Gravidutze si mamici de Cluj- 173
Raspunsuri - Pagina 11
ALEX29 spune:
Sal
Se pare ca lucrurile se intreapta spre bine ,gata cu criza
Doamne ajuta
MIHA ai de unde alege,spor la treaba 
MELI te sun 
GABI s ar putea sa vina si mami mea saptam. viitoare
ANI busy women :)ce mai faci ?
fetelor cu copii la gradi particulara imi spuneti va rog cati sunt intr o grupa ?ms
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
puisorul spune:
Alex, al Stefi sunt 14 copii si nr maxim e 15.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
redai spune:
Alex, la David sunt 12 daca nu ma insel, dar eu nu am vazut niciodata mai mult de 7-8 copii in grupa
mihalav spune:
Fetele, Merci tare!!! am rezervat la Apollo tg mures; mini vacanta noastra a devenit - ultra-mini: de miercuri dupa masa pana sambata... asa ca sper ca apollo sa fie oki, e ff aproape, ceea ce e super convenabil.
sper sa am ce sa va pove, adica sa nu o dea Ra la intors :(.
Intre timp, ne-am revenit usor cu crizele de somn, mai are treziri, dar dupa 2 saptamani in patul nostru s-a hotarat sa ramana in al ei. de 2 notpi doarme iar la ea. cu trezire pe la 3-4, dar adormire rapida. no, nici o minune nu tine mult.
deocamdata eu fur minutele asa, de la Ra, cat sa nu fiu exclusiv cu ea. M-am tuns scuuurt, si ma simt fffffff bine! Ca e scurt, ca am facut o schimbare, pt toate. Maine avem weekeeeeeend (caci noi duminica nu mai avem weeekend, Ra pleaca), asa ca mi-am pus o manichiura... ma rog, abia astept o piscina si o sauna. sper ca mini-piscina aia, de care ziceati la tg mures sa fie oki si pt mara, la varsta ei, neobisnuita cu alte psicine, cred ca o va aprecia, oricum.
weekend frumos, dragelor!
puup
ALEX29 spune:
LORE,ANI sunt doua educatoare la nr acesta de copii sau una singura ?
MIHA distractie faina ,ti am trimis pm 
fetelor cred ca MELI ne poate recomanda pe cineva la stoma
,noi mergeam la o d na dr dar m a dezamagit asa ca am renuntat la ea
noapte buna
puisorul spune:
Mihaela, distractie placuta la Mures. La restaurantul hotelului e foarte buna mancarea dar si scumpa, ca la patru stele. Si nu se servesc bauturi alcoolice. Mai este o terasa in curtea hotelului unde este mancare mai acesibila la pret.
Alex, e doar o singura educatoare. Numai ca , cum a zis si Lore nu prea sunt toti copii odata la gradi.
Cu stoma am rezolvat-o. Medicul nostru la care mergem de cativa ani si care este foarte buna si foarte draguta consulta si copii. Asa ca intr-o saptamana o duc si pe Stefi la ea.
Maine mergem la Moara cu vant si apoi la gratar 
Sa aveti un weekend frumos si linistit 

Ani de
Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
antoni spune:
fetele, daca vreti puteti veni cu mare drag la noi la cabi,si eu am pacienti micuti de 4-5 ani, e pe Andrei Saguna, nu e superlux dar materialele sunt dintre cele mai bune, iar daca vreti medic care doar cu copii lucreaza pot sa va recomand un medic, doctorita, tanara, tare draguta.astept PM celor care vreti.e bine de dus copii la stoma inainte sa aiba ceva, se face un periaj sa se obisnuiasca cu bondarelul, sunt plimbati cu scaunelul, li se arata albinuta, primesc la sfarsit cate o pasta de dinti micuta sa se simta apreciati, li se explica periajul corect, asta ca sa vina mai cu drag:))
puuuuup
ALEX29 spune:
MELI sa ne pui pe lista ,vom veni la tine 
pupici ,o zi superbaaaaaa ,astept sa se trezeasca piciu si plecam la gratar ,Ani poate ne vedem
daca tot sunteti in zona
Gabriela77 spune:
Uitati-o si pe Sofi tunsulici:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved1=
Si noi profitam de vara asta ca cne stie cat tine. Paaaaaaaaaaaaaaa
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele