu o doare nimic,si chiar mai repede nu am cand.sa-mi scrii te rog daca te hotarasti.

Gaby-da, am vorbit in cele din urma pt casuta veseliei, mi-a placut cum arata in poze, si m-a convins Ani, hihi.ms frumos!

Meli

Mergi la inceput

Oana-ms muuuult
Meli

Mergi la inceput